REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Smiley nu se mai ascunde. Ce fericit e cu Gina Pistol, la Untold!

Smiley nu se mai ascunde. Ce fericit e cu Gina Pistol, la Untold!

Replica API 3 august 2019 | 00:00 565

Smiley

Smiley sau Tiberiu Andrei Maria e totul numai un zâmbet de când s-a îndrăgostit de frumușica blondină Gina Pistol, dovadă stând și fotografia lor postată pe conturile sociale de DJ –ul Ramon Cortizo, bun prieten de-al celebrului cuplu. Cei trei se află la Untold, eveniment muzical care se desfășoară în perioada 1-4 august, la Cluj.

Smiley (36 de ani) este omul bun la toate: solist, vedetă PRO TV, dar şi un talentat producător muzical. Vorbește despre toate aceste job-uri care îi aduc venituri uriașe cu o ușurință uluitoare, însă când vine vorba despre iubita lui, Gina Pistol (37 de ani), gazda emisiunilor “Asia Express” şi “Chefi la cuţite”, de la Antena 1, tace mâlc, iar cu pozele lor este de-a dreptul zgârcit. Smiley va susține un recital la Festivalul Untold, programat în perioada 1-4 august, la Cluj, unde de altfel se află și Gina, pregătită să îi susțină din culise.

Smiley și Gina Pistol

Cei doi îndrăgostiți au fost daţi de gol că au venit împreună la acest eveniment muzical de DJ –ul Ramon Cortizo, prietenul lor, acesta postând pe conturile sociale o fotografie în care apare flancat de Smiley și de Gina.

Ambii afișează un zâmbet larg, până la urechi, semn că relația lor, care a debutat în urmă cu doi ani, funcționează perfect. Mai mult, pe fundalul filmulețelor pe care Smiley le postează pe Internet, puteți recunoaște cu ușurință vocea și chicotelile blondinei. Dar chipul frumoasei vedete se reflectă și în lentilele ochelarilor artistului, în recenta vacanță petrecută în aceeași formulă, în Portugalia.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa ce au intrat km de pula in ea o ia cel mai prost din curtea scolii,smiley
4
0
Atat de prost ? Curvoi mai mare rar gasesti !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272