REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Șefa SENATULUI, Anca DRAGU, și EURODEPUTATUL Nicu Ștefănuță vin la CONSTANȚA

Șefa SENATULUI, Anca DRAGU, și EURODEPUTATUL Nicu Ștefănuță vin la CONSTANȚA

Replica API 10 iulie 2021 | 11:17 1922

Eurodeputatul USR PLUS Nicu Ștefănuță va efectua sâmbătă, 10 iulie, o vizită în județul Constanța, ocazie cu care își va prezenta activitatea celui de-al doilea an de mandat.

Începând cu ora 10.30, la biroul europarlamentar Nicolae Ștefănuță din bulevardul Mamaia, Nr. 39 va avea loc o conferință de presă la care vor participa Remus Negoi – senator în Parlamentul României, Florin Cocargeanu – viceprimar al orașului Constanța și Dumitru Caragheorghe – Președintele biroului județean USR Constanța.

“Vin în fața constănțenilor pentru a reprezenta oportunitățile europene de finanțare pentru sănătate și mediu, pentru un oraș european în care oamenii trăiesc într-un mediu sănătos și sunt îngrijiți în spitale la un nivel bun. Alături de colegii mei din Parlamentul României și administrația locală vreau să mă asigur că aceste oportunități nu vor fi ratate în anii următori și că fiecare cetățean va simți beneficiile unei apartenențe Europene. UE plănuiește să devină o Uniune Sănătății iar acest obiectiv este crucial pentru cetățenii noștri”, declară cu această ocazie, europarlamentarul Nicu Ștefănuță.

Conferința va fi urmată de o întâlnire la birou cu membrii USR Constanța și cu cetățeni precum și de o vizită la ora 14.00 în portul Constanța la sediul Naval Group și o ieșire pe mare la bordul unei nave de patrulare CPV organizată de Agenția Europeană Frontex.

După-amiază, începând cu ora 18.00, eurodeputatul va fi prezent la Agigea pentru a participa la o acțiune a filialei USR din comună pentru strângere de semnături privind organizarea unui referendum local de demitere a primarului localității.

Frontex este Agenția Europeană pentru Poliție de Frontieră și Gardă de Coastă cu misiunea de a sprijini statele UE și țările spațiului Schengen în protejarea frontierelor externe ale spațiului de liberă circulație al UE. Vizita eurodeputatului are loc în contextul unei întâlniri de luna trecută din Bruxelles cu directorul agenției, Fabrice Leggeri cu tema de discuției privind angajamentul și implicarea Agenției în lupta contra transporturilor ilegale de deșeuri.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
furculita se baga in ...demiteea primarului ?????
2
0
dilau lovit cu salamul in freza?
3
0
De unde a scapat si asta ?
2
0
stie sa scrie si sa citeasca plavanul asta venit de la prasit?
3
0
Satanistii pwlii !!!
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272