REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Stelian Ion: Sunt umăr la umăr cu Chițac. Video

Stelian Ion: Sunt umăr la umăr cu Chițac. Video

Victor ROTARU 8 mai 2024 | 13:05 902

Miercuri, 8 mai, Stelian Ion, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Constanța, a organizat o conferință de presă în care au fost prezentate și discutate mai multe subiecte de interes public local.

Stelian Ion: Sunt umar la umar cu Chitac. Video

„Mai sunt câteva zile și începe campania electorală. Cu cât ne apropiem de momentul votului, și interesul constănțenilor este din ce în ce mai mare pentru politică și pentru viitorul lor în acest oraș. Au ieșit în perioada anterioară tot felul de informații, pe surse, tot felul de informații din partea partidelor politice, din partea PSD, din vreo 5 surse eram dați pe primul loc. Din partea PNL eram dați umăr la umăr cu actualul primar. Chestiuni pe surse. Așa cum spuneam în urmă cu o lună de zile, am comandat și noi un sondaj, pentru că vrem să știm care este poza de moment. Acest sondaj, pe care l-am efectuat nu a fost destinat presei, dar o parte din sondaj a fost prezentat. Azi, e timpul să venim asumat și să arătăm ce au relevat aceste măsurători sociologice.”

VIDEO1:

„După cum se observă, majoritatea constănțenilor consideră că nu sunt mulțumiți de către actualul primar. 52,9% arată nemulțumirea, mult mai mult decât cei mulțumiți - 39,9%, nu este un scor mic având în vedere dezastrul pe care l-a făcut actualul primar în Constanța. Referitor la prezența la vot, se anunță o prezență la vot de circa 30%. Este foarte important să înțelegem cu toții că acest moment nu trebuie ratat, trebuie să ieșim masiv la vot. În 2020, peste 30% dintre constănțeni au ieșit la vot, dar asta înseamnă, coroborat cu faptul că avem alegeri într-un singur tur, asta a dus la situația în care primarul actual să fie votat cu puțin peste 10% din totalul votanților din Constanța. Ceea ce este un procentaj foarte mic care nu-ți oferă legitimitate. Fac apel către constănțeni să urmărească campania electorală, să urmărească ceea ce prezintă candidații, să urmărească parcursul profesional, din politică, să iasă la vot.”, a transmis candidatul ADU la Primăria Constanța. 

VIDEO2:

„În Constanța, această alianță, această alăturare a celor 3 partide oferă o astfel de variantă și suntem primii în preferințele constănțenilor în ceea ce privește Consiliul Local. Primarul în funcție ace un procentaj de 29,3%, din partea Alianței Drepta Unită, candidatul are 25,8%, un scor apropiat, Horia Constantinescu, susținut de PSD are 18,5%, iar Ovidiu Cupșa are 13,7%. Actualul primar a reușit să câștige primăria prin manipularea acestor informații. În 2020 ne dădeau undeva pe la 10-12%. Chițac și PNL-ul spuneau că putem scăpa de PSD în Constanța doar dacă va fi votat Vergil Chițac, pentru că Stelian Ion nu ar fi avut șanse. Realitatea a arătat altceva, în 2020 am avut 24%. Chițac nu mai are unde să crească, noi suntem pe o linie ascendenta. Cu această tendință pășim în campania electorală. Nu mai zic de candidații partidelor mici sau a independenților care unt aruncați în luptă drept „iepurași”, aruncați în campania electorală doar pentru a disipa voturile opoziției și care nu au nici o șansă de a se apropia de locurile menționate.”

VIDEO3:

„În 2024 avem o șansă imensă să schimbăm lucrurile în bine la Constanța. Sunt umăr la umăr cu Chițac. Mesajul nostru e clar pentru constănțeni. Mulți dintre ei s-au înșelat în 2020. Aveau așteptarea ca să aibă un primar gospodar. A avut moștenirea proiectelor de la vechea administrație. Ne bazam pe credibilitatea pe care ne-am construit-o în timp. E important să vedem în lucru. Avem de-a face cu un trio. În vârful acestui triunghi e Chitac și ceilalți sunt vechii lui colaboratori Horia și Felicia Ovanesian. Servesc aceleași interese în Constanța, același grup de interese gravitând în jurul PSD dar și PNL. Deci cine votează, votează pentru aceste interese. Cele mai mari șanse le are Chițac conform sondajului, suntem umăr la umăr. Deci singura șansă să scape Constanța de acesta este să voteze Alianță Dreapta Unită. E la latitudinea fiecăruia ce votează, însă noi venim cu această șansă. Dacă vrem să schimbăm ceva în Constanța, nu va irosiți votul! Cei din echipa lui Chițac pun la cale un linșaj mediatic. Cel mai puternic candidat, cel mai mare pericol pentru PNL, sunt eu la Constanța. Aștept stimați tovarăși de la PNL atacurile dumneavoastră. Sunt pregătit. Nu faceți decât un singur lucru, mă faceți să mă mobilizez mai tare. Și pe o parte din oraș la fel.” a mai adăugat Stelian Ion.

VIDEO INTEGRAL:

 Sondajul alianței pentru Consiliul Local:

    Alianța Dreapta Unită – USR, PMP, FORȚA DREPTEI – 24,5%
    PSD – 24,1%
    PNL – 19,8%
    SOS – 4,2%
    Partidul Verde – 3,9%
    PER – 2,7%.
    AUR – 15,7%

Pentru primar:

    Vergil Chițac – 29,3%
    Stelian Ion – 25,8%
    Horia Constantinescu – 18,5%
    Ovidiu Cupșa – 13,7%
    Felicia Ovanesian – 4,7%
    Cezara Popescu – 2,8%
    Gihan Eserghep – 2%

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In anul 2020 doar 30 % dintre constănțeni au hotărât soarta orașului . Daca nu vom ieși la vot situația se va repeta. Să votam pe cel care va avea un program serios nu încărcat cu gogoșele și minciunele. Eu merg la vot.
2
0
Singurul candidat eligibil, potent si pus pe fapte mari este actualul primar Chitac. Votati-l sa continue lucrarile de anvergura in municipiul Constanta. Niciun alt primar nu a facut ceea ce a facut el si face si in prezent.
1
4
Oricine este mai bun la Primaria decat navetistul din Eforie.
10
2
sufletul comertului si al politicii
5
1
Cupsa nu poate depasi scorul AUR care are cam 14% de multă vreme si moare acolo!
6
1
asa,asa! pe linga boi va alaturati, nu inaintea lor, ca va impung cu coarnele, nu la urma, ca se balega pe voi, printre ei, printre ei!
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468