REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
16.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

SURSE Directorul Agenției de Mediu Constanța, SCHIMBAT din funcție. Soţia liberalului Costache îi ia locul

SURSE Directorul Agenției de Mediu Constanța, SCHIMBAT din funcție. Soţia liberalului Costache îi ia locul

Replica API 21 iunie 2020 | 15:19 8253

Liberalii au decis, pe ultima sută de metri, să facă ”curățenie” în instituțiile de mediu din Constanța. Astfel, potrivit unor surse, se pare că au fost schimbați din funcții directorul Agenției de Mediu, Celzin Latif, dar și directorul de la Garda de Mediu, Marian Râșnoveanu.

În ultima perioadă, au existat tot mai multe plângeri cu privire la modul în care şeful Agenţiei de Mediu, Celzin Latif, manageriază instituţia. De altfel, încă de la începutul anului, PNL s-a chinuit să-l schimbe din funcţie pe Latif, invocând slaba activitate a acestuia. Liberalii cereau la cârma instituţiei un “profesionist”. Iată că minunea s-a produs.

Potrivit unor surse guvernamentale, Celzin Latif si-a pierdut scaunul. Acesta a fost înlocuit cu soţia liberalului Viorel Paul Costache, Camelia Costache. Contactat pentru a confirma sau infirma informația, Celzin Latif spune că nu știe dacă mai este sau nu director căci...este în concediu pe perioadă nedeterminată.

Precizăm că Celzin Latif a fost instalat la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa cu sprijinul ALDE, în 2018. Înainte de numirea sa în funcţie, a fost funcţionar în cadrul Primăriei Ovidiu.

Revenind la Viorel Paul Costache, acesta a fost preşedinte al Consiliului de Administraţiei al Oil Terminal.

Potrivit surselor noastre, a fost schimbat din funcție și Marian Râșnoveanu, directorul Gărzii de Mediu Constanța. Acesta a fost înlocuit cu Steluţa Popescu.

Conform unor surse din interiorul PNL, s-au derulat controale de la minister la ambele instituții.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se poate sa intrii in concediu pe perioada nedeterminata? intreb si eu ....
7
0
Depesedizare inseamna penelizare. Urmeaza userizarea. Si uite asa trece viata noastra a votantilor.
7
1
Nici tu nu crezi asta bai lepadatura ordinara.
16
1
pai asta e romania fiecare partid isi pune oameni unde se mananca cel mai bine,cate constructi cate proiecte au nevoie de aviz mediu in special PUZ
10
1
CELZIN LATIF este singura persoana care a gestionat correct activitatea institute.
2
29
Acest director este in "concediu pe perioada nedeterminata", deci cam asa isi face treaba acest impielitat. Si asa sunt 90% din turcii din administratia publica: din turca: ciubuc, bacsis, pesches
14
5
Din pacate nu nicio diferenta intre psd si pnl. Depolitizarea institutiilor de stat si ocuparea acestor posturi doar prin concurs. Asa, nu mai scapam de absolventi analfabeti .
17
1
Daca doriti sa mai spalati din rusine repuneti toate comentariile sterse ieri la ordin. Daca nu, mai bine stergeti acest articol de rahat cu totul si gasiti-va alta meserie. Sunteti o rusine !
27
0
Costache nu a fost ambasador?apoi a ciupit functii precum membru CA. Frate, nu ar trebui sa se dea concurs? pe astia nu ii mai satura banii??pnl psd usr toti o apa si un pamant.
12
0
Pe langa coteriile care se fac, nimeni nu a sesizat, cum vine asta, acel Latif este in concediu pe perioada nedeterminata ??? Cum vine asta, banuiesc ca e si platit in aceasta perioada !!! N-ai chef de munca, dute nene acasa !!!
13
0
Depesedizarea SNN.
4
0
Betivul notoriu care cere spagi de la operatorii de plaja.
18
0
Pe fagadau nu-l schimbati ?
6
1
Am avut dreptate! Protectia a functionat aproape ireprosabil...deocamdata. Replica a primit ordin pe unitate si s-a executat stergand imediat postarile incomode dar adevarate. Independenta presei e o utopie in aceasta tara asa-zis democratica dar controlata de prea multe servicii care se calca pe bataturi unele pe altele. Din pacate sunt prea multe victime colaterale. Va pup pe stele!
30
1
Nu e singura acoperita! Sunt si altii care documenteaza iar cunoscatorii stiu ce spun. Mai sunt inca 1 barbat si o femeie cu aceeasi coordonare si protectie dar oficial nu stiu unii de altii. Insa neoficial......STRICT SECRET !
21
0
CNE Cernavoda vrea OUT!
4
0
Habar nu ai! Individa nu se numeste Camelia Costache ci Cameleon Costache. Lupul isi schimba parul dar naravul ba. A fost si este sub acoperire... Are o superprotectie...
26
1
E acelasi lucru , nu e ta-su , dar e ma-sa. Toate institutiile statului au fost sufocate de incompetenti, spagari, betivani, toti din clienteleala iohanisto-orbanista.
27
1
Ce ma bucur!
18
2
politica ne omoara, guvernantii cu a lor ceata de ministri, parlamentari, senatori etc au probleme politice si nu crearea de locuride munca si alte necesitati ale populatiei majoritare.
18
1
A se nota ca nu e nicicum vorba de concursuri de aptitudini profesionale,de pregatire si alte lucruri care sunt pretinse altor angajati ce muncesc pe bune.Functiile cu nume sonor sunt ocupate de orice terchea-berchea ,conditia fiind sprijinul politic. Ce urmeaza apoi ,Dumnezeu cu mila. Nici un partid nu are curaj sa pune sefi niste oameni cu inalta pregatire,pentru ca nici un partid nu are o majoritate de oameni buni si patrioti. Un fel de PCR spart in bucatele,cam astea sunt partidele neamului.
32
1
prosti dusi cu pluta de la sibiu la cotroceni...Agentia de mediu o conduc toti papagalii cu studii la spiru teparus,andrei spaguna,mitica cantemir,tomis si alte facultati de cartier.
27
2
Mi am pus si eu om pe o functie ca nu mai mergea doar cu Oil. Si pana la urma trebuia sa arat ca am si eu un cuvant de spus in PNL.
22
2
Au vrut un profesionist dar au numit un liberal! Politica tipic romaneasca. Nu le mai este jena de nimic. Oare cat sa mai rabdam bataia de joc?!
30
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272