REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Simona Halep a ajuns pe o poziţie calificantă la Turneul Campioanelor

Simona Halep a ajuns pe o poziţie calificantă la Turneul Campioanelor

Replica API 27 februarie 2019 | 00:00 339

Simona Halep a ajuns între primele opt în "Race to Shenzhen", clasamentul punctelor pe 2019 care decide sportivele calificate la Turneul Campioanelor.

În săptămâna dinaintea primelor două turnee din seria Premier Mandatory, românca a făcut un salt de patru poziţii, datorită sfertului de finală jucat la Dubai.

Astfel, Halep ocupă în acest moment o poziţie care i-ar asigura prezenţa la turneul de final de an programat în perioada 21-28 octombrie. Cu o optime de finală disputată la Australian Open, finală la Doha şi sfert la Dubai, Simona Halep li se alătură în Top 8 unor sportive cu titluri câştigate pe 2019 (Petra Kvitova, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Kiki Bertens şi Belinda Bencic), Elinei Svitolina şi americancei Danielle Collins.

Belinda Bencic a reuşit cel mai spectaculos salt al săptămânii, urcând de pe 20 pe 4 cu punctele aferente câştigării întrecerii de la Dubai. Elveţianca este singura dintre jucătoarele care au învins-o în acest an pe Simona Halep care punctează în Top 8: Elise Mertens şi Ashleigh Barty completează Top10-ul în "Race", în acest moment.

Şefia în "Race" a fost preluată de Petra Kvitova de la Naomi Osaka, sportiva din Cehia având deja trei finale disputate în acest an (victorie la Sydney, înfrângeri la Australian Open şi Dubai).

Simoma Halep s-a calificat de fiecare dată la Turneul Campioanelor în ultimii cinci ani, când competiţia de bilanţ a sezonului a fost organizată la Singapore.

sursa: mediafax.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand o sa inveti sa te exprimi corect in scris vei putea emite pretentii pe aici, pana atunci insa, mars dracului la ma-ta si pupa in cur pe cine vrei!!
0
0
Bai prostule poti sa ii spui cum vrei ea nu traieste din bani tai. Cu toate ca pana acum nu a zis niciodata am pierdut fiinca adversara a fost mai buna asa sunt sportivi.Singuru care a spus adevarul a fost Doroftei .El a zis daca imi placea scoala nu ma faceam boxeor.
0
1
v-am spus sa ne lasati dracului in pace si sa nu mai dati stiri despre maimuta asta!
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272