REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
17.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Șoferii de pe microbuze, SCANDAL cu călătorii în stația de la City! VIDEO

Șoferii de pe microbuze, SCANDAL cu călătorii în stația de la City! VIDEO

Replica API 14 aprilie 2020 | 20:50 7337

Scandal într-un microbuz, la malul mării. Mai mulți călători s-au urcat în mijlocul de transport în comun, pe linia Constanța Năvodari, la City, și au refuzat sa coboare, deși șoferul le-a explicat că nu mai sunt locuri libere. Oamenii erau revoltați că așteptau de aproape o oră în stație, în contextul în care șoferul dinainte nu a oprit pentru a-i prelua.

"Așteptăm de mai bine de 40 de minte în stație. Mașina trecută nu a oprit. Ce să facem", a spus o călătoare. Șoferul i-a explicat că nu va porni în cursă cu persoane în picioare, deoarece legea nu-i dă voie. Asta, în condițiile în care, până de curând, călătorii erau transportați ca sardinele. Având în vedere raziile din oraș, șoferii nu mai riscă și au decis să respecte legea.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pensinarele pulii, miros a saracie nu-si permit un cotet o mie , si sa dea 50lei fiecare pe luna, pt naveta , proaste rau
2
1
De ce tatelor, asa va trebuie, sa ii mai lingusiti pe soferi, asa cum va place! Haha ha!
4
0
Pai romani sunt prosti imgramaditi
1
0
toate maimutele misuna la mall,te impiedici de ele!
2
0
Bai, astia au voie cu zecile in microbuze dar cabinetele stomatologice sunt inchise pentru a pastra distanta sociala!!! Te doare capul!
2
0
mergi in mortii matii pe jos , tarfa proasta
4
1
Va bateti joc de oamenii carora le luati banii
3
8
3 suturi in cur si zburau mahalagioaicele din masina. Nu exista specie mai imputita decat ruptul in cur autohton.
7
2
bai puscarie tu ce studi ai ,,te-ai nascut prost si tot asa mori .
2
6
Vad ca toti soferii din Constanta sunt ciori borate, fara studii iar voi sunteti cei mai smecheri. Nu sunteti in stare de nimic. Va mananca corona in case de foame dar va place sa vorbiti de altii. Sunt oameni care isi castiga painea muncind nu ca voi care preferati sa stati pe banii parintilor si sa mancati pe la McD. Panarame de 2 lei ce sunteti.
11
3
Vrei sa pari inteligent dar esti mai prost decat prevede legea.ai numarat tu si ai vazut ca90% sunt tigani si asistati dar cretina care te-a fatat din ce categorie face parte?mars in mm de glezne goale.hastagist gaozar,ai castigat pula in nas drept premiu.
7
2
DA DE CE MAI CIRCULA ASTIA? UNDE SUNT FILTRELE POLITIEI SUNT CA PLASELE GAURITE DIN CARE IES TOTI PESTII !!! SI MOTOCACANARII DE CE NU SUNT OPRITI UNDE SE DUC HANDICAPATII CU POCNITORILE?
8
1
retardatilor, e vorba de linia Constanta Navodari. Daca idiotii din Navodari voteaza PSD vor sta inghesuiti pana la adanci batraneti, autobuze iok
8
2
A fost ingropat definitiv odata cu scoaterea tramvaielor si introducerea maz-urilor putitoare. Timpii de parcurs s-au dublat, capacitatea de transport a scazut, oamenii au migrat catre masina personala. La ratc au ramas 90 la suta tigani si asistati sociali. In conditiile astea nu poti sa ceri transport civilizat sau de calitate.
10
1
Domnul min al sanatatii nelu barbaru nu vede si el distanatarea sociala din microbuze? Nelu barbaru permite aglomeratia de covizi in microbuze si nu permite sa stea oamenii rasfirati pe tarlale la muncile campului. Din cauza lui nelu barbaru nu o sa gasim nici porumb de fiert la piata. Nu mai pot oamenii sa-si obtina vinul propriu si legumele proprii la tara. E foarte important pentru romani sparanghelul lui merkelica
7
1
astia nici bon nu dadeau si nici acum nu dau, toti in general sunt ciori ..de cea mai joasa speta cocalari, parca era vorba sa le desfiinteze, astea sunt masin vechi de 20 ani, sunt carutze nu maxi taxi ,interzise urgent
11
2
Astia care comenteaza pe aici noua conducere... Sa va amintesc ca PSD este la conducere la primaria constanta de 20 ani
12
4
soferul trebuia sa cheme politia
13
1
E constanteanca de-a mia. De la Galati in sus? D-astia veniti prin '80 in Constanta.
14
3
Slavilor cand va baga mai multi faceati figuri si acum vreti mai multi.....muie PNL...
16
6
Sa vina in pizda masi la timp !
11
2
nu mai incurca oamenii! aia care faceau reclamatii ca se inghesuiau ca sardinele erau USRistii carora li s a trezit brusc spiritul civic fals si alearga dupa senzational, iar restul sunt oameni normali care intelegeau situatia si mergeau si in picioare.
15
9
Unde dreacu ati mai vazut microbuze in tara asta? Poate la sv si vs
12
2
Intrebare- pe muistul care este patron la microbuze de ce nu-l amendeaza nimeni ca nu asigura microbuzele necesare unui transport civilizat Raspuns- M U I E PSD si tuturor celor ca ei.
22
19
V-a placut sa mergeti la bal mascat cu mascarici , i-a d'aici ! Nu tramvaie , nu troleibuze , nu transport ITC de mare capacitate la exterior , Nu ? Da' ne place la gramada....luati atitudine , iesiti in strada , urlati , cereti-va drepturile pe care le-ati vandut pe o sticla de ulei.....un pui , si un kg de zahar !
45
3
Bravo soferu. Respecta legea. Muye la cocalari. Muye fagabou. Draq de neam de zdrente secaturi si koorve
33
9
Sa va fut in gura pe toti care ati tipat la el . Daca este oprit de Serviciul Rutier si i se retine licenta de transport , si ia amenda suportati voi jegosilor ? Deaia sunteti tarani prosti , in Europa soferii nu pleaca cu calatori in picioare . Ce sa ii ceri romanului care e meltean . Cand ati fost luati ca pe sardine ati facut reclamatii peste reclamatii , acum cand omul e corect iar nu e bine .
45
8
DACA SUNT MULTI CALATORI SI STAU INGRAMADITI SOFERUL E DE VINA, CA NU VREA SOFERUL SA MEARGA CU MAI MULTI CALATORI IAR EL E DE VINA !
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212