REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Sunteţi curioşi să aflaţi salariile angajaţilor din Primăria Constanţa începând cu 2019?

Sunteţi curioşi să aflaţi salariile angajaţilor din Primăria Constanţa începând cu 2019?

Replica API 14 decembrie 2018 | 00:00 1536

La ultima şedinţă de Consiliu Local Municipal Constanţa, ce va fi convocată la sfârşitul acestei luni, vor fi supuse aprobării şi salariile de bază pentru funcţionarii şi personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului şi din serviciile publice aflate în subordinea CLM. În referatul referatului de specialitate care stă la baza proiectului, este consemnat HG 937/2018 pentru stabilirea salariului minim garantat în plată, de 2080 de lei, iar de la 1 ianuarie 2019, pentru cei încadraţi pe funcţii cu studii superioare şi vechime de cel puţin 1 an, majorat de la 2080 lei la 2350 lei.

Conform proiectului, pentru anul 2019, salariul secretarului municipiului Constanţa va fi de 14.300 lei (salariu de bază în plată), directorul general - 12.658 lei, arhitectul şef - 12.658 lei, un şef serviciu - 9.871 lei, un şef birou - 9.213 lei, toţi cu studii superioare şi grad profesional II.

Consilierii, consilierii juridici, experţii, inspectorii, poliţiştii locali vor fi remuneraţi după cum urmează: grad superior - 5.717 lei, grad principal - 3.941 lei, grad asistent - 3.042 lei, grad debutanţi - 2.350 lei, respectiv 2.139 lei. Toţi, cu studii superioare. În cazul poliţiştilor locali cu studii medii, salariul poate fi şi de doar 2.080 de lei, în cazul debutanţior.

Mai multe detalii, dar şi fragment din referatul depus la acest proiect, regăsiţi în imagini (click pe imagini!):

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Consiliul judetean au salarii foarte mari. Orasul este un dezastru, infect, iar angajatii de ultima speta.Aroganti si mediocrii, nu apreciaza tinerii de valoare.
4
1
Replica cat ia pt reclama care nu este trecuta la rubrica corespunzatoare? Lupul moralist se tine de lectii online. Stingeti butonul de la online, si mangliti in liniste fara sa tineti lectii de morala.
5
0
Doamna Carmen Stanisor de la autorizatii agenti economici sef birou domeniul public si privat face salariul asta de 9000 de lei vara pe zi din spagii de la prostii de agentii economici care vara de vara platesc banii grei acestui functionar public care sta protejata sub poala doamnei director Dudas.
9
0
poate dati si salariile celor de la Ceronav si ROMATSA asa ca si comparatie
7
1
Incercati si vedeti si salariile de la Raja C.ta....director...directorasi...etc!
10
0
Ti se pare la ca stat nu se platesc tace, bai sclav la patron??? Si niua ni se opreate 45% din salariu, bani care merg catre bugetul de stat... din care se platesc la UPU tratamentele ciorilor borate carw te bat si taie intre ei!!! Moarte tiganilor!!!
6
4
Aste salarii. Ia sa va uitati la salariile lui BADESCU LAURENTIU CEALERA IONUT SI BADESCU MIRELA LEPRA DE LA AMBULANTA NISTE MEDICI DE KKT CARE RIDICA PESTE 50 000 lei pe luna. LEPRELE ASTEA CARE SUNT NISTE SCIRBOSI SI ANALFABETI MEDICI DE KKT CARE OMOARA OAMENI SI SUNT F MINDRI DE ASTA. HOOOOOO LEPRELOR. SA DEA CANCERUL IN FAMILIILE VOASTRE SI IN COPII VOSTRI CA FURATI BANII
2
5
Tariful ala este pentru prosti.Engie te-a mirosit bine.La 300 mc gaz consumatorul plateste 450 lei.Hai sictir !
3
4
Engie a ajuns cu tariful la LIMITA nesimtirii pentru 300 m3 de gaz consumat ABONATUL plateste 700 de lei cand salariu NET minim pe economie este de 1000 de lei. Sa va fie rusine pebtru felul in care ganditi si va bateti joc de cei ce v-au ales. Ce poti plati cu 200 d3 lei cand sunt si alte utilitati de plata. Dar sa mai ai si un copil in intretinere. Treziri-va criminallor si nu va ganditi doar la voi.
10
0
eu zic ca sunt exagerat de mari, avand in vedere competenta dar si rezultatele, ele cred ca o sa mai scada pe parcurs
10
4
Asa, si sporurile pe care si le adauga pentru conditii de toxicitate, stress etc? Dupa cum functioneaza Constanta, salariile sunt direct proportionale cu incompetenta. Burti mari, cefe si obrazuri groase pe banii platitorilor de taxe - un oras distrus de incompetenta, nepotisme, fraude si spagi.
10
1
N-am de ce sa fiu curios. Sunt doar scandalizat. La ce "performante" au, nu merita nici minimumul pe economie. Iar primarul si tot esalonul de sefutzi - architect, Merla etc - ar trebui sa ne plateasca despagubiri simbolice incontinuu, nu sa ia salariu.
11
0
Pt.@Abc si @ @abc : amandoi uitati elementul esential al muncii celor ce lucreaza,intre ghilimele, la primaria Constanta : sfanta SPAGA. Multa muie cu cacat putorilor in frunte cu hotul fagadau, muie dragnea, muie pesede !!!
9
2
astea sunt salarii brute, jumatate sunt inpozite si taxe dar cum voi nu vedeti fluturasi ca stapanul va da salariul minim si restul in mana normal ca nu stiati. Si la voi la particular crezi ca sunt toti spirt, muncesc mult si nu beau cafea? Stai linistit ca e la fel! Peste tot sunt pile si uscaturi!
10
11
angajati pe nu au habar cu ce se mananca functia dar daca ai abilitati, aptitudini de... barfa , iti plac cafelele , te simti deranjat cand vine un om cu o anumita problema ca nu iti mai poti bea cafeaua primaria Constanta care in loc sa dezvolte orasul sa creeze noi locuri de munca il distruge am pierdut orasul pe indiferenta si nepasarea tinerilor pt ca batranilor nu ai cum sa le schimbi mentalitatea de a vota ,,unicitatea rosie,,
12
1
Trai pe vatrai la STAT , si la propriu si la figurat . Bani cu sacul , libere cu nemiluita ,voauchere de vacanta , munca e sa muti o hirtie dintr- o parte in alta fara sa stii ce contine , fete obosite si plictisite de atita stat pe scaun .Viata frate , sa tot muncesti la STAT .
16
4
Nu avem salarii mari, in jur de 3000 lei. Dar mai suplimentam din ciuguleala!
16
1
sunt curios sa aflu salariilor celor de la opc
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272