REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Şoferii care NU RESPECTĂ REGULILE, SANCŢIONAŢI de POLIŢIŞTI

Şoferii care NU RESPECTĂ REGULILE, SANCŢIONAŢI de POLIŢIŞTI

Replica API 27 martie 2021 | 23:18 1928

Conducătorii auto care nu respectă prevederile legale privind oprirea sau staționarea autovehiculelor în zonele unde există indicatoare specifice au fost sancționați de polițiștii locali.

În data de 24.03.2021, în baza O.U.G. nr. 195/2002R, privind circulația pe drumurile publice, polițiștii locali au aplicat 66 de sancțiuni contravenționale cu o valoare totală de 18.850 lei și 136 puncte de penalizare.

Totodată, agenții noștri au dispus ridicarea a 4 autovehicule de pe partea carosabilă a drumului public.

Mașinile au fost depozitate în parcul auto situat în municipiul Constanța, strada Caraiman, nr.1 și pot fi ridicate doar după ce proprietarii au achitat taxele prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini - 450 de lei, tarif transport mașini - 120 de lei, tarif depozitare mașini/zi - 60 de lei. Programul de restituire este non-stop.

Poliția Locală atrage atenția că astfel de acțiuni au loc în mod constant, iar conducătorii auto care sunt depistați vor fi sancționați.

Reamintim numărul de telefon unde cetățenii pot apela cu încredere pentru a semnala situații din sfera de competență instituțională a DGPL - 0241.484.205-Dispecerat.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
21si 38 basinosule ,basinosule ,basinosule.......etc. .......etc. ........
0
0
Ma omule nu mai pomeni ma da moarte LUAMIi KAKATUL LA LINS si PE PAINE CU LIMBA LA INTINS!!!
0
0
Moarte politiei locale si a celor care au infiintat-o!!! Moarte politiei locale si a celor care au infiintat-o!!! Moarte politiei locale si a celor care au infiintat-o!!! Moarte politiei locale si a celor care au infiintat-o!!! Moarte politiei locale si a celor care au infiintat-o!!! Moarte politiei locale si a celor care au infiintat-o!!! Moarte politiei locale si a celor care au infiintat-o!!! Moarte politiei locale si a celor care au infiintat-o!!! Moarte politiei locale si a celor care au infiintat-o!!! Moarte politiei locale si a celor care au infiintat-o!!!
1
1
Fuck you, boule. Ati privatizat politia locala, trageti tunuri pe bani multi in combinatii cu interlopi, cu care impartiti orasul, voi amendand amaratii, iar complicii vostri incasand transportul, un milion kilometru pentru platforma care cara masinile ridicate de voi aiurea, pandind momentul ascunsi ca militienii. Spagarilor ! Aveti salariu atat de mare, dar hoti nu prindeti, scandaluri nu aplanati, nu faceti nimic care sa merite purtarea numelui de politist, iar un singur deghizat de-al vostru, ia cat 6 pensionari, care au muncit o viata si au pensia minima ! Circarilor. Ia cu patrunjel.
8
1
Esti socant de prost
3
10
Mi au ridicat masina si ca sa o recuperez a trebuit sa platesc 630 lei pe Caraiman, altfel daca o lasam in parcul lor trebuia sa platesc chirie zilnic! Asta este afacerea lor. I am dat in judecata motivand ca politistul local nu are calitatea de politist rutier, asa cum cere Regulamentul de Aplicare a OUG 195, dar am pierdut triumfator ! Instanta tine cu ei, desi nu au calitatea de politisti rutieri desemnati de IGPR, asa dupa cum cere Regulamentul ! Stat in Stat. Am adus masina de la 3000 km din Europa cu platforma si m a costat 500 euro ! Iar localii mi-au luat 130 euro pe 5 km. Socant !
9
3
sunt polti bobardier care opresc ca prosti da si voi astea de la conducere o sugeti tare unde sa opresti masina cand in centru sunt toate institutile statului unde nu exista parcare ,toate cafenele si magazine tip penny,mega si etc au deschis magazine de cartier chipurile fara parcari,ba chitac muta in p..a mea birourile din primarie, casa de pensi,casa de sanatate si toate asa zile birouri unde oameni au cel mai mult de alergat la periferie si o sa vezi ce gol este centru,muta tribunalul ,fa autogarile la intrarile din oras
3
1
ai dreptate, opreste pe unde vrei ca nu trebuie sa-ti scada burta. si altii ca tine. in loc sa traversez orasul in 15 minute imi trebuie o ora. nu sunt locuri de parcare acolo unde ai tu treaba, dar de ce nu intrebi patronii de ce au ales sa deschida afacerea la colturile intersectiilor sau in alte locuri unde nu sunt locuri pentru oprire? oare cand si-a deschis afacerea nu s-a intrebat unde opresc clientii? asa ca bine va face de va ridica masinile! vrei avertisment dar regulile de circulatie le cunosti si le incalci cu buna stiinta, sau ti-ai cumparat si tu permisul de conducere?
5
1
De avertismente nu au auzit?Direct abuz adica amenda si puncte la permis!Au norma la amenzi si comision din ele!Nu este suficient ca platim taxe si impozite la primarie acesti"neni"isi iau salariul tot din banii nostri profitand de lipsa locurilor de parcare mai arunca si cite un ciolan la capusele cu firmele de ridicari auto!Faceti dracu locuri de parcare in locurile unde ati dat aviz la 4-6 banci ,10 farmacii,7 minimarketuri megaimage la fiecare intersectie din oras!
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272