REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
13.4° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Șeful Poliției Române va sesiza Parchetul cu privire la dosarul 'Cocaina din mare': polițiștii au pierdut circa 30 de saci..

Șeful Poliției Române va sesiza Parchetul cu privire la dosarul 'Cocaina din mare': polițiștii au pierdut circa 30 de saci..

Replica API 17 iulie 2019 | 00:07 542

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a anunțat, conform mediafax.ro, că va sesiza Parchetul în dosarul "Cocaina din mare". Acesta spune că a fost vorba de neglijență în serviciu la BCCO Tulcea.

” Acolo (la Tulcea -n.r.), discutăm de şeful împuternicit şef serviciu combaterea criminalităţii organizate. I s-a întrerupt împuternicirea, ofiţerul este cercetat în prealabil şi vom sesiza Parchetul cu privire la neglijenţă în serviciu. Mai sunt şi alte nereguli, dar mici. (I se impută -n.r.) faptul că a fost informat şi nu a raportat la timp. Dacă raporta la timp şi acţiunea se desfăşura într-un mod mult mai rapid”, a spus Ioan Buda, potrivit mediafax.ro. Acesta a precizat că este vorba de circa 30 de saci cu cocaină care au dispărut.

Amintim că, în dimineața zilei de vineri, 22 martie a.c., polițiștii de la combaterea criminalității organizate din Tulcea au fost sesizați de polițiștii Postului de Poliție Sarichioi cu privire la faptul că, în noaptea de 21/22 martie a.c., în apropierea localității Zebil, județul Tulcea, se aflau staționate două autotrenuri înmatriculate în alt stat și un autofurgon înmatriculat în România. Din cercetări a rezultat că un grup de persoane (printre care și conducătorii auto ai autovehiculelor menționate) ar fi realizat o operațiune de descărcare/încărcare a unor pachete. Însă, pe fondul neglijenței în manipulare, unul dintre pachete a fost uitat în parcarea respectivă. Polițiștii din localitatea Sarichioi au constatat că pachetul conținea o substanță albă, pulverulentă, care era ambalată în folie de plastic. A fost analizat conținutul respectivului pachet în cadrul laboratorului Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, stabilindu-se că este vorba de cocaină.

Astfel, la nivelul D.I.I.C.O.T. - B. T. Tulcea s-a întocmit dosar penal pentru trafic de droguri de mare risc, fiind constituită o echipă de cercetare complexă, formată din procurori D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, S.T. Constanta și B.T. Tulcea, precum și polițiști de la combaterea criminalității organizate, care au efectuat cercetarea zonei în care se afla barca scufundată. În activități au fost angrenați și polițiști din cadrul Poliției de Frontieră Române. Au fost descoperiți 36 de saci, conținând pachete susceptibil a conține cocaină, aceștia fiind ulterior transportați la sediul B.C.C.O. Constanta, pentru expertizare. Rezultatele analizelor au confirmat că este vorba de cocaină, cantitatea fiind de peste 1.040 de kg. În prezent, în cauză sunt două persoane arestate preventiv, echipele de anchetă având un cerc de suspecți bine conturat.

Citește și:

DETALII din dosarul „COCAINA DIN MARE”. Scuza inculpaților sârbi: voiau să ajungă la Brașov, dar s-au rătăcit și au ajuns în Deltă!

ARESTĂRI în dosarul CAPTURII RECORD DE COCAINĂ din Delta Dunării. VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stan si Bran politisti la Tulcea. La fel ca si in cazul Razvan Ciobanu, martoru initial este un cioban. Dupa apelul la 112 cocaina dispare si se transforma intr-o balada psihologica.
2
0
Hahahaha!!! saracii...
2
0
Vad ca de banii gasiti langa droguri nu se vorbeste , cam 300 mii de euro ...oare aia unde sunt ca nu s a vorbit deloc ...?
10
0
Daca politicieni din Romania doreau sa dea legi mai dure pentru consum si trafic de droguri puteau sa o faca si daca politisti ar fi vrut sa umbe in civil prin cluburi si alte locuri pe unde se vand droguri si sa adune traficanti puteau sa o faca, dar nu vor sa o faca nici uni nici alti.
12
0
Marfa e la mine si la zafer o vindem la club
5
1
Nu sau pierdut 30 de saci ci iau luat ei dai in spanak. Si sa mai ai incredere in politia romana cand ei insusi fac trafic cu droguri
12
1
Problema trebuia tratata acum 4 luni nu in ziua cand Carmen Dan si -a depus demisia.De ce oare? Pentru prostime si mai ales pentru factorii decidenti pentru a arata cat de ferm si integru este Buda? Pentru a-si pastra postul? Haida de, o sulfa cu multe fete care nu e in stare sa scoata doua vorbe coerente la interpelarile ziaristilor... Cu el la conducerea politiei romane sau cu Sile Camataru e acelasi lucru...nu ne mai facem bine, ne scufundam..
13
0
Si-a cumparat Filip masina si apartament.
11
1
dar de ce credeti ca nu a raportat la timp, oare?
14
0
aloo florentina bozantan si inclusiv replica ,cu cat va cumparat primarul de la harsova? orice stire despre el cu harsova are sectia comentarii dezactivata! coruptii pizdii si lingaii pulii ce sunteti ! chiar asa pe fata tuva in gura de sclavoi! faceti discriminare rapanaosilor
6
3
Ancheta voastra se va intinde pe cel putin 10 ani de zile. Va uram succes si sa nu-i scapati pe adevaratii vinovati. Ce ati prins voi nu sunt decat niste pestisori.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212