REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Situație halucianantă: o mamă, amendată pentru că îi plângea copilul de 2 ani

Situație halucianantă: o mamă, amendată pentru că îi plângea copilul de 2 ani

Replica API 1 octombrie 2018 | 00:53 406

O situație absolut halucinantă s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Popești Leordeni. Poliția a amendat o mamă a unui copil de 2 ani și 4 luni pentru că acesta făcea gălăgie în timpul nopții.

O vecină a sunat de 2 ori la poliție și s-a plâns de faptul că copilul femeii plânge și face zgomot din cauza faptului că merge cu antemergătorul.

Mama le-a explicat polițiștilor că copilul este răcit și din acest motiv plânge. Cu toate acestea, polițiștii i-au dat o amendă de 500 de lei.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca ati urmarit emisiunile TV,unde a aparut un individ grasun,cam negrotei,cu tatuaje..la greu...eu nu cred ca acest copiaj a fost cauza ascandalului..cred ca dnii tziganoi,fac scandal,iar copilul a cazut ca...VICTIMA..sigur acolo este un focar de scandal mai dedemult...
3
0
bravo ! bine zici! nu e vorba de copil ci de mame si parinti handicapati si nesimtiti care habar nu au sa creasca un copil si i lasa in majoritatea cazurilor sa boceasca pana adorm, bine inteles ele fiind prea ocupate cu facebook u si cu stirile despre indemnizatie daca a crescut ca sa mai nasca vreo 5...nesimtenie fara margini asta e!
3
1
Va deranjeaza un copil? Trimiteti in lagare pe cei cu copii ca ca deranjeaza urechile de hedonisti. Pine polistiren pe tavan si gata. Neoameni ce sunteti.
1
2
Nu este nimic halucinant!!! Nesimtirea si prostia unora care au copii trebuie amendate!!! Iar prostul de la 19:47 ar trebui sa stea macar o zi intr-un apartament care are deasupra un astfel de copil care urla, fuge de nebun prin casa, tranteste tot felul de lucruri pe jos si pe urma mai vorbim. Dupa cum am mai spus, daca ai un copil sau mai multi nu trebuie sa te caci in capul vecinilor!!! Asta cu este mic si este copil nu e o scuza!
4
2
Inainte de '89 toata lumea avea copii , patru si mai multi si servicii, unele de importanta majora chiar si numai se stresa nimeni ca plange copilul vecinului noaptea si mai ales cand are motive ce tin de sanatate.Acum v-au devenit urechile sensibile cand plange un copil, poate e bolnav de nu doarme noaptea ca insomniile se instaleaza la cei cu varste mai inaintate.As fi curios ce varsta are reclamantul si daca a crescut copii, nepoti..Iar amenda trebuie sa fie aplicata dupa constatare.A stat politistul in casa vecinului reclamant si a constatat cati decibeli producea plansetul copilului?
3
4
Sa-i zica ca vine babalau Alina Gorghiu daca nu tace
2
2
Copii bolnavi. Vai de educatoarele de la gradinita si invatatoarele de la 0-4.Cum credeti ca se comporta un copil din asta care la miezul noptii nu doarme? intr-o sala de clasa nu va invata nimic,ba ii va deranja si pe altii.Au ajuns sa se intrebe invatatorii intre ei la inceput de an scolar : tu cati copii bolnavi de... ai la clasa?
1
2
aia. Ce fel de scuza e "plange copilul"? Daca nu stii ce sa-i faci ca sa il linistesti, scoate-l in parc la 2 dimineata. Dar nu il tine pe capul meu. Lasatul asta asa "sa faca ce vrea el" a dus la generatia care militeaza pentru casatorie intre persoane de acelasi sex. Responsabilitate zero. I se pare firesc sa o inteleg ca si-a dorit ea copil, i se pare nefiresc sa ii respecte pe ceilalti.
7
7
Si pe zoofile care tipa orgasmic cand pisica le ....
0
4
Amendati zoofili care au caini si latra de nu poti dormi.
3
0
Normal ca e nesimtire mai ales ca la ora 2 lumea doarme...si sa fim seriosi la ora aia si copiii ar trebui sa doarma. La tv spuneau ca nu e prima data cand copilul era treaz la ore tarzii
7
4
Nu mai scrieti tampenii. De ce dezinformati ca sa para absurda reclamatia acelei femei? Nu antemergatorul face zgomot.Sunt acele jucarii din plastic fara pedale,cu roti si copiii se deplaseaza pe ele impingand cu picioarele pe podea.Ati auzit cum fac rotile de plastic pe parchet?Un copil de 2 ani,habar nu am ce greutate are care se da noaptea cu asa ceva produce zgomot care deranjeaza si vecinii de mai jos dar si pe cei de deasupra.Problema nu e ca se joaca copilul,problema e ca unii trebuie sa se odihneasca ptr munca de raspundere la serviciu.Dar cu parinti asistati si nesimtiti....
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272