REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Smoothie cu ananas și turmeric, excelent împotriva simptomelor de răceală

Smoothie cu ananas și turmeric, excelent împotriva simptomelor de răceală

Replica API 26 octombrie 2020 | 00:00 1039

Simți nevoie de un energizant natural, care să te ajute să faci față mai ușor problemelor zilnice? Ai tendința de a răci atunci când au loc schimbări bruște de vreme? Un smoothie plin de vitamine te poate ajută să fii din nou în formă.

Ghimbirul, turmericul, ananasul și lămâie au proprietăți inflamatoare și, folosite împreună, pot face adevărate minuni pentru starea ta de sănătate. Împreună, au puteri vindecătoare excepționale, scrie doc.ro.

Întregul organism este revitalizat și vei avea senzația de reîntinerire, întrucât primești energie și în același timp te simți că după un somn foarte odihnitor când consumi aceste ingrediente.

Lămâile sunt bogate în acid citric, care te ajută în cazul în care ai probleme cu rinichii. Ananasul este mai eficient decât siropul clasic de tușe, în caz că ai stat în curent sau ai răcit. Turmericul conține curcumina, un component care ajută chiar și la lupta împotriva unor tipuri de cancer.

Ghimbirul e excelent în răceli și gripe, dar ajută și când ai de dat jos kilogramele în plus. Piperul negru și uleiul de cocoș contribuie la o bună absorbție a nutrienților din alimente.

Iată cum poți prepara un smoothie delicios din ingredientele de mai sus!

Cantități:

- două cești de cuburi de ananas

- o jumătate de linguriță de piper negru

- 3 centimetri de rădăcina de turmeric

- 2 centimetri de rădăcina de ghimbir

- o lămâie rasă

- o linguriță de ulei de cocoș

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele în blender sau smoothie-maker, cu excepția uleiului de cocoș, pe care îl adaogi la sfârșit și îl amesteci cu ajutorul unei lingurițe. Pentru a păstra calitățile nutritive, trebuie să bei acest smoothie imediat după preparare, în decurs de aproximativ un sfert de oră.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614