REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Șeful Serviciului Cazier Judiciar din Constanța a ieșit la pensie!

Șeful Serviciului Cazier Judiciar din Constanța a ieșit la pensie!

Replica API 2 noiembrie 2019 | 04:37 4936

La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța, vineri, 1 noiembrie a.c., a avut loc o festivitate în cadrul căreia unul dintre pionii instituției a trecut la pensie.

Este vorba de comisarul șef de poliție Maricel Ciubotariu, șeful Serviciului Cazier Judiciar, Statistică si Evidențe Operative a primit aprecierea și respectul colegilor rămaşi în activitate. Ofițerul de poliție a reușit prin profesionalism și dăruire să își construiască o carieră de excepție și să servească instituția, timp de 25 de ani, cu demnitate si onoare. Cu acest prilej, cei din conducerea I.P.J. Constanța și personalul unității i-au mulțumit și i-au urat pensie lungă, sănătate și multe bucurii alături de cei dragi!

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate posturile de la politie sunt aranjate din innainte,ca si cel al domnului in cauza. Cine e in sistem stie bine....
1
2
Un om cu un caracter infect!
8
4
Bai cacat cu ochi las-o mai moale cu politisti care au invatat carte,pentru ca eu personal am prieteni si rude in armata si politie si cand spun rude nu sunt a saptea spita de la roata si nu sunt nici tablagii ci daia cu stele ma prapaditule si ca mine sunt sigur ca mai sunt si alti care v-au criticat ma spagarilor ordinari.
8
6
Gutule, tot prost? Tot prost? PROST e si nume si prenume la tine. Gioarsa ai fost, gioarsa ramai
8
1
Ce sa invete bai pula vopsita politisti ?.Cum se bate cu tomfa?.Da, inveti cum se duc spagile in m.a.i sa fii avansat.Dute dracului cu sifonari tai deja sunteti depasiti d.t.p.d.v.Ar trebui remilitarizati si scosi in strada la patrulare restul sunteti zero.
5
2
Aceste cuvinte...ne doare !
10
0
Vad ca unu cu probleme psihice Gioarsa tot comenteaza. Ii recomand sa mearga sa se caute. Oricum militarii trebuie sa iasa la pensie la 50-55 ani pt ca nu sunt bucatari sau vanzatori si la 60 de ani nu pot sa mai alerge dupa infractori si sa traga cu pistolul in conditii de siguranta, sa piarda nopti dupa nopti pazind vieti ca gioarsa asta. In plus, sunt in fiecare an politisti morti si raniti la datorie sa il apere pe gioarsa si neamul lui de imbecili.
9
8
Felicitari domnule Comisar Sef, pensie lunga si tot ce va doriti sa se intample iar cu prostii care mananca rahat prin comentarii sa- i intelegem ii roade invitia
17
17
o jigodie infecta de militian comunist pensionat in puterea varstei cu pensie babana din banii pulimii tinute in suturi frig foame si teroare HAI SICTIR GUNOIULE ! Sa mori in chinuri ca Frunzaverde impreuna cu toata familia!
16
15
Ptr. labagii de mai jos care nu au loc de varsta de pensionare a unora si de munca fiecaruia. Ar trebuie sa stie ca, daca invatau ajungeau si ei ceva dar asa au ajuns boschetari, betivi si labagii care nu stiu decat sa jigneasca. Muie pentru toti cei care nu suporta haina militara.
15
18
inca o jigodie care suge singele poporului
13
13
cati ani are porcul pt.ca e rumen in obrajori. 45 de anisori ???
17
15
Confirm. Gutu George, rusinea politiei, jigodia jigodiilor
26
6
A scris cineva mai jos despre nenorocitul ala de Gutu George. Nu cred ca exista nici macar un caine mai turbat ca jigodia asta, ca scheletul asta umblator care-si toarna si cel mai bun prieten. Jeg nenorocit
25
2
am zis ca se face procuror!
8
2
dupa 25 de ani de cariera la pensie speciala, de, a avut de trecut multe pericole printre rafturile arhivei putau sa-i pice in cap dosarele pentru pasapoarte ca sa nu mai zic de cele pentru schimbarea dracului
17
10
Vor sa iasa la pensie cat mai are influenta partidul majoritar...jos pensiile speciale si pensionarea inainte de varsta la care ies toti sustinatorii acestora!
13
10
Cand spui"noi iesim la munca cu 35 de ani vechime"la care "noi"te referi pentru un om care a inceput sa muncesca de la 18 ani nu prea iese el dupa 35 de ani adica la 53 la pensie.
12
4
Dati-ne exemple de oameni care au muncit nu frecat menta prin birouri ajungand din agent in gradul de cms sef la apelul de seara al ciorapilor.Faceti o analiza cat peste, whisky, kent, branza a carat la sefii din m.a.i sa il avanseze ofiter?. Lasati-va de mangle scrieti-ne cate fete din judetul Constanta au disparut dupa anii 90 si cate cazuri a rezolvat IPJ Constanta?.Proxenetii si interlopii zburda pe drumurile judetului si voi dormiti linistiti.Lasat-ne suntem acriti de golanile voastre gen cms sef Ciocan care vine in costum de gala pe la televiziuni.Nu vedeti ca sunteti total depasiti.
17
8
politie de tot cacatul acum opt ani mi s-a spart casa si furat valori din ea, am primit instiintare dupa opt ani, de curand de la procuratura, caci cazul a fost clasat, timp de opt ani nici o veste si sigur valorile furate au fost gasite
20
8
sa inteleg ca noi iesim la pensie cu 35 ani de munca iar dansii cu 25- super
14
7
Chiar merita asa un elogiu cu poza la vedere? Sau au pus colegii bani in tonomatul numit Replica precum se dadeau anunturi la ,,decese,, in Dobrogea Noua pe vremuri. Omu sa inteleg ca s-a angajat prin 1995 in fosta militie de dupa. Si acum gata treaba. In perioada aia ma angajam la fabrica de hartie...lucrat in mediu nasol si mai am cat calea ferata pana la 65. Sau activitatea urmeaza sa continue prin cumul de salariu si pensie oriunde dar nu la privat. Doua variante politia locala sau sef birou...primarii sunt multe prin judet. Firma de peza exclus...cred ca ii stie pe toti ce lepre sunt
15
8
ptr. gigi Potrivit unor pre vederi legale ale statului roman nu se iese la pensie sub varsta de 48-49 ani, in functie de vechime in sistemul de aparare si ordine publica.
9
8
La cit,la 45 sau 52 de ani?Noi trebuie sa murim la munca ca sa le platim pensiile nesi grase acestor trintori. Sper sa nu apuce mult timp pensia aia.E din bani furati de la noi!
17
14
Cam tinerel ptr pensie !
19
7
eu il cunosc, este un om de nota 10
12
15
Ptr DGI 09.52.Domnule George Gutu daca vorbea altul as fi spus dar tocmai dvstra? Rusinea politistilor ? Dvstra care furati pana si din hainele colegilor din cuier? Rusine
27
1
Io am facut un caca mare si frumos. Scriu aici ca sa ma laud. Ca, daca nu te lauzi singur, nu te lauda nimeni. Corect? Asa deci, revenind: un caca maaaare si fumos mirositor. In regula? Este un subiect interesant si asta propus de mine, nu?
13
8
dle. individ...la pensie se iese la 65 ani...nu la 53....iar despre gradul...comisar sef de politie...ce sa-ti spun...gradele vin exact..LA APELUL DE SEARA ...al bocancilor..stii ce inseamna gradul de comisar sef????adica acel colonel al armatei romane,care are activitate de militar..auzi tu...la caziere...adica...frecat menta...asta o spune un fost militar de cariera..care a primit gradele...numai prin munca...
24
13
Este frumos ca s-a marcat momentul iesirii la pensie pentru intreaga activitate desfasurata . Dar de ce conducerea IPJ nu marcheaza aceste evenimente si in situatia altor politisti trecuti in rezerva ? Si acesta , este un motiv care provoaca scarba celor din sistem . Nu cel trecut in rezerva e de vina, ci responsabilii din conducere .
22
4
Ce faceti ma politistilor sa va laudati un camarad care dupa 25 de ani a iesit la pensie de parca ar fi lucrat la mina in subtrean pentru ca doar aia ies dupa 20 de ani la pensie dar ei saraci sunt toti bolnavi cronici cu handicap grav cand ies la pensie nu ca voi.
20
12
Va dati seama ce mari realizari a avut acest neica nimeni caruia i s-a latit curul pe scaunul de la birou , e drept cand era prezent din cand in cand... hai sictir cu acest libidinos care se uita la picioarele angajatelor si apoi a fost prins cand se masturba in toaleta...
23
10
Mare stire de 2 bani. Despre trepadusii din sistem NIMIC. Rusine pupincuristilor.
22
10
Un om cu suflet, un coleg de admirat ce mai putem spune acum ca vine vremea sa lasam tot ce am construit in cariera de peste 30 de ani si plecat.Pentru cei care au mancat ,,rahat" le spun ca aceste coleg are varsta de 53 de ani, invatati carte ajunge ti Comisar sef de politie si veti iesi la pensie si voi mizerii de oameni !
27
25
despre dezbarea pe OUG 5G nimic...nimic... nici o vorba ?! ... in schimb ne povestiti despre iesiri la pensie
15
6
ACESTE PERSONAJE
14
11
Puneti mana,invatati carte si faceti la fel.Va opreste cineva?Cartile se citesc,daca le jucati....
21
16
Toti care ati scris comentarii sunteti cu capul. Imi este scarba de cata rautate zace in voi.
18
17
Am iesit la pensie la 48 de ani, iar dupa o cariera super apreciata la Caziere voi primi o pensie de numai 58 milioane pe luna.
13
14
La cati ani a iesit? La 45?
17
13
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
17
17
Asa si ? Si eu ieri am mancat la restaurant dar nu m-am laudat prin ziare
17
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212