REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Stere Halep, executat silit! ANAF îi scoate la vânzare o dărăpănătură din Vulturu

Stere Halep, executat silit! ANAF îi scoate la vânzare o dărăpănătură din Vulturu

Replica API 16 mai 2018 | 08:47 1680

Afaceri mici, cu datorii mari

Afaceri mici, cu datorii mari

Familia Simonei Halep are din nou probleme cu ANAF, din cauza datoriilor neplătite la stat. De data aceasta, Fiscul constănțean a scos la vânzare o clădire din comuna Vulturu, proprietatea unei firme la care Stere Halep, tatăl numărului 1 mondial în tenisul feminin, este unic asociat și administrator. În contrast cu zecile de milioane de euro câștigate de fiica sa, Stere Halep patronează afaceri mici, dar cu datorii mari.

ANAF organizează pe 24 mai, la Serviciul Fiscal Hârșova, o primă licitație pentru vânzarea unui bun deținut de debitorul La Stelică SRL. Este vorba despre o clădire (spațiu de producție a băuturilor alcoolice), în suprafață de 167,81 metri pătrați, plus terenul aferent, de 1.000 metri pătrați, situată în localitatea Vulturu, cu un preț de pornire al licitației de 50.758 lei, fără TVA. Clădirea este execută silit pe baza unui dosar de punere sub sechestru care datează încă din mai 2013, pentru datorii la finanțele din Hârșova.

Magazin sătesc fără nici un angajat

La Stelică SRL din Vulturu a fost înființată în 1992 și are ca domeniu de activitate comerțul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun. Un magazin sătesc, cu alte cuvinte, chiar dacă imobilul scos la vânzare acum de ANAF este și spațiu de producție al băturilor alcoolice. Firma are punct de lucru și în comuna Crucea. Buticul executat de Fisc a raportat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 211.607 lei și un profit net de 12.650 lei, fără nici un angajat, dar și datorii de 538.916 lei. Unic asociat și administrator al La Stelică SRL este Stere Halep, tatăl Simonei, numărul 1 mondial și cea mai bună tenismenă din istoria României.

Datoriile tatălui, o picătură în oceanul zecilor de milioane ale fiicei

Nu este prima dată când Stere Halep are probleme cu ANAF. În 2016, Fiscul a scos la vânzare un spațiu de producție, un Mercedes, un Audi A6, un Seat și o autoutilitară Fiat Ducato din cauza datoriilor pe care le avea la stat altă firmă a familiei Halep, Lacto Mony SRL. Ulterior, sechestrul a fost ridicat, după ce firma de producătoare de lactate a achitat o parte din dările la stat.

Lacto Mony are sediul tot în Vulturu și nu o duce nici acuma deloc bine: afaceri de 531.051 lei și pierderi de 202.440 lei, cu 6 angajați, dar și datorii de 1.094.484 lei. Fără doar și poate, aceste sume nu înseamnă nimic pentru Simona Halep, care a intrat în topul jucătoarelor de tenis cu cele mai mari încasări din istorie. Constănțeanca a obținut până acum, numai din tenis, peste 23 de milioane de euro, fără a mai pune la socoteală contractele de publicitate. Sportiva a investit până acum mai multe milioane în turism, imobiliare, baruri etc., în Constanța, dar și la munte.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca este adevarat, este jenant ca o asfel de persoana sa ajunga de rasul curcilor, cu averea de care dispune ! Dar vazandu-l ce perle scoate pe gura cand vorbeste, cred ca este un caracter marunt si irelevant care nu merita prea multa osteneala ! Deci de la o asemenea persoana te poti astepta la orice.
3
0
Era de asteptat ca accesul la studii si traiul intr-un mediu urban sa schimbe perceptia acestor ciobani. Se pare insa ca e greu sa faci peste noapte acordeonul sa para pian, fiind necesare minim inca doua-trei generatii pentru a emancipa turma.
3
0
ca nu sunteti etalon de respectat in societate.Ar trebui sa fiti zilnic la rubrica din fosta revista ''Urzica".primitivi,hotzi,semi-analfabeti,lacomi,mincinosi si profitori dar mai ales escroci,va trageti tzepe si intre voi ca sa nu mai zic de faptul ca nevestele voastre sunt dezamagite-asa am auzit-de ce aveti sub centura.de-aia cauta fetele consolare la noi,romanii.Cine va cunoaste caracteru fuge mancand pamantu.Etnie josnica,90%dintre voi.restului de 10 procente le cer scuze.
2
0
@22:07 - nu invidiaza nimeni pe SH. Stai linistit. E vorba se caracterul mic si sters, la care se adauga educatia precara a tatalui ei. La nivelul Simonei, e rusinos, chiar josnic sa nu-ti platesti datoriile la stat, chiar daca vorbim de familia ei si nu de Simona personal. Respectul de sine. Ai auzit surorile Williams sa faca la fel ? Sau de Djokovic ?
1
0
El e, stai calm.
2
0
Comentariu de 2 lei marca Replica. Mai cercetati, sunt si alte persoane cu numele de Stere Halep. Sunt rude, dar nicidecum nu e vb de tatal Simonei.
2
4
Simt cum va creste tensiunea de invidie. Voi aveti boala pe toata lumea care are bani, obtinuti prin munca fraierilor, ptr ca daca-i furau erau la puscarie. Mentalitatea voastra de asistati social va impiedica sa mai ganditi limpede. Respect machedonilor care muncesc ...si au. De ce au? Ptr ca muncesc. Nu am vazut niciodata un machedon cersetor. In schimb...vad in fiecare zi sute de romani. Asa ca ...ciocu mic, sclavilor
2
5
Machedoni, cipani... astia doar au cetatenie romana, dar sunt oameni fara tara!
13
6
Ce ne intereseaza pe noi ce datorii are tatal Simonei. Aruncati cu noroi in Simona. Ce treaba are Simona cu datoriile tatalui?
6
26
Constanta asta e plina de jegur makidonesti. niste ciobani de 2 bani care se ajuta intre ei, care au acaparat tot ce tine de administratie locala, care fura impreuna cu autoritatile, fac blocuri, evaziune fiscala: exemplu prostalaul ala de PASATA COCIU a facut blocul pe Ion Roata 3, blocul pe Soveja, Blocul pe Lapusneanu si blocul din MAmaia zona Dorna. Da verifice ANAF cum a vandut el la subpret aceste apartamente ca sa se incadreze la prima casa si sa nu plateasca TVA ??? Cum a supraetajat blocul de pe Lapusneanu si din Mamaia ??? Locuri de parcare are ???
32
4
Rusinos, sa fii executat silit cand fiica ta castiga milioane de euro, e de rasul curcilor.
29
3
Hahalere mai mari ca romanes nu exista. Huo corditilor moldo venetici.
7
25
barul simonei se numeste SH CAFE .atit L-a dus capul pe noul milionar pe banii lu fisa pe nea stere , SH adica second hand .aici isi numara makedonii margelele si chelnerii plictisiti iti aduc apa in loc de fresh si prajituri antice congelate IAR PRETURILE ......tipic makedonesti
27
5
Pe cei de la ANAF Constanta nu ai executa silit nimeni ? Am hotarare judecatoreasca definitiva in care oblica pe ANAF Constanta sa imi vireze suma de bani incasata ilegal pe taxa de poluare . Am depus actele cu tot cu hotararea la ANAF Constanta in anul 2017 si nici un raspuns!!!!!!
22
6
In ce publicatii intrrnationale de tenis se pot adauga comentarii ? Ar fi interesant de adaugst link-uri catre acest articol cu datoriile de acasa ale Simonei. Expusa si partea interesanta a familiei
18
4
Degeaba ai milioane de euro daca ai caracterul tipic jegos de machidon,in mintea ta nu va fi decat inselatorie,hotie chiar prostie.
29
7
ca toti machedonii infecti au facut trafic cu alcool si tigari si acum construesc blocuri
36
6
Excelent comentariul tau. Firma Lacto Mony a vandut multi ani iaurt si sana fara a avea licenta de fabricatie. Stelica srl, ne faceti inca o data tara de ras! Nea Alecu, nea Alecu, tunde oaia si berbecu. Ca se reinfiinteaza DCA- urile si aveti experienta !
22
4
Murad aduce moldovence la munca!!! Pai el nu stie ce pot moldovencele!!!?Sa caute pe net ce a muncit domnica cu chilotii pe fatzuca marinarului capitan de vas de croaziera.Mesteca ala in chilotii domnicai pana a dat cu vasul de pietre si l-a scufundat.Murade, cu moldovencele dai faliment.Astea nu ies din camere la munca pana nu simt finalizarea care le racoreste.Curat bordel cu cameriste.
12
11
Stere-nume de cal
22
4
Astia care merg prin cluburile din Mamaia sa se uite atent ca prin locurile alea se produce whiskey-ul contrafacut pe care ei il beau. Sa le multumiti machidonilor baa prostilor.
25
6
De la aceasta subspecie nu poti pretinde mai mult. Asa zisa cumpatare este de cele mai multe ori vecina cu nesimtirea, respectul fata de lege si autoritati fiind zero. Te asteptai ca accesul la educatie sa le schimbe mentalitatea de hiene, insa probabil mai trebuie sa treaca ceva timp.
36
7
Asta e adevaratul caracter al amkedonilor. Lipsa de respect fata de autoritati . Chiar daca au bani multi asta nu-i impiedica sa--si mentina caraterul jegos. Niciodata nu vor face afacerii curate. Tot timpul vor urmarii sa te insele sau sa insele statul. Ce pretentii sa mai avem daca ei intre ei se ard. Plateste saraciie datoriile la stat . Ca ne faceti tara de kkt !
36
7
Halep are bani pentru plata datoriilor dar el respecta traditia cipana.
47
6
Pai cioara isi aduce ciori ! La ce bashini aveti voi patronii pulii si la cum exploatati angajatii ... nici etiopiencele nu or sa ramana sa munceasca la voi , pt ele va fi doar un popas inainte sa mearga in occident ! Asa ca machidonilor si arabilor faceti cursuri de cameriste !
27
5
Va dati seama ce salarii da, daca el aduce moldovence si etiopience? Ati spus de fapt adevarul: salariile din Cta sunt la nivel de Etiopia. In schimb patronii sunt milionari in euro, au viata de lux, si-si baga ..... in angajati. Blestemele angajatilor tot or sa va ajunga, nenorocitilor. Va dorim sa falimentati cu totii. Toti cei din sudul litoralului fac plaja si merg in toate weekendurile in BULGARIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar si iarna !!!
33
4
despre arabul Murad e inchisa.Tiganul se faleste ca aduce pe post de sclavi moldovence si etiopience.Cica are un angajat care e scolit in Anglia!!!e roman si a preferat sa revina in Ro.?!?sa lucreze la el!Ca cica e mai bine la Murad!sustine tiganul ca plateste bine angajatii?!!de-aia ma duc eu la bulgari la plaja ca mi-e scarba de tiganii si machedonii care cica sunt hotelieri si-si bat joc de angajati de turisti si de Ro.in general.Tiganul asta cica si-a gasit alti prosti sa-i slugareasca in hotelu lui cu preturi de Monaco si servicii de kkat.Huo!
42
3
nu vezi CIPAN Cinstit.
38
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218