REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ȘOFERUL care a provocat CASCADORIA din Mangalia A FOST REȚINUT!

ȘOFERUL care a provocat CASCADORIA din Mangalia A FOST REȚINUT!

Replica API 21 aprilie 2019 | 00:15 664

Șoferul care a provocat accidentul rutier de sâmbătă seara, din Mangalia, în urma căruia mai multe mașini au fost avariate, iar o persoană a ajuns la spital, a fost reținut, urmând să ajungă în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. De menționat că bărbatul nu se află la primul conflict cu legea: el a fost condamnat cu suspendare pentru trafic de droguri.

Traficul pe strada Rozelor a fost restricționat, sâmbătă seara, 20 aprilie a.c., în urma unei adevărate „cascadorii”, în care au fost avariate cinci autoturisme, iar o persoană a ajuns la spital.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20.30, iar cel anchetat pentru că l-ar fi provocat este Cristi Emanuel Smerea, un tânăr de 25 de ani, care nu se află la primul conflict cu legea.

Astfel, tânărul de 25 de ani a condus autoturismul Volkswagen pe strada Rozelor, dinspre strada Ion Creangă spre strada Matei Basarab și în dreptul blocului R11 a intrat în depășirea unui autoturism condus de o femeie de 25 de ani.

In momentul efectuării manevrei de depășire, din cauza neatenției in conducere, a pierdut controlul direcției către partea stângă a sensului de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism parcat.

In urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 25 ani a fost proiectat către dreapta si s-a răsturnat pe partea carosabilă și, de asemenea, a intrat în coliziune cu autoturismul depășit pe care l-a proiectat către partea stângă a sensului de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat.

In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto de 25 ani.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest marca Drager, care a indicat valoarea de 0.31 mg / l alcool pur în aerul expirat. Acesta a refuzat să se supună recoltării de probe biologice de sange.

Împotriva acestuia s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul din cadrul IPJ Constanța.

Menționăm că tânărul a fost condamnat, în urmă cu câteva luni, la o pedeapsă de 2 ani și șase luni pentru trafic de droguri, ce a fost suspendată sub supraveghere pentru un termen de încercare de trei ani.

F.B.

Citește și: VIDEO. CARAMBOL cu cinci mașini în Mangalia! Una s-a răsturnat!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine ma ca pt trafic de droguri s-a dat doar suspendare! Si la altii le dati pedepsa maxima pt un furt ! Muistilor.
0
0
asta sigur e mala transporta droguri sau sa dus sa colecteze dobinda lu Raim
0
0
Asta trebuie ascuns 5-6 ani!
3
0
toata tiganimea analfabeta conduce tigai poluante inmatriculate in bg.politistii din mang conduc masini fara asigurare,cu geamuri negre,pecum interlopii,sa nu.i recunoasca oamenii cind fac infractiuni.Prostanii nu stiu regulile in sens giratoriu,cei de la scolile de soferi habar n.au,nici ei.parcheaza unde li se scoala,politia locala nu.i vede pe tigani.
20
1
Sa vezi coada la ochiul lui maro!
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108