REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
17.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Șoferii au crezut că NU se aplică legile dacă suntem în STARE de URGENȚĂ!

Șoferii au crezut că NU se aplică legile dacă suntem în STARE de URGENȚĂ!

Replica API 14 aprilie 2020 | 00:00 1917

Chiar dacă este stare de urgență și suntem sfătuiți să părăsim domiciliile doar pentru situațiile care se impun, iată că există un număr destul de mare de șoferi, care, efectiv, nu iau în serios situația. Mai mult decât atât, aceștia au crezut, probabil, că nu se mai aplică legile, astfel că au ieșit pe străzi și s-au urcat beți la volan sau au condus fără permis.

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie, la data de 11 aprilie a.c., în jurul orei 00.10, au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Traian din stațiunea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Beți la volan sau… minori

La aceeași dată, în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Soveja din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Tot pe 11 aprilie a.c., în jurul orei 07.15, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un minor, de 17 ani, care a condus un autoturism pe strada Fântânele din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Fără permis și beți rangă

De asemenea, în jurul orei 17.15, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Lalelelor din localitatea Mircea Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În jurul orei 21.20, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 19 ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Cogealac, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu plăcuțele expirate

A doua zi, pe 12 aprilie a.c., în jurul orei 15.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe DC 81, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Tot pe 12 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Secției 2 au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, având plăcuțele cu numere de înmatriculare expirate. În jurul orei 22.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Republicii din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Val de șoferi fără permis

Tot pe 12 aprilie a.c., în jurul orei 22.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dorului din satul Viișoara, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Apoi, pe 13 aprilie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Vadului din orașul Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Lipnița au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că plăcuțele cu numere de înmatriculare ale autoturismului erau expirate.

Dosare penale

Tot pe 13 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, polițiști din cadrul Secției 5 au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe strada Pandurului din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inconstienti la volan. Opriti si izolati de urgenta.
6
3
Viata militienilor slugoi sa dea amenzi sa avanseze si ei .
4
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272