REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Supărat că a fost oprit în trafic, un șofer a luat la pumni autospeciala Poliției

Supărat că a fost oprit în trafic, un șofer a luat la pumni autospeciala Poliției

Virgil STOIAN 14 aprilie 2024 | 00:00 742

Geandarica A., din Hârșova,  a fost trimis în judecată pentru ultraj. Bărbatul, supărat nevoie mare că a fost oprit în trafic și urmează să rămână fără certificatul de înmatriculare al mașinii, a lovit cu pumnii autospeciala de poliție care îl oprise.

Suparat ca a fost oprit in trafic, un sofer a luat la pumni autospeciala Politiei


Potrivit anchetei, cei doi polițiști, în timp ce efectuau exercitarea atribuţiilor de serviciu şi efectuau serviciul de patrulare în Ovidiu, judeţul Constanţa, cu autospeciala cu numărul MAI 53414 împreună cu colegul său. La intrare în localitatea Ovidiu, dinspre Tichileşti, a observat în trafic autospeciala marca Fiat Ducato, de culoare albastră, care circula pe DJ 223 şi prezenta defecţiuni la sistemul de iluminare, mai exact, nu mai funcţionau luminile de frânare. În aceste condiţii, au luat hotărârea, împreună, să-l oprească. Au folosit semnalele acustice şi luminoase şi au oprit acest autovehicul, la volanul căruia l-au identificat pe Geandarica A. Conducătorul auto a declarat că nu deţine asupra lui cartea de identitate şi permisul de conducere şi a prezentat doar certificatul de înmatriculare şi asigurarea autovehiculului, precizând că autovehiculul nu îi aparţine. Lui Geandarica A. i s-a adus la cunoştinţă faptul că reprezintă contravenţie nedeţinerea documentelor de identificare şi, de asemenea, i s-a precizat că luminile de frânare nu funcţionează, faptă care, de asemenea, constituie contravenţie şi, prin urmare, i s-a adus la cunoştinţă că va fi sancţionat contravenţional, i se va reţine certificatul de înmatriculare şi i se va elibera dovadă înlocuitoare cu drept de circulaţie pe 15 zile. Cei doi poliţişti au întocmit procesul-verbal de contravenţie, prin care Geandarica A. a fost sancţionat, conform dispoziţiilor legale, şi cu acest înscris s-au deplasat la conducătorul auto, împrejurare în care acesta a devenit recalcitrant şi a început să lovească cu pumnii autoutilitara, insistând să nu i se reţină certificatul de înmatriculare.

Suparat ca a fost oprit in trafic, un sofer a luat la pumni autospeciala Politiei
Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis condamnarea lui Geandarica A. la 8 luni de închisoare, cu suspendare. Sentința a fost dată pe 2 aprilie 2024 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272