REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Simona Halep regretă despărțirea de Toni Iuruc?!

Simona Halep regretă despărțirea de Toni Iuruc?!

Valentina CAMARA 23 aprilie 2023 | 00:00 6353

Simona Halep și Toni Iuruc au format un cuplu discret și nu și-au expus problemele personale în spațiul public. Cei doi s-au căsătorit civil, însă după câteva luni, în septembrie 2022, au decis să divorțeze pe cale amiabilă. Deși au trecut aproximativ opt luni de când s-au despărțit, sportiva regretă decizia.

Simona Halep regreta despartirea de Toni Iuruc?!

Simona Halep și Toni Iuric s-au căsătorit civil, iar între ei părea să fie o frumoasă poveste de dragoste. Și-au planificat ceremonia religioasă pe 13 noiembrie 2022, eveniment care urma să aibă loc la Cazino Sinaia. Înainte cu două luni de marele eveniment, cuplul a decis să divorțeze amiabil.

S-au vehiculat multe în spațiul public legat de acest divorț, însă cei doi soți au preferat să rămână discreți. Au trebui aproximativ opt luni de la despărțire, dar se pare că Simona Halep regretă decizia luată. Apropiații jucătoarei de tenis au vorbit despre sentimentele pe care le are sportiva pentru Toni Iuruc și despre modul în care aceasta a decis să divorțeze.

Toți fanii jucătoarei de tenis știu că aceasta are un comportament mai acid, de multe ori descărcându-și nervii pe racheta de tenis. Acționează uneori din impuls și așa s-a întâmplat și atunci când a decis să divorțeze de soțul ei, spun apropiații sportivei pentru Orange Sport.

Regretă că nu a analizat situați înainte de a decide să se despartă de Toni Iuruc. Mai mult decât atât, apropiații susțin că Simona Halep s-a închis în ea și nu mai comunică decât cu familia și cu prietena ei cea mai bună.

Cel mai probabil, la starea psihică a jucătoarei de tenis din acest moment a contribuit și acuzația de dopaj. Simona Halep a fost suspendată din tenis după ce a fost depistată cu Roxadustat, pe 21 octombrie 2022. De atunci, sportiva așteaptă să își poată prezenta nevinovăția în fața instanței, însă procesul s-a amânat de mai multe ori.

Un verdict în cazul de dopaj ar putea fi dat până cel târziu pe 15 mai. Procesul urmează să aibă loc la finalul lunii aprilie, dacă acesta nu este amânat din nou. Potrivit judecătorului TAS Cristian Jura, cel mai probabil, Simona Halep va primi o suspendare între doi și patru ani, potrivit evz.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La bijdova nu ii trebuie engleză. “Ciripește suav” in limba ei frumoasa și melodioasa precum limba rusa, ba chiar mult mai frumoasa decât rusa. Bleah.
0
0
Dacă tot are acum mai mult timp liber, poate se apuca sa mai învețe ngleză, limbă pe care o vorbește așa cum vorbește un chinez r*mâna
2
0
Auzi la astia cica e posibil ca la starea psihica p*****a a Simonei de acum sa contribuie si acuzatia de dopaj,pai asta este cauza mai nu povestea asta cu Toni Iuruc caci acuzatie asta de dopaj au in spate probe care dovedesc ca s-a dopat,cu sau fara voia ei nu stiu dar a fost gasita dopata si tribunalul in care Simona isi pune sperante va confirma faptul ca s-a dopat caci acolo se judeca pe probe ori proba A a aratat ca s-a dopat dupa care s-a facut si contraexpertiza sau proba B care a confirmat rezultatul primului test,a daca cazul asta se judeca de judecatori din Constanta sau Romania scapa S.Halep dar asha nu are nici o sansa.
3
1
Ma kak in symona HAPLEA HAHALEPRA HALEPUTZA are in kap numa kakareze da OAYE
3
1
Și noi ne kkm din orice poziție pe impostoarea bijduveana, care pe lângă faptul ca este o dopata, a fost atât de disperata după bani, încât s-a bagat in toate reclamele posibile, numai la rahat de pisica nu a făcut reclama și mai lipsea sa-mi sara și din cutia de pate, ca in rest am văzut/o peste tot, de mi se acrise. Ba a băgat-o și pe ma-sa. Mai lipsea și Papu și Maia și era echipa completa.
5
3
N-o mai fwte nimeni in afara de hodorogul ala?!
4
1
Halepa se caca pe voi din orice poziție, banii au venit pe munca ei si a echipei, cacatii sa se abtina
4
3
Cu coorvele bijduvene nu te pui. Urate, prooaste, pitice, cracanate, cu cwurul mare, da’ tari in pyzdele lor nenorocite, reușesc sa prosteasca pe toți boii. Alea trei comune de m**e papuași au dat neamului cele mai proaste și nefericite exemplare. Soții lor le Înșeală, dar ele vor sa arate lumii ca au casnicii perfecte și se complac pentru bani, ca la ei totul e fala, dar si ele si-o trag la greu cu romanii pe unde apuca.
8
1
Si eu regret despartirea de el dar asta e viata, gasesc alt barbat cu bani.
5
2
Presa noastră cea vitează, Are-n viaţă mare rost: Este “câinele de pază”, Care latră…contra cost…
3
5
toată ziua numai despre leprele de bijduveni
11
2
Sarmana, si-a luat tzeapa de la Muratoglu si acum regreta fapta si se gandeste la alta. Hai ma, ma leshi!
7
2
Regreta oparita altceva , S.U.L.A.lui Toni ca o aveea mare rau! A zis ca gaseste altceva mai mare , dar nu a fost sa fie ! ha ha ha si acum vrea inapoi la madular!
2
7
Ia spart curul antrenorul. La gasit pe m**e care sa iasa din dormitor ca sclav ce e cand vine antrenorul sa nu ii deranjeze.
13
2
Frumusetea Puwlii asta e......câtă Mwuie a luat Simonica de la Antrenor...
13
7
Pr0st ești măi claudiu!!!
17
0
Sa vina la mine ca o ling eu in c*r in fiecare zi si ii trece
7
14

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272