REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
19.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Stelian Carabaș, fostul ginere al lui Cușu, se iubește cu blonda lui Mutu!

Stelian Carabaș, fostul ginere al lui Cușu, se iubește cu blonda lui Mutu!

Mirela PASCAL 8 noiembrie 2022 | 00:00 30201

După cinci ani de la divorțul de Maria Cușu, fiica milionarului Dumitru Cușu, fostul fotbalist Stelian Carabaș și-a regăsit sufletul pereche. Este vorba despre o tânără afaceristă blondă, sexi, din Constanța, cu notorietate. N-ați ghicit? Este nimeni alta decât Cristina Țintilă, fosta blondă a lui Mutu, aceeași care i-a ținut companie Briliantului înaintea meciului cu Serbia din 2009, meci pe care Naționala l-a și pierdut.

O fotografie din 2009, alături de Adrian Mutu i-a adus celebritatea Cristinei Țintilă, pe atunci o tânără domnișoară, nu foarte timidă, dornică de afirmare. Aceasta, împreună cu prietena ei de la momentul acela, Alina Ghidarcea, au ținut săptămâni la rând prima pagina a ziarelor, povestind detalii picante din seara petrecută cu Mutu, dinaintea meciului cu Serbia. Rezultatul dezastruos al echipei naționale de fotbal cu reprezentativa Serbiei a fost pus în cârca lui Adrian Mutu, după pozele apărute în presă cu „Briliantul” și cu Adrian Cristea distrându-se până la 3 dimineața în prezenta celor două domnișoare, chiar în seara dinaintea meciului. Cristina Țintilă lucra ca barman, în Nikki Beach Marbella, Spania.


De la barmaniță, la propria afacere de un milion de euro

Anii au trecut, Cristina și-a găsit între timp și un iubit turc, Ali, care i-a deschis la Constanța o afacere, magazinul Linens, specializat în produse textile gospodărești din Turcia și Europa. A fost fată bună dacă a primit un asemenea cadou! „Ca să-și demonstreze dragostea față de mine, a trecut pe numele meu o afacere de aproape un milion de euro și m-a lăsat să mă descurc singură. Recunosc că nu mi-a fost deloc ușor la început, dar până la urmă m-am descurcat. Am învățat și croitorie, împreună cu fetele din atelierul meu. Și acum, când este un volum mare de muncă, renunț la sacou pentru a le ajuta pe fetele din atelierul de croitorie”, povestea Cristina, în urmă cu câțiva an, pentru presa centrală.

Cristina s-a cuplat cu Stelian Carabaș

Cu afacerea pe picioare, blondă superbă s-a săturat de iubitul darnic, așa că l-a expediat pe turc. Nu știm câți a mai ținut în brațe de atunci și ce cadouri de lux a mai primit, cert este că astăzi pare să-și fi găsit liniștea. La fel și Stelian Carabaș, fost fotbalist la Farul, FC Național sau Steaua. Săgeata lui Cupidon i-a atins pe amândoi,  s-au îndrăgostit și formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul…local.

Și fosta soție a lui Carabaș se învârte în cercuri mondene

Și fosta soție a lui Carabaș, Maria Cușu, se învârte în cercuri mondene. Și, cum îi place sportul, a rămas în domeniu și a țintit către un alt fotbalist, Costin Gheorghe, fratele cântăreței Elena Gheorghe. 

Maria Cușu este fiica lui Dumitru Cușu, unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din Constanța, cu o avere estimată la 30 de milioane de euro. Afaceristul deține Hotelul Dacia Sud din Mamaia, restaurantul The View (fost Vraja Mării) de pe faleza cazinoului din Mamaia, dar și hotelul Belona din Eforie Nord.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nein
0
0
sugerez among us pentru o casatorie impostoroasa si suspectoasa
0
0
Un om care nu poate fi numit “om” un mincinos ordinar, escroc, profitor!!!! Rusine Stelian te credeam baiat de treaba! Huaaaaaaaaa
2
1
Cu stupoare ma uit in cacatul acesta de ziar ! :))) vad comentarii, cat la tinut Maria pe Carabas cu ce se ocupa Costin :)))) bai amaratilor, nu il mai faceti fotbalist pe Gheorghe ca nu e cazul dar derbedeul ala e printre primi baietii din capitala, daca nu primul!s a nascut talent si a murit speranta la fotball dar la talent e nr 1
0
0
Deja nu mai sunt impreuna . Ce sa faci ma cu , Cărăbuș…volan pe dreapta si asta , ca multi makidoni “ celebrii” din din Cta …
0
0
O știu...frumoasa ,deșteaptă ,bani dar prea deșteaptă și smechera pt el.....deja nici nu mai formează un cuplu....makedonul prea slab s-a dovedit la 48 ani.alti ar da .....orice sa o aibe
1
0
Fracsu la catareata e istorie in capitala! Un baiat modest care nu scoti o vorba de la el! Mafiot pt vremea asta
0
0
E Place sa sugaaaaaaa......
1
0
Iti dai seama ce au de facut astia de scriu romane prin comentarii
1
1
Cu ce te ocupi maestre? Cam ce prestezi tu în viața de zi cu zi? Din ce naiba te întreții?!? Sau stai ca și Carabaș la mâna familiei Cușu? Cam ce știi să faci în afară de plimbat mingia cu picioarele? Ca și Carabaș știa la fel și acum este unde este! Timpul trece, necesitățile cresc și de știut sa faci ceva e fix pwla. Ca să stai la mâna partenerei e frustrant. Că-i conduci mașina e vax. Că stai în casa ei, e iar vax. Problema e ce știi tu sa faci.
14
5
De ce naiba să-ți pui silicoane și ser în buze la vârsta de peste 40 de ani? Ce naiba înțelegi din asa ceva?
10
5
Or fi c***e si machidoancele dar ca mucanii scarboasa natie n-ai sa vezi..pai voi v-ati vandut copiii de mici ...i-ati facut vedete si ii parleau in ghiot masonii sanchi faima...O rasa infecta de tradatori una-peste-alta si Rumunii...o adunatura,rusnaci cu alte rase tinute in sclavie de Biserica Ortodoxa si niste jitzi adusi si aia de unde plm sa aveti voi istorie sau regi?Sa va iau printii incepand cu Carol si terminand cu pedofilul Mihai.O rasa de infecti sunt si rumunii...si-au vandut toti conducatorii si pe ultimul l-au impuscat de Craciun(asa de buni crestini ce sunt) Dar "NOI SUNTEM ROMANI" pe veci sclavi la jidovii sageti gen Mazare si alti Chitaci.
8
8
Cei mai escroci.Adepti ai furtului si a tuturor nenorocilor. Depravati in adevaratul sens al cuvantului. Femeile bijduvence au in măduva lor sexul. Isi fac cate un amant pe care-l pastreaza in caz de descarcare hormonala. Nu mai conteaza varsta, o fac si la 55 de ani. Ei, barbatii bijduveni sunt niste animale cu fata mai spalata, dar instinctul salbatic nu le dispare din oase.Bijduvenii l-au speriat inclusiv pe tata escrocilor, Teodosie! Cu totii isi fac ritualurile la biserica sponsorizata.Pe degeaba, tot niste desfranati rămân . Neam de salbatici.Si urmasii lor.
10
4
Unde esti mai javra"mokanelul.ro."tu care spuneai despre romani ca sunt neam de hoti si c***e,ei uite la makidoni tai despre care spuneai ca sunt oameni de afaceri care au facut Constanta mare ca incepe sa se arate unul dupa altul ca toti sunt niste evazionisti care au furat Constanta si statul Roman cu complicitatea celor care ar fi trebuit sa ii controleze,iar despre nevestele si fetele machidonilor se poate spune ca sunt mult mai c***e decat romancele pentru ca voi machidoni nu aveti onoare,la voi numai bani conteaza daca va aduce n-viasta bani acasa nu conteaza cu cine se fwte sau in ce pozitie.
4
1
Jeffrey Epstein si Ghislaine Maxwell traficau copii( pentru C9H9NO3) ... fighisu lu Biden e pedofil ca ta'su si ca toti masonii si ca toate vedetele de la Hollywood iar machidoancele(cipani si farsiroti), imita vestimentar,estetic cat si comportamental niste dezaxati bolnavi sexual. Cam aste e nivelul..."TARA ARDE", CIPANII si FARSIROTII au descoperit cipanii cat si farsirotii Netflix,Freud(pedofil ca si Einstein) cocaina(vanduta de politie sau de praduitorii politiei),muzica electronica si Ibiza dupa 2008...Dubai si Philip Plein(Fake din Bali si mult CHINA) si s-au trasformat in DIVE si THUGS fara a cunoaste de unde vin acesti termeni."Era Hrebenciuc Mazare"a stricat si farsirotii cat si cipanii, nu ca n-ar fi fost din trecut de la Baronul Dumba...cand l-a omorat pe Manakia prin otravire...P.S Astia din "ERA CEAUSESCU " care erau doar niste mac-mac la secu' sunt tot aia care acum sunt "b"elite?Intreb pentru un prieten
7
1
Ce-o mai apară Maria Done pe Maria Cușu în comentarii. Măi Done Maria, nu suntem cu toții glugă de coceni ca, Carabaș. Mai vedem și noi unele chestii care nu sunt în pas cu natura. Degeaba încerci sa ne învârți printre degete ca nu ține vrăjeala ta. Suntem cu toții trecuți prin viață și ne dăm seama cum ar trebuie sa procedeze un bărbat sau o femeie într-o relație. Că ești tu talibancă în felul tău, așa ești tu că așa te-a lăsat natura, dar asta nu înseamnă că și mereu ai dreptate. Spațiul virtual este pentru păreri pro și contra, nu poate fi totalitarism asa cum îți dorești tu. Nu se poate. Noi înțelegem ca îți place să nu ți se iasă din cuvânt, dar oamenii mai au și păreri. Ne dăm seama care este nivelul tău și cât poți tu ca excelare. Așa că, lasă oamenii să-și expună părerile.
14
1
Și acest comentariu a luat peste 500 like-uri. O fi adevărat ce grăiește JEAN despre reptila SEDAN? Cum mă ca femeie să te duci să ți-o tragi cu un buflici de care fug toate femeile? Cum mă să faci asa ceva ca femeie? bleah, fimi-ar scârbă cu toți nespălații. bleah.
12
4
Lasati mi ma zdrentelor familia in pace, sa va fie rusine pt tot ce ati scris aici! Toate se platesc in viata asta! Urmati si voi! Rusine!
9
3
Hahahahahaa Replica, ce smecheri sunteti voi, va dati singuri likeuri, hai ca am Vomitat deja. Atat de multa lume este imteresata de acest subiect de 2 lei! In tot ziarul vostru de caca nu aveti 10 likeuri adunate, si la comentariul pus “vremuri de rahat” aveti peste 1000! Trebuia sa il numiti: replica este de cacat
8
1
Mai Replica Online, vezi ca comentariul este pus de voi si like urile tot de voi!!! Nu aveti alte subiecte si barfa de 2 lei vinde bine??? Ce va doare pe voi ce fac oamenii, v au furat din casa sau ce? Invidia este mare dar bravo lor ca isi permit sa faca ce vor ei! Ati vrea si voi!!
7
2
Mai lui Maria Cușu ..nu io trăgea SEDAN a lui SĂCEAN..ce plm stiți voi..otomanu a luat-o pt bani
525
85
Beton comentariu, a strâns 1104 like-uri pozitive și 54 negative
2
3
Nici Carabaș nu are minte, dar nici asta a lui Cușu nu are toate țiglele pe casă. Ăștia doi nu se gândesc ca au copii mari, pot fi socri, chiar și bunici. La vârsta asta când altele sunt prioritare să stai să-ți afișezi marea iubire. Naiba mai înțelege! Ce-o fi în mintea copiilor când părinții fac ce nu fac copii la vârsta lor?!? Sa stai sa te afișezi îndrăgostit sau îndrăgostită când unul dintre copii nici măcar 8 clase n-a terminat pentru ca încă e mic. Cine face temele cu el, cine-l îndrumă spre ce e bine, cine îi explica sa facă diferența dintre ceea ce e bine și ceea ce e rău?!? Pai cum sa aibă timp părinții când li s-au aprins călcâiele acum la bătrânețe. Deci ăștia doi nu sunt sănătoși la cap. Ei umbla brambura după dragoste! În ce lume am ajuns să trăim de oameni nebuni! Lasă copii asa brambura ca ei sunt îndrăgostiți și se bălăcăresc ca la 18 ani. Băiatul cel mare se vede că e emotiv și suferă din cauza celor doi amețiți. Să-ți vezi mama siliconata și cu ser în buze care aleargă într-un suflet după cocalarul de Costin Gheorghe și să-ți vezi și tatăl ca e topit după o pocnitoare. Ce-o fi în sufletul acelui copilaș?!? Numai bine nu e. Mă'sa o arde în șprițuri și petreceri cu noua cucerire, iar tac' su stă atarnache după o maimuță călărită de juma de oraș. Asa ceva numai la ăștia doi puteai vedea. Fie la ei acolo
1564
221
Samata conduce cam agresiv imi e rau cu el masina pune frane periculoase
2
0
e ca asta cu care s-a cuplat e cu mult mai urata ca fosta. Ce-o fi in capul acestui merinos carabas ?
18
0
E faptul ca, copii sunt mari și au capacitatea de a citi aceste articole despre părinții lor. Bălăcăreala asta afectează psihicul copiilor, nu le face bine. Tembelul de Carabaș s-a ambiționat și a început relații dea-n-pulea. Dacă ca tatâ procedezi așa, e cale ce educație poate să le dea. Păcat de copii ca suferă. Mare păcat.
29
2
Te uiți așa la el și n-are nimic masculin în el. Zici că este un puști cordit care cere bani de la părinți ca să se îmbrace monden și să-și facă freza. Plm, dacă-l vezi singur pe stradă e așa ca o persoană ștearsă, nu inspiră nimic. Ce haliș-belișa văzut fii-sa lui Cușu la el?!? N-are nimic masculin în el. Plm, asa mărunțel zici că-i puști cordit. Are și Maria asta un gust la bărbați de să-ți f u ț i una.
27
5
Dacă nu era Cușu puneai parchet ca și frați-tu ca nu puteai mai mult. S-au dus vremurile când te pișai pe. bani când pierdeai la pariuri sportive sau când aranjai lenjeriile la Belona după ce plecau turiștii. Eheee, ce vremuri bai Carabaș bai! Noroc cu Cușu de ai mai scos capul în lume și ai mai văzut și tu viata bună în vacanțe, ca până să-l ai socru pe Cușu nu știai decât de biletul de tren Medgidia-Constanța și retur. Se vede pe muja ta că încă ești depresiv după divorț, dar tu nu realizezi ca din cauza dobitoceniei tale ai fost fugărit din casa lui Cușu. Dacă te ducea capul îți făceai și tu o mica afacere, nu să staui atârnător la banii lui Cușu. Uite ca a venit vremea și ți s-a făcut bagajul la ușă și ai rămas cașbec. Dacă te ducea capul acum aveai un venit stabil. Ia mujex acum. Și stai să ți se ducă toți banii primiți de la Cușu la divorț ca nu te dădeai plecat din casa lui Cușu. Te legaseși cu lanțuri de ușa de la baie ca să nu-ți arunce bagajele în stradă. Dacă era casa ta nu plecai tu cu una cu două. Dar când e casa lui altul normal că îți iei bagajul cu coada între picioare. O casă a ta nu ți-ai făcut d o b i t o c u l e în 20 de ani de căsnicie, așa p r o s t ai fost de ai rămas pe drumuri.
31
2
Acest Runcan dacă te uiți la el îți lasă impresia de un om de știință în domeniul de escrocat oameni. O lipitoare care a stat și stă numai la pândă să prinda fraieri cu bani care sa-l sponsorizeze și să stea să nu facă nimic. Un frustrat care măcăne de toată lumea la toată lumea. Sta atârnache la toți cu situatie materială bună ca poate-poate se lipește de ceva. Pe deasupra e si bipolar. Un prăpădit care se crede adolescent trecut de pubertate. Zici că a fost ținut numai în casă ca fetele mari de părinți ,așa o arde prin cluburi vara împreună cu gasca de amici goniți de acasă de neveste care s-au săturat de trântori. Bah leprelor, mai lăsa-ți cocaina și beutura ca aveți fețele obosite.
18
2
Ai călcat pe cadrave, te ai pisat pe toții și cum hopa nu te a avut hopa ești curva
5
1
Constanta=combinator,traficanți, pești, etc De la mic la mare ...aici lumea arde în st și dr ..ce va mai place so o ardeți cu barfa
6
1
Ce contează că le cădea poarta la Medgidia macar sa ajungă alții pe unde a fost el.dar este greu ..ca sunteți mici..mai ales ăștia care scrieți aici. La toți machidonii le cădeau porțile pe la Tistimelu,Eschibaba Babadag,Baia,Topoloveni,Canlia,și alte sare uitare de lume..și mergeau cu oile pe camp,și cu vacile..și acum au ajuns bine... Ce are una cu alta..nimic Ca au ajuns nevestele lor c***e,și fetele, asta-i alta problema ..normal dacă au venit în oraș,și au crezut ca sunt la paris când au plecat din țărână de la tara,au început sa curvăraseasca..și sa si-o tragă cu unii și alții... Mulți din investitorii care-i vedeți prin oraș,pe la cafenele,sunt înșelați de neveste.si mai nou și de amante...
13
2
atat de smecher esti ca numele mereu iti este asociat cu fam Cusu...de ce este nevoie sa se precizeze acest aspect, ca altfel nu stie nimeni de tine, nu? Sa spui saru' mana cand treci pe langa poarta casei lor si eventual sa le duci si gunoiul ....esti un exemplu de asa nu in fata copiilor tai...
16
0
Teo Puflene ,a f***-*o,și pe soția lui Nicu Babu...marele investitor în imobiliare. Deci machidoancele au devenit c****le orașului Constanța. Dacă vrei sa cauți ceva..imediat o machidoanca apare,ca ciupercile Nevestele de machidoni ,și machidoancele au devenit din talibane inculte,și proaste,curvele otasului .. Asa că machidonii,ciocul mic ca sunteți căței, Vă fac consoartele de rușine,oierilor
22
0
Lachele de Carabas a luat la rand curvele Constantei, pana de curand, umbla cu o alta petarda, Mariana Sapera, lasata si aia de sot pe motiv ca o ardea si o platea unu din Tulcea pe nume Teo Pufleanu...Bv ma CA CA rabas pt toate achizitiile tale de succes hhahahhaha
13
4
cristina prietena lu ramonaaaaa
4
1
Cum naibii sa fie o mandrie sa te postezi langa o asemenea petrarda???
20
1
Hahahhahah, se vede acum cine i c***a, nu???? A lu’ Cusu sta linistita cu o relatie normala, iar Carabas a ales pana a cules…
12
2
Smecher omu .....smechera femeia..... Rupetile gura la invidioși.....și la prostii...... Invidia este maxima
4
17
Homosexual de sedan
8
0
CIMPANZEI!!!!
6
0
Steliane ne stim de cand nu stiai cum arata adidasii si nici ca exista alte masinii decat dacia , vezi ca rapandula e tavalita de tot orasu te faci de kkt cu p******a asta dupa tine
17
2
Replica a sters la comanda comentariul cu copii ca sufera din cauza prostiei parintilor, Maria si Stelian. E clar, ii jupoaie de bani.
6
4
Aceasta traistă Cristina,a întins prin patul ei jumate din acest oraș. Acest Carabaș, este prea p***t la femei,nu are noroc decât de gunoaie. Machidoanca veche sa iubit cu țiganii din piața chiliei pe unde apuca,iar actuala idem cu jumăt**e din oraș. Ambele niște pocnitori notorii,iar cățelul de Carabaș acceptă ca este prea p***t și incult sa găsească altceva. La fraieri curvele le plac,ca fac ce vor din ei..iar ei cred ca sunt smecheri dacă are asa ceva lingă ei..din contra,sunt 0 barat,nimicuri,gunoaie de barbati
18
0
Cate c***e au dat Constantei cele doua sate in ultimii 30 de ani! Saptamanal se aude de cate una casatorita sau necasatorita cum fuge de acasa pentru sex. Mai sunt care au si copii si vor independenta. Inainte, romancele erau cele mai c***e. Acum, machidoancele isi rup mataranga in ele. Mai sunt si destepte printre ele c-o fac fara sa stie nimeni. Insa, toate se dau familiste convinse si ca,cum tin ele de familie indiferent de situatie. Sexul a devenint o virtute printre machidoance.
15
2
Tararache ala de se penseaza si se epileaza mai traieste? Cum mergea el asa cu pantaloni mulati si camasa descheiata ca sa se vada tatuajele la mokangeala la Eforie si se pozeaza ca fiind in bora-bora. Smecher tare omu
16
4
Fostu' Ginerele lu' Secu nu mai are banii de la SECU si facuti prin SECU acum e doar Fostu' Ginere tot cu haine de la Hagivreta de pe vechi deasupra la Stefanel pe Victoriei...Doar SECU are banii in RO ca doar SECU i-au si impartit ca dosarele alea din port-bagaj Dacia 1300 Sport de culoare neagra...Sa moara cine le-a luat?
10
0
O c*r..ă,și un fomist sau găsit sa facă pereche. Cum dracu sa se potrivească,. Iar carabas prostul are noroc numai de bagaje ..
15
0
iar stiri cu makedoni?
10
1
Carabaș e într-o depresie totală. Avea totul la discreție. Bani, case, vile, hoteluri, afaceri. Acum, falimentul îi bate pe la ușa amărâtului de apartament unde sta împreună cu părinții. Zilele trecute se văita ca s-a scumpit combustibilul. Când vreodată se plângea el de asa ceva?! Înainte era atotștiutor al tuturor domeniilor de afaceri, de viață, cunoscător inclusiv al fizicii nucleare și chimiei alimentare. Acum parcă i-a pierit graiul asa dintr-o dată. Parca are amnezie! Nu mai știe nici când a dat examenul de permis. Într-adevăr, tipul are probleme mari de exprimare în limba română, vorbește stâlcit limba română. Plus ca și gândește pe cât vorbește. Deficiențele comportamentale le avea din adolescență. Mirarea e cum naiba l-a luat de soț aia a lui Cușu că tipul nu face nici cât două parale.
20
4
Pana la ora asta articolul are 5000 de vizualizari. Toata Constanta citeste despre incultura lui Carabas. S-a vrut vedeta, na vedeta, ia de aici vedetism.
24
1
Dati-le cu ignor! Cine se aseamana se aduna. Toti stim ca makedonii ai inventat evaziunea fiscala de pe vremea lu' nea Nicu. De ce ii invidiati? Nu stiti ca roata se invirteste si ca totul se plateste? La ce ii folosesc lui CUSU banii cind fi-sa face de ris neamul? Si numai din astia o sa aiba parte cs vorba aia :"De unde nu e nici Dumnezeu nu cere!" (inteligenta)
11
5
pai voi nu vedeti ca fetele astea sunt pradatoare de mielusei?ele nu vor un barbat, ca de astia are destui in privat, vor unul care sa se plimbe dupa ea cu bani si averi, speram sa nu-i imparta cu cei din privat, dar poate deschid si baietii astia bine ochii si vad sau puneti un detectiv particular pe urmele ei, o sa fiti surprinsi
12
4
Chiar nu vrem sa ajungem la nivelul lui Carabaș cu poarta care dacă o trăgea mai tare îi cădea casa la Medgidia
15
1
Ce boală au prins machidoancele!!! Silicoane, ser și desene tatuate. Ce mama ma-sii înțeleg ele din prostiile astea?! Cum naiba le lasă partenerii sau soții cu asa ceva?! Își baga serul ăla în buze de arată ca naiba! Cum să te torturezi cu așa ceva?! Ăștia se uita la prea multe filme porno ca altfel nu se explică! Cum s-a ajuns sa dea naiba.
17
2
carabas prieten bun cu excrocul de culcea mihaita tepar in stil mare in constructii prin firma lui de rahat
9
2
Măi fato, ce mama naibii i-ai făcut în 2010 lui Costin Tarsoaga de a căzut de la balconul tău? Atât de ucigătoare ești? Ai grijă de Carabaș sa nu-l ucizi ca săracu e plăpând și depresiv după divorț că a pierdut tot cașcavalul de la Cușu.
22
2
Tzee fatu mushatu are stelu, numai zeru lipsea
16
0
Oricât s-ar da șmecher Carabaș, nu mai are viața de pe vremea lui Cușu când era împărat și avea tot orașul la picioare. Iacă-tă că de unul singur nu se poate descurca și a trebuit să se lipească de o pocnitoare ca să supraviețuiască. Bineînțeles, tipa e haiducă, când se va plictisi de el, că se va plictisi la un moment dat de prostia monumentală care zace în Carabaș, îl va arunca și-și va vedea de viața ei mai ales ca are și un copilaș. Băi Carabaș, escapadele astea îs trecătoare la vârstele astea și ține cont că tipa are experiența fotbaliștilor și a sponsorilor. Dragostea mai trece și prin stomac. Sexul ăsta are și el plata lui. Papleac te-ai născut, papleac ești, papleac o să rămâi toată viața.
25
4
Pentru machidoancele divorțate. Puteți alege doi onaniști. Le bat polonicele de foame de când nu mai mănâncă fripturi pe gratis de la Cușu. Ăla din Ovidiu e obișnuit sa mănânce firimiturile de la cei cu lovele. Gigolași bătrâni amândoi. Se îmbracă fashion ca la 20 de ani. Ce să mai! Șmecheri tare. Dar, ambii, au o problemă! Vor fete mari între degetele de la picioare. Înăltuți așa amândoi, cu barba ca la LGTB, pantaloni mulați și până la glezne, cu tricouri cu anchior până la buric. Drăgălașii de ei, zici că acum au descoperit viața și-și trăiesc din nou adolescența. Cu poze cât mai multe pe facebook ca să se promoveze în mediul LGTB. Ca două pisici sunt amândoi. Purisani pufoși. Fără o zi de muncă.
26
2
Ca sa te postezi pe Facebook printre palmieri pe plaja la bustul gol și în șorț la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca sa te postezi pe Facebook cu citate filozofice la aproape 50 de ani trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să te postezi la aproape 50 de ani într-un magazin cu îmbrăcăminte fake trebuie sa fii angajat la piața TOMIS 3. Ca să fii angajat la piața TOMIS 3 trebuie sa fii din comuna OVIDIU. Ca să fii din comuna Ovidiu trebuie sa fii un bărbat adevărat cu barba care sa atragă babele, adică un gerontofil. Ca să fii un gerontofil din Ovidiu nu-ți trebuie multă educație. Pur și simplu asa te naști.
21
2
Se potrivesc , 2 bagaje …ea a luat la rand Cta , ii daduse pasi lui Carabas ca nu voia sa se afiseze cu ea si acum el obligat a postat poza cu ea …ca altfel nu il mai sponsoriza femeia
17
0
Bravo
2
4
Pai ce așteptări să ai de la un mingicar care vorbește pe cât gândește. Toți prietenii lui sunt aruncați de neveste din paturile conjugale sătule de tâmpeniile lor indealungul parteneriatului.
22
0
Când stăteam la Medgidia și plecam cu toții de acasă dacă trăgeam mai tare poarta cădea casa. Eram săraci vai mama noastră. Legam poarta de gard cu sârmă. Când ne duceam iarna la baie tocmai în fundul curții ne tăia pișarea de două ori. Eram vai mama noastră.
28
2
Cronici din rezervatia de cipanzai.
24
2
Sa vezi din nou comentarii si sifoneli pe capetele de oaie
21
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272