REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
14.2° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Spitalele din Constanţa, controlate de poliţiştii locali! Iată ce nereguli au găsit!

Spitalele din Constanţa, controlate de poliţiştii locali! Iată ce nereguli au găsit!

Replica API 6 octombrie 2018 | 00:00 176

Controalele se ţin lanţ la Spitalul Judeţean! Pe parcursul săptămânii poliţiştii locali constănţeni au surprins şi amendat mai multe persoane care fumau în curtea spitalului sau chiar în incinta unităţii medicale. Nici o zi fără un astfel de caz, iar acţiunea este aplaudată de o mare parte dintre constănţeni având în vedere că intrarea în Spitalul Judeţean obişnuia să fie aglomerată din cauza persoanelor care ieşeau să fumeze chiar acolo. Ei bine, distracţia s-a terminat iar oamenii legii vor ca acest obicei să fie eliminat.

Astfel, în cursul zilei de 4 octombrie, politiștii locali din cadrul serviciilor operative ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat pe raza de competență pentru: menținerea curățeniei, asigurarea ordinii și liniștii publice, fluența circulației pe drumurile publice, protecția mediului, urmărirea legalității lucrărilor de construcții și a afișajului stradal, verificarea modului de desfășurare a activităților comerciale din municipiul Constanța, etc.

Lucrătorii instituției au constatat 1 infracțiune și au aplicat 201 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 43.310 lei. În intervalul orar 14:00 – 17:00, polițiștii locali din cadrul serviciilor de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța au acționat în continuare în interiorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța, dar și în perimetrul unității medicale și au aplicat 20 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 1.425 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor produselor din tutun; H.C.L nr. Constanța nr.184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța. Menționăm faptul că polițiștii locali vor avea în permanență în atenție acest gen de activități și vor interveni cu prioritate pentru respectarea normelor legale în vigoare și în alte unități sanitare.

Amintim că polițiștii locali din cadrul serviciilor de ordine publică ale Direcției Generale Poliția Locală au acționat marţi, 2 octombrie, în interiorul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța, dar și în perimetrul adiacent acestuia, și au aplicat 11 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 1.050 lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor produselor din tutun.

"Scopul Direcției Generale Poliția Locală Constanța nu este acela de a-i amenda pe cetățeni sau de a –i împiedica să desfășoare anumite activități în limite legale, ci acela de a crea un climat de curățenie, ordine și siguranță publică în municipiul Constanța. Numai împreună putem asigura un mediu curat și sănătos în municipiul Constanța!", au declarat poliţiştii locali constănţeni!

Paula SOLOMON

Citeşte şi: Controalele se ţin lanţ la Spitalul Judeţean! Iată ce au găsit poliţiştii locali!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cred ca nenorocitii de policisti locali ar trebui sa se ocupe de hotii care au umplut orasul nu sa confiste tigari
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272