REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Senatorul Chiţac: ‘Constanţa e cocină. Cum să tai nişte copaci, să faci miniaturi, unde aţi văzut asemenea tâmpenii?’

Senatorul Chiţac: ‘Constanţa e cocină. Cum să tai nişte copaci, să faci miniaturi, unde aţi văzut asemenea tâmpenii?’

Replica API 4 iulie 2018 | 22:41 569

Atac dur la adresa primarului şi a subalternilor, pe care îi numeşte aroganţi şi tupeişti

Atac dur la adresa primarului şi a subalternilor, pe care îi numeşte aroganţi şi tupeişti

Asociaţia „Constanţa Altfel”, din care fac parte senatorul Vergil Chiţac şi avocata Felicia Ovanesian, dar nu numai, a atacat în înstanţă proiectul municipalităţii privind realizarea unui parc de miniaturi în Parcul Tăbăcărie. Marţi, 3 iulie, Tribunalul Constanţa s-a pronunţat marţi, în sensul că judecătorii au anulat HCLM 334, privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi proiectului “Joint Romanian-Bulgarian Cultural şi Historical Heritage Miniature Park”. De asemenea, a fost anulat şi HCLM privind aprobarea plăţii contribuţiei ce îi revine municipiului Constanţa din costurile eligibile aferente proiectului. Decizia nu este definitivă, aşa încât primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a refuzat să comenteze situaţia.

Tot în cursul zilei de marţi, înainte de această pronunţare, avocata Ovanesian posta pe Facebook un filmuleţ care arată că lucrările au început deja în Parcul Tăbăcărie. În această privinţă, Primăria Constanţa a transmis un comunicat de presă, prin care a arătat că este vorba despre toaletarea unor copaci, iar că acţiunea are loc în tot oraşul şi că nu are legătură cu proiectul “Joint Romanian-Bulgarian Cultural şi Historical Heritage Miniature Park”.

Referitor la demersul Asociaţiei „Constanţa Alfel”, senatorul Vergil Chiţac a comentat extrem de virulent la adresa administraţiei locale: „Nu este altă şansă decât ca oamenii să reacţioneze. Este o cocină Constanţa! Evident că am atacat şi vom ataca orice gest al administraţiei care pare în neregulă. Sunt aroganţi şi tupeişti, nu răspund solicitărilor, întrebărilor! Măcar să ştie de frică, dacă nu au bun simţ”.

„Legea spune că nu ai voie să defrişezi, fără autorizaţii speciale, 10% dintr-un spaţiu verde. Uitaţi-vă la mall-ul din parc. Vi se pare dumneavoastră că e mai puţin de 10% cât au construit, cu tot cu extinderi? Ok, s-a întâmplat asta, o înghiţim ca pe o broască râioasă situaţia, dar a rămas restul de parc. Iar primarul vine acum cu o logică perversă, cum că pentru parcul de miniaturi nu ia mai mult de 10% din parc.

Şi apoi probabil va veni cu încă ceva care probabil că, iar, nu va lua mai mult de 10% din parc. Nu existau destule pârloage în Constanţa unde să facă proiectul acesta? Tot în Parcul Tăbăcărie îl face? Am locuit în zonă, înainte erau acolo sere de zarzavat. Toţi locuitorii zonei au contribuit să se facă parcul, au plantat un câte un copac... Iar acum au măcelărit parcul!

Ca om normal, te doare sufletul. Cum să tai nişte copaci, să faci miniaturi – unde aţi văzut asemenea tâmpenii?”, a comentat Vergil Chiţac. Senatorul a adăugat că el şi membrii asociaţiei din care face parte au studiat forte bine proiectul, iar situaţia este foarte ciudată: „La capitolul buget apare că se alocă, pentru baraca pe care vor să o pună în parc, 100 de mii de euro”.

Alexandra CUCU

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/parc-in-parc-primaria-a-facut-publice-detaliile-356972/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia zi Vergile vrei sa incepem sa aratam cine esti de fapt?
1
0
toate mesajele care il denigreaza pe Chitac sunt de la vesnicul somer Palaz Claudiu care se viseaza candidat la primarie. De stanga sau de dreapta, nu conteaza. doar sa aiba de unde sa fure
3
0
Spatiul verde Tabacarie sa facut sa amenajat prin munca voluntara. Chiar si eu am partcioat . MARE PACAT ca acesti nemernici n-au gasi alceva mai bun de facut in acest oras.
1
1
Sa vina lunestii,ca altfel nu se poate....
0
1
CHITAC Primar! M-am saturat de mazaroi aroganti! M-am saturat de termene la Autorizatii! M-am saturat de minoritati! Vreau ORDINE SI CURATENIE! M-am saturat de spatii verzi facute una cu pamantul, m-am saturat de neputinta, de dungi pe asfalt, de VORBE! CHITAC PRIMAR !
5
0
Vergile, esti un gargaragiu. Tu ai pus cu mana ta toti consilierii pnl si dupa ce criterii...e mai bine ca lumea sa nu afle. Deciziile apartin si pusilor tai pe liste.In afara de functii, te mai intereseaza si altceva???
1
3
Istanbulul are un parc de miniaturi foarte frumos, care se numeste Miniaturk, este pozitionat pe malul Cornului de Aur si este foarte interesant. Contine miniaturi de pe toata suprafata fostului Imperiu Otoman, inclusiv geamia lui Gazi Ali Pasa din Babadag iar pretul de intrare este de 15 lire pentru straini. Daca scanezi biletul pe niste cititoare amplasate langa miniaturi, se poate auzi in mai multe limbi, un comentariu despre miniatura respectiva. Trebuie sa cream obiective interesante, care pot fi vizitate in extrasezon si care aduc turisti!
9
9
Gigi becali e un fraier, imi suge acadelele
4
3
dute chetac si te culca ,,la popota sa terminat ciorba.
6
15
CONSTANTA CEL MAI URAT ORAS DIN TARA SI CU UN PRIMAR LA FEL !!!
32
4
Nu se lasa pana nu distrug tot parcul. facet dracu miniatruile mortii in afara orasului amenmajatai acolo un parc si nu mai umpleti singurul parc din constanta cu kkturile voastre de la malluri parcari si alte idiotenii. Lasati pomii si verdeata mai cretinilor
26
1
cum cum unde sa mai vazut tot la constanta.sa vazut asa oameni inocenti sa dea vot unuia ca tine pensionarule ne satul.dupa asta sa mai ia niste bani de la stat zisese el reprezinta cetateni.vai si vai esti si tu un fel de cernea.
6
11
sa vina cat mai multi candidati, ca sa se imparta voturile, si sa castige vagadau in primul tur. Pastele ma-tii de psd-ist nenorocit.
15
2
Cocina in care traim nu mai are viitor. Cine sa scoata porcii din primarie? Chitac? Naivitatea amiralului si gasca incompetenta din spatele lui condamna vietatile acestui oras cocina la pieire. Amirale, daca vrei sa salvezi acest oras, fa-ti armata! Cretinii ce conduc azi Constanta sunt virusuri si bacterii mazariste. Amirale, si ograda ta este infestata!
24
6
E ins de prostalai spalati pe vrier..normal, le-a pus internet in Henri Coanda, ca sa aiba capusele cum sa isi sustina primarul Fagaradu si noi sa le platit cazarea in cartier,apa, caldura, net..bravo constanteni, mergeti pe birta in continuare, C-ta e distrusa
19
1
singurul candidat profesionist la primaria Cta la bataie cu USR, o gasca de tineri frumosi si liberi care barfesc, ataca si vorbesc din auzite, fara solutii reale. Sper sa vina si MRI cu un candidat de valoare.
9
5
Ala care il gazduieste! Si care prin relatiile cu Traian Basescu l-a facut amiral si profesor universitar!
4
18
care Comanescu?
2
2
Primare tinete de treaba; nu de concerte dezastruase pe plaja si distrugeri de parcuri.Vezi ca cei de la Edil Urban se tin de ciubucuri pe strazi si arunca molozul de la reabilitarea strazilor in parcari si spatii verzi.
16
3
Cocina ,cocina dar are prin toate parcurile toalete "ecologice" nimicitoare !
11
1
Planteaza altii dupa,ca la city
9
4
Cocina e casa ta domnule chitac
10
33
Ti ai dreaq de securisti comunistoizi batrani hahalere care comentati impotriva lui Chitac. Bravo Dl Chitac
25
8
Chitac a fost de cel putin 25 de ani sluga lui Comanescu care a colaborat cu toti cei care au condus destinele Constantei! E doar un fariseu! Spun numai atat ca din decenta nu vreau sa dau in public adevarata fata a ambitiosului Chitac Vergil! Cunoscuta de foarte multi care chiar se amuza cand vad ce barbi de etica arunca personajul! Apropo in Piata Ovidiu Casa cu Lei e gata sa se prabuseasca! E proprietatea domnului Comanescu care il gazduieste cu biroul senatorial pe dl Chitac! Sa fie sanatos!
21
24
Asa multi pesedei spalati la creier ca in constanta mai rar. In niviun oras mare din tara nu sunt atat de multi tineri simpatizanti psd. Dictatura mazare isi spune cuvantul. Suntem un oras spalat la creier.
32
8
uitati-va pe ce se vantura banii, si Cazinoul sta sa cada, si piata Ovidiu are niste cladiri ca vai de ele
30
7
cu exponentul ei principal, Chitac, rezident in Eforie Nord.
14
17
In aceste fituici psd.iste- secu- comuniste dau mesaje doar secu- comunistii. Ei va baga zilnic in subconstient -vezi picatura chinezeasca- ce vor ei. Va spun zilnic cat de rai sunt cei alesi de acum 2-3 ani, si cat de buni sunt cei ce au distrus tara 28ani. Asta care tot da mesaje sub diverse nume ori e bolnav psihic ori e bolnav psihic. Ori e patronul fituicii : un secu-comunist. La toate art. va spune cat de rai sunt presedintele, DNA, opozitia care are si nume noi, dar in schimb bolnavu nu scrie never unde e industria, flota, transporturile, autostrazile, agricultura, fabricile si uzinele,
23
8
Chitac sa dea lectii la copii sai proprii nu noua Constantenilor de rand daca al cautam a fost si membru PCR cu carnet rosu al dictatorului criminal odios impuscat hai NE LASI!
13
45
Rugam Parchetul sa se autosesizeze in legatura cu mesajele denigratoare, calomnioase, defaimatoare, insultatoare la adresa unui senator roman ales de popor, care ne reprezinta. Datorita inexistentei reactiei Parchetului s-a ajuns in acest hal cu acest oras. Va rugam sa interveniti. Deja s-a intrecut masura.
22
20
Mesajele de jos sunt ale securistilor batrani comunisti care nu vor sub nici o forma schimbarea sau imbunatatirea lucrurilor.Ei vor prin aceste mesaje manipulatoare sa ramana doar ei la banii statului, nepermitand nimanui sa se apropie sau sa faca altcineva ceva. E un zid pe care zilnic il pun intre noi si ei cu aceste mesaje.Ei nu vor decat sa ramana cu ajutorul vostru la banii bugetului,pe aceleasi functii. Desigur, securistul spune ca Chitac e de vina pt ce au facut ei 28 ani.De vina e si Maica Domnului, si strabunicii din groapa, si cateii de companie, si oricine altcineva, dar nu ei,secu
31
6
Daca orasul e cocina Tu esti primul porc!
19
47
Fura Constanta, Altfel, cu Comanescu, aliatul nostru care este falit si trebuie sa l resuscitam. Dar pentru asta, va rugam frumos sa ne votati pe noi, la urmatoarele alegeri, sa va aratam si noi ce putem!
22
15
Ba senator chitac ! Esti un bou si jumatate Istanbulul are un super parc de genu asta! Se cheama miniaturk si este superb ! Basca se si plateste intrarea ! Doar niste cretini ca voi nu pot fi de acord cu asa ceva ! Niste dobitoci ! Foarte bine ca se face! Foarte bine ca se taie 3 - 4 copaci ! Sa planteze 20 alaturi ! Du te draqu chitac ...neam de tantalai suntem Voi si politica lu peste ! Puneti draqu mana si faceti impreuna cu primaria ...implicatia tampitilor...pnl su usr lu peste prajit
16
72

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108