REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sorina Pintea, despre cazurile de la Isis: ‘Aştept rapoartele de la IML. Este vorba despre moartea unor bebeluşi şi a unei mămici şi nu pot trece cu vederea’

Sorina Pintea, despre cazurile de la Isis: ‘Aştept rapoartele de la IML. Este vorba despre moartea unor bebeluşi şi a unei mămici şi nu pot trece cu vederea’

Replica API 3 septembrie 2018 | 22:23 379

În luna ianuarie a acestui an, o femeie a murit după ce a născut în clinica private Isis. Cazul a făcut mare vâlvă, fiind deschis şi un dosar in rem, pentru stabilirea cauzelor decesului. Nu e însă singura tragedie care se învârte în jurul acestei clinici, deşi există şi posibilitatea ca decesele să nu aibă legătură cu medicii, ci cu alte persoane sau chiar cu decizii greşite luate de unele gravide.

Până când se vor clarifica aceste aspecte, reamintim că situaţiile înregistrate la Isis au intrat şi în atenţia ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea. Vorbim şi despre decesul unui bebeluş, în luna februarie, dar şi despre nenorocirea din luna iulie, când a murit un alt bebeluş, iar ulterior şi mama.

Prezentă la Constanţa, în week-end, Sorina Pintea, ministrul Sănătăţii, a declarat pentru “Replica”: „Aștept rapoartele de la Institutul de Medicină Legală, raportul Direcţiei de Sănătate Publică, analiza anatomiei patologice. Încă nu pot trage concluzii, pentru că sunt cazuri dureroase, urâte, de aceea eu prefer să am toate analizele pentru ca apoi să mă pot pronunța. Este vorba de moartea unor bebeluși și a unei mămici, este greu și nu pot trece cu vederea”.

L.M.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/dosar-penal-in-rem-in-cazul-femeii-care-a-murit-dupa-ce-a-nascut-la-clinica-isis-343815/

https://www.replicaonline.ro/inca-o-drama-dupa-o-nastere-la-spitalul-privat-isis-din-constanta-dupa-bebelus-acum-a-murit-si-mamica-lui-365345/

https://www.replicaonline.ro/ce-este-o-doula-cum-ajung-femeile-sangerand-la-spital-dupa-ce-au-apelat-la-sfatuitoare-unele-gravide-decid-sa-nasca-acasa-365608/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trei vecee 150.000 de euro !!! ??? Magadaule trei dosare penale !!! Un veceu in parc la prinarie costa contribuabilii constanteni de la nasu nasilor don fuckadau cate 2 miliarde bucata. Baah cinstitilor pisdei voi sunteti tare nebuuuuuni !!!
0
0
ia lasa tu controalele la isis ca sa vina si udrea sa nasca la ei. Mai o decizie gresita,mai o persoana nepregatita....si rezolvati si pedepsirea infractoarei udrea.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614