REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Șoferii ‘SMARDOI’ ai Constanței, cu coada între picioare la Rutieră: Îmi cer scuze, șefu’..

Șoferii ‘SMARDOI’ ai Constanței, cu coada între picioare la Rutieră: Îmi cer scuze, șefu’..

Replica API 6 februarie 2020 | 00:00 288

În anul 2019, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și-au direcționat eforturile pentru apărarea vieții și integrității cetățenilor și pentru tragerea la răspundere a celor care se fac responsabili de comiterea unor fapte care aduc atingere acestor valori. Cu toate acestea, există și cetățeni care le dau „bătăi de cap” oamenilor legii dar care vin a doua zi „cu coada între picioare” să își ceară scuze.

În cadrul unei conferințe susținute de reprezentanții IPJ Constanța, au fost dezbătute mai multe subiecte printre care și acela legat de șoferii prinși sub influența alcoolului sau a stupefiantelor care „fac gălăgie” când sunt opriți de către oamenii legii, dar și de pietonii care traversează neregulamentar. Mulți dintre ei revin la secție când ies din starea de euforie și își cer scuze. „Noi interacționăm de obicei cu oameni care au absolvit o școală de șoferi și se presupune că sunt oameni care au un grad de civilizație mult mai ridicat, iar asta înseamnă că nu ne confruntăm foarte des cu astfel de situații. Cele mai mari probleme pe această linie ni le provoacă pietonii care recurg la anumite gesturi în momentul în care sunt interceptați de către echipajele de Poliție Rutieră după ce au încălcat o contravenție, de obicei, fiind specifică traversarea neregulamentară. Legea ne ajută pe noi foarte mult, dar să știți că ajută și persoana cu care polițistul interacționează pentru că ce este cel mai important este faptul că persoanei i se aduce la cunoștință un cumul de drepturi pe care le are în momentul interacțiunii cu polițistul. Tot pe această linie, o altă problemă, izolată, o avem cu persoanele aflate în stare de ebrietate pentru că mulți spun și fac multe, în momentul depistării, pe care le regretă a doua zi. Mulți vin aici să își ceară scuze, fie caută polițistul care l-a oprit, dacă mai ține minte, fie mă caută pe mine, fie merge la orice polițist pe care îl găsesc aici să își ceară scuze. Unii tineri vin cu părinții, aceștia aducându-i de urechi aici să se scuze” a transmis Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Rutier Constanța.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar si cu cea de a sesiza in scris organele de cercetare penala. asa cum spuneam,urma sa mai vina un dosar.a venit,____.P.2020 sub aspectul savarsirii infractiunilor de abuz in serviciu. infractiunilor,la plural.ce e in nneregula e acela ca eu pe 3.02 am depus plangere penala insa, dosarul respectiv a inceput pe data de 31.01.stimatu functionar public avea scheletele in dulap si totusi,mai comite infractiuni, aflate in concurs. la multi ani cu executare pentru cine se simte
0
0
Da, sunt foarte tari in gura domnii pulitisti cand au de a face cu neica nimeni!!! De ce nu fac poula mare catre interlopi si alti jegosi care circula cum ii taie capul?!
3
0
observ ca-l popularizati pe acest incapabil in ale circulatiei rutiere , sobaru , care s-a evidentiat doar prin faptul ca dupa ce cretinul de babu i-a angajat sotia in primarie , el a devenit o sluga a comisiei de circulatie condusa desigur de babu... toate prostiile pe care le viseaza idiotul babu si incurca circulatia si parcarea in oras sunt avizate de catre acest sobaru care nu stie ce trebuei sa faca si pentru ce este platit ca militian...
2
0
dam doar dosarele penale in care sunt implicati stimatii functionari publici cu statut special : 6951.P.2017, 6429.P.2018, 182.P.2019, 117.P.2019 la Parchetul de pe langa curtea de apel, 4446.P.2019, 2093.P.2019, 5150.P.2019, 5150.P.2019 si mai vine unu pe drum. v-am pupat si ne vedem in fata judecatorilor, eu parte civila iar dumneavoastra inculpati
4
0
daca si militia ar fi...impartiala, de ce nu se fac flagranturi printre ei?sa se mai ...curete putin
4
0
Vreau sa ma fac politist ! , vreau sa merg si eu cu folii pe toate geamurile la masina , inclusiv pe parbriz , sa beau la volan , sa merg fara asigurare , va dati seama cate beneficii ? Daca ma angajati vin benevol , fara salariu !
10
7
Un sofer inteligent daca stie ca a gresit , nu mai face valuri . Ai gresit , greseli neintentionate , platesti . Daca sau luat gura in pula cu politisti , vor plati cu varf si indesat . Lucratoru de politie este normal sa te sanctioneze cu maximul de amenda daca tu nu iti recunosti vina .
11
2
politia e mana in mana cu interlopii si cu afaceristii din constanta. Vezi cum copiii lor merg cu scutere puternice pe strada... copii de 12 ani se iau in gura cu oamenii profesorii ameninta prin scoli ! Iar cand e chemata politia da noroc cu ei pentru ca politia e un mare cacat, invizibila pe strazile constantei pentru ca e mafioata. Fac si ei acolo munca ca sa se faca ca muncesc. Se iau de oamenii simpli atat..dar la interlopi se caca pe ei... si au glumite usurele sa nu se supere oamenii rai pe ei. Politia din constanta este mickey mouse club cu hotii si interlopii! Politia din constanta...
14
3
De politistii care vand masini ai auzit Zorila, Lazar
8
2
masinile personale ale gaborilor pe linga folii ilegale,circula fara asigurare.cine sa le opreasca,cine sa.i amendeze?
9
3
cum sa aiba folii blana pe toate geamurile
11
1
Politia Romana - bara bara si bla bla. Actiune konga. Legislatie? in cel mai bun caz au citit-o, de invatat never. Stiu cateva rutine si acolo se opreste tot. in rest, bara bara cu infractorul sau contravenientul. La pace, cum ar veni. Vorbim, discutam si ... pendula.
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272