REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Supranatural! Angajat al Primăriei Medgidia, plătit pentru că a 'lucrat' în două locuri, în același timp

Supranatural! Angajat al Primăriei Medgidia, plătit pentru că a 'lucrat' în două locuri, în același timp

Replica API 4 februarie 2019 | 00:00 564

A încasat 3 ani de zile bani necuveniți

A încasat 3 ani de zile bani necuveniți

O persoană care lucrează prin cumul de funcții la Primăria Medgidia, atât în cadrul Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat - entitate fără personalitate juridică din structura primăriei, cât și în cadrul adminsitrației locale, s-a bucurat mulți ani de o remunerație pentru care nu a prestat munca.

Din verificarea plăților efectuate pentru cheltuielile de personal – salarii, de către auditorii Curții de Conturi, s-a constatat că, în cazul unui salariat care lucrează prin cumul de funcții, atât în cadrul Primăriei cât și în cadrul Direcției de Gestionare a Domeniului Public și Privat - structură organizatorică fără personalitate juridică în cadrul UATM Medgidia – a avut programul de lucru în același interval orar, respectiv la Direcție de la 8-16,30 și la Primărie de la 8-12. Astfel că, timpul de lucru s-a suprapus, fapt care a condus la plata nelegală a unui număr de 4 ore zilnic. De menționat că și din evidența programului pe bază de condică de prezență nu rezultă că munca ar fi fost desfășurată în alt interval orar, care să nu se suprapună și să se justifice plata a două funcții. Valoarea estimativă a erorii/abaterii constatate este în sumă de 23.739 lei, reprezentând contravaloarea salariului pentru programul de lucru care s-a suprapus, aferent contractului încheiat ulterior la Primărie. Având în vedere perioada de prescripție de 3 ani, rspectivul salariat se exonerează de la plata suma de 19.939 lei, încasată necuvenit în perioada august 2015 - martie 2018, rămânând de recuperat suma de 3.800 lei brut - net 2.220 lei.

Precizăm că nici un reprezentat al Primăriei Medgidia nu a putut fi contactat pentru a elucida misterul!

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
.... si se mai spunea ca "nu sunt abateri financiare". Dar pe cel care a consumat benzina la Loganul distrus de adjunctul politiei locale inca opt luni, de ce nu se spune nimic?
1
0
atit curtea de conturi, cit si ziarul replica, au ramas corigent la fizica cuantica, unde o particula poate exista in doua locuri diferite, recte si la primarie si la directia de gestionare a lui kkt in ploaie!
1
1
vrabie este maestrul ilegalitailor si a golaniilor din primaria Medgidia.Cu acordul lui se fura ca-n codru.Se fura tot.Acum a marit si taxele si impozitele cu 50% si o arunca pe consilieri golanul.Nu va spune ca nu a pus in aplicare o hotarare a consiliului local de scadere a taxelor votata in 2018. vrabie e un nenorocit de om care a distrus Medgidia.Un bosketar alcolic si un analfabet ordinar.O mizerie de om.
8
6
ar fi primul:la statia de epurare, toti angajatii iau spor de noapte,dar ei lucreaza in alte parti noaptea si in weekend nu e nimeni la peogram acolo,dar le merge leafa din doua parti,pontati in doua locuri in acelasi timp,ca asa sunt baietii destepti de la stat,se descurca furand statul
5
5
Numai pesedistii sunt in stare de asa miracole.
11
6
si pentru inca trei legislaturi, si in alte primarii !!!!
3
2
Sunt sexi din medgidia si am non stop telefonul in amanet
9
0
O persoana cu astfel de pregatire, sa poata activa in doua locuri in acelasi timp, este viitorul Romaniei ! Felicitari !
7
6
Unde esti ma sa spui ca a fost curtea de conturi pe vremea lui iordache si nu a gasit nimic? Alegerile au fost in 2016 iar asta lucreaza asa din 2015
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272