REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.7° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Stanciu, din nou decisiv pentru Slavia! Românul, gol superb cu Rangers și cehii sunt în sferturi

Stanciu, din nou decisiv pentru Slavia! Românul, gol superb cu Rangers și cehii sunt în sferturi

Replica API 20 martie 2021 | 23:33 1822

Slavia Praga a câștigat cu 2-0 pe terenul lui Glasgow Rangers și s-a calificat în sferturile de finală ale Europa League. Nicolae Stanciu a contribuit din plin la victoria cehilor, românul marcând superb golul al 2-lea, din lovitură liberă. La Rangers, Ianis Hagi nu a jucat niciun minut.

Cu Nicoale Stanciu titular, Slavia a început mai bine partida și a trecut în avantaj în minutul 14, când Olayinka a marcat cu capul după o centrare perfectă a lui Boril.

Rangers a preluat apoi controlul jocului, dar cei de la Slavia s-au apărat exact și nu au apărut mari ocazii la poarta lui Kolar. Până la pauză, doar șutul lui Morelos de la marginea careului i-a dat emoții portarului ceh, dar mingea a trecut puțin pe lângă stâlpul din dreapta.

În repriza secundă jocul a curs în continuare în direcția dorită de cehi. Rangers a încercat să conducă ostilitățile pe teren, dar nu a reușit să își creeze vreo ocazie notabilă, iar Slavia a arătat că poate fi periculoasă pe contra-atac. Mia mult, în minutul 61 scoțienii au rămas în 10, după o intrare cu talpa a lui Kemar Roofe asupra portarului Kolar.

Stanciu a marcat din nou pentru Slavia Praga

Goalkeeper-ul ceh nu a mai putut continua, iar locul său a fost luat de un tânăr de numai 18 ani, însă acest lucru nu a contat. În minutul 73 Balogun a văzut al 2-lea cartonaș galben și Rangers a rămas astfel în 8 jucători de câmp.

Soarta meciului a fost pecetluită la faza imediat următoare, când Nicolae Stanciu a executat impecabil lovitura liberă și a făcut 2-0. Acesta a fost al 3-lea gol al mijlocașului român în această ediție de Europa League. Stanciu marcase și în tur, cu o execuție asemănătoare, dar din acțiune. Internaționalul român traversează o formă extraordinară, el marcând 7 goluri în ultimele 5 partide pentru Slavia.

Nu s-a mai întâmplat nimic deosebit până la final și Slavia a câștigat meritat cu 2-0, reușind încă o dată să meargă mai departe după o victorie în deplasare.

Așadar, Slavia Praga avansează în sferturile de finală ale Europa League, depășindu-și performanța de acum 2 sezoane când a fost eliminată în optimi de Chelsea. De partea cealaltă, Rangers părăsește competiția în aceeași fază ca și anul trecut, dar echipa lui Gerrard rămâne cu satisfacția unui parcurs bun în acest sezon.

Rezultatele optimilor Europa League

Molde-Granada 2-1

Arsenal-Olympiacos 0-1

Șahtior Donetsk-AS Roma 1-2

Dinamo Zagreb-Tottenham 3-0 (după prelungiri)

Young Boys-Ajax 0-2

AC Milan-Manchester United 0-1

Villarreal-Dinamo Kiev 2-0

Glasgow Rangers-Slavia Praga, LIVETEXT

min.74: Gooooooooooool Stanciu! Românul marchează cu un șut superb din lovitură liberă! Acesta a fost al 3-lea gol al mijlocașului român în această ediție de Europa League. Stanciu marcase și în tur, cu o execuție asemănătoare, dar din acțiune. Internaționalul român traversează o formă extraordinară, el marcând 7 goluri în ultimele 5 partide pentru Slavia.

min.73: Balogun vede al 2-lea cartonaș galben, iar Rangers rămâne cu doi oameni mai puțin.

min.65: Kolar este scos cu targa de pe teren și e clar că nu mai poate continua. Locul spu este luat de Matyas Vagner, un portar de numai 18 ani, aflat la debutul în echipa mare a Slaviei Praga.

min.61: Rangers rămâne în 10! Kemar Roofe vede direct cartonașul roșu după o intrare cu talpa asupra portarului Slaviei.

min.60: Jocul este în continuare la discreția oaspeților. Rangers nu reușește să se apropie periculos de poarta lui Kolar.

min.50: Rangers încearcă să conducă ostilitățile, dar Slavia se apără exact și arată că poate fi periculoasă pe contraatac.

pauză: Slavia Praga a demonstrat că este o echipă mai matură și este la doar o repriză distanță de calificarea în sferturile de finală. Rangers are nevoie de un gol pentru a trimite meciul în prelungiri.

min.43: Morelos este aproape de a egala, dar șutul său de la marginea careului a trecut puțin pe lângă poarta lui Kolar.

min.34: Stanciu șutează de la aproximativ 30 de metri, dar mingea trece mult pe deasupra porții.

min.30: Rangers a pus stăpânire pe joc, dar echipa lui Gerrard nu și-a creat vreo ocazie importantă de a egala.

min.20: Morelos reia cu capul din interiorul careului, dar mingea trece mult peste poarta cehilor.

min.14: Gooooooool Slavia Praga! Olayinka deschide scorul cu o lovitură de cap în urma unei centrări ideale a lui Boril.

Twittertweethttps://twitter.com/spl_talk/status/1372643183755210757Embed

min.3: Stanciu centrează foarte bine în fața porții, dar un fundaș al lui Rangers respinge în corner.

min.1: A început partida de pe Ibrox Park! În afara stadionului, fanii lui Rangers au declanșat un foc de artificii!

Echipele de start:

Rangers: McGregor - Patterson, Balogun, Goldson, Barisic - Arfield, S. Davis, Kamara - Aribo, Morelos, Kent

Rezerve: McLaughlin, Ughelumba, Helander, I. Hagi, Itten, Zungu, Wright, Stewart, Roofe, Simpson, King

Antrenor: Steven Gerrard

Slavia Praga: Kolar - Kudela, Deli, Boril - Bah, N. Stanciu, Hromada, Dorley, Sima - Olayinka, Provod

Rezerve: Kovar, Vagner, Holes, Tecl, Kuchta, Masopust, Lingr, Visinky, scrie eurosport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
frumos gol , Bravo Stanciul. L.a, cautat pe Ianis Hagi , dar statea ascuns pe banca ,se poate asa ceva ? doar dacauca nimerea si el o pasa buna si imediat laudatorii de ziaristi ridicau osanale. Asa ca "marea" echipa Rangers de doi bani valoare, a zburat afara .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212