REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Mar., 14 Mai 2024
Anul XX Nr. 6729
6.4° Constanța Marți, 14 Mai 2024 Anul XX Nr. 6729
 

Situație penibilă cu un reporter român, trimis special în Israel. Video

Situație penibilă cu un reporter român, trimis special în Israel. Video

A.F. 22 octombrie 2023 | 20:41 8341

Digi 24 i-a trimis în Israel pe jurnaliștii Cristina Cileacu și Valentin Stan. Într-o intervenție live din Tel Aviv, Cristina Cileacu relatează culcată la pământ și arată că bombardamentele sunt destul de aproape de locul din care relatează jurnaliștii.

Situatie penibila cu un reporter roman, trimis special in Israel. Video

În timp ce Cristina Cileacu relata fiind culcată la pământ, prin spatele ei se plimbă liniștiți oameni pe biciclete semn că situația nu era chiar atât de rea.

Situatie penibila cu un reporter roman, trimis special in Israel. Video

Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar dorința de a dramatiza a reporterului i-a adus ”un plus” de faimă nedorită, scrie stiripesurse.ro.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
isi bat joc de meseria de jurnalist nu pot sa inteleg aceste prefacatorii in ce hal am ajuns se sperie singuri le mai dati si bani pentru mascarii
1
0
Fara suparare , voi presa....toti faceti la fel !
6
1
EU NU MA UIT PE CANALELE ASTEA MIZERABILE . BINE AR FI DACA LUMEA AR RENUNTA SA SE MAI UITE LA TV
8
1
se masturbeaza ce? te oftici ca nai si tu una sa ti faca bani intr o luna cat tine intrun an? ea face meseria care a ta nici nu se inventase.asa ca marsh mah
5
11
E usor sa faci rau, mai greu e sa faci bine... Am intervenit, pentru ca trebuia sa "va ia de urechi" cineva. Consider ca nu este normal ca voi sa va bateti joc de acel reporter roman, fiind o romanca, mama care lucreaza de peste 20 ani ca reporter si isi castiga in mod cinstit painea. Unii reporteri mor in tari aflate in razboi... In timp ce voi aveti o videochatista in redactie, care la cei aproximativ 20 ani sta comod si se dezbraca/MASTtURBEAZA la webcam pentru 1 EURO sau 2 pe minut, sau chiar mai putin, apoi scrie stiri. NU E NORMAL, REVENITI CU PICIOARELE PE PAMANT! Am spus-o si repet: nu garanteaza nimeni ca videochatista nu face"showuri private"in redactia REPLICAONLINE, pe furis, la fel cum nu garanteaza nimeni ca asistenta medicala a celor din AUR, respectiv "CARAVANA MEDICALA AUR", nu face acelasi lucru, mai ales ca in urma cu o saptamana a fost ONLINE pe videochat, la ultima verificare. Radeati de Oana Lovin, videochatista PSD-ista, dar AUR e aceeasi Marie, cu alta palarie.
20
3
MichelleRyan de pe LIVEJASMIN lucreaza la replica, i-a luat interviu lui ARDILES din LAS FIERBINTI: i.imgur.com/S4dZ4DP.jpeg si ne vorbiti noua despre "situatie PENlBlLA"? Cu tot respectul pe care il port pentru replicaonline, un sut in funnnd, un pas inainte. Va bat obrazul inca o data. O zi buna!
16
3
DE FIECARE DATA CAND REPLICAONLINE DEZINFORMEAZA, am sa va reamintesc ca o angajata a redactiei a facut (sau inca mai face) VIDEOCHAT si se DEZBRACA/MASTtURBEAZA la WEBCAM pentru "globalistii occidentali". Ok? Cea care i-a luat interviu lui ARDILES din LAS FIERBINTI, a practicat sau inca practica videochat pe LIVEJASMIN/JERKMATE si alte siteuri de videochat. Numele ei este MichaelaRyan aka MichelleRyan etc. O puteti gasi usor, (DAR DOAR FOLOSIND VPN) tastand in browser "MichaelaRyan LiveJasmin Webcam Model". Indexed Webcam Grab of Michelleryan. MichelleRyan Nudes @ Jerkmate Live Sex Cam Free Nude Chat Adult. Sexy Webcams Webcams found in October 2020! 143/347 MICHELLERYAN / MichaelaRyan. MichaelaRyan MichaelaRyan online at GirlsOfJasmin. MichaelaRyan (20) - Enter for Free Live Chat LiveAnita(punct)com
18
4
REPLICAONLINE, "ziar de apartament", ataca la comanda CEA MAI URMARITA SI DE INCREDERE televiziune pro-europeana din Romania. Televiziune care nu are un patron cu implicatii politice (baron local/membru de partid). In timp ce pe partea opusa, mai toti ii pupati ghiulul lui VOlCULESCU/Patriarhului Daniel BOR(SEC). Nu observati ca"blondina lui VOlCULESCU", fosta candidata la prezidentiale (Ramona Bruynseels), este acum PORTAVOCEA AURolacilor care imping "OPOZITIA ANEMICA" (PNL) pe locul 3 si USR pe 4,"betonand"in mod indirect PSD-ul pe prima pozitie ca favorit la alegeri? Dan VOlCULESCU,"antenele", mogulii media, MAFIA MEDIA, televiziunile "cumparate de SISTEM", de BOR(SEC)/PSD/FSN? Sunt curios daca printre voi chiar exista lDlOTl care au impresia ca AUR sau George Simion/SOSoaca au sanse sa castige in fata PSD/PNL(USL/FSN)? Exista? DOAMNE FERESTE! Pt. ca noi sa dam jos "SISTEMUL" trebuie sa votam USR/partide de centru dreapta. USR nu are"APLAUDACI PLATITI". FSN vs USR: STAMPILA E LA VOI
21
6
In numbers: The chances of an injury from the blast wave of a rocket landing nearby on open ground is 100% if standing up, 85% if crouching versus only 10% if lying down. Therefore, when you receive an alert while outdoors - lie down on the ground on your stomach, protect your head with your hands and wait 10 minutes. ALTE INTREBARI, ignorantilor? REPLICA este un ziar (online) cu sediul intr-un apartament din Constanta. Toti au plecat de jos, nu-i nimic rusinos in asta, dar faptul ca ataca atat de josnic CEA MAI URMARITA SI DE INCREDERE TELEVIZIUNE DE STIRI DIN ROMANIA (DIGI24), nu ne face altceva decat sa le batem obrazul celor de la REPLICAONLINE. Nu aveti nimic de spus despre televiziunile sistemului, ale lui DAN VOlCULESCU FSN-PSD,"antenele"si ROMANIA TV/REALITATEA TV, toate cu patroni PENALl/FUGARI? UITATI UN LUCRU EXTREM DE IMPORTANT: acel reporter roman este intr-o tara aflata in razboi, isi risca viata, pt. ca romanii din Israel sa inteleaga ce trebuie facut cand suna sirenele
22
6
Asta este presa din Romania ,dezinformare, minciuna,lipsa de imparțialitate!!
9
19
Sunt o gramada de papagali care se uita la digi 24. Ei oricum nu sesizeaza minciuna ca sunt spalati pe creier
17
26
E foarte bine ca dna nu purta casca dar în schimb avea cercei cu perle si rujul rosu ca la curul mamuței.
20
21
Comentează din wc
13
5
Urmariti-o la digi. In toate transmisiuniile ea ii sustine pe evrei. Ca jurnalist ar treb sa fi impartial. Evreica fara tara. Sa ii fie rusine. p******a.
19
30
useristilor !!! bwahahahahahaah
17
32
Care e logica culcatului la pamant intr-un atac cu rachete. Nu e ca si cum ar conta pozitia corpului daca pica una langa tine. Avea mai multa logica intinsul pe jos daca erau focuri de arma, sau ceva de genu. Jesus..
21
30
E DIGI, ce pretentii aveti?
27
30

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407