REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Tânăra rănită grav în accidentul de pe Bulevardul Lăpușneanu este fiica unui consilier local din Cogealac

Tânăra rănită grav în accidentul de pe Bulevardul Lăpușneanu este fiica unui consilier local din Cogealac

Replica API 13 noiembrie 2018 | 13:18 463

Un tânăr și-a pierdut viața și alți trei sunt în spital, în urma unui accident rutier care a avut loc, duminică seara, 11 noiembrie a.c., pe B-dul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța. În contextul accidentului mortal, constănțenii au atras atenția asupra unei probleme cu care se confruntă de vreme bună în traficul din municipiul Constanța și care își aduce aportul, din păcate, la producerea de grave incidente rutiere: proasta iluminare a trecerilor de pietoni din municipiul Constanța. În asentimentul mai multor participanți la trafic constănțeni este și primarul comunei Cogealac, Gheorghe Alexa, care consideră că este nevoie de scuaruri și semafoare la trecerile de pietoni cu risc crescut de accidente. Potrivit acestuia, tânăra rănită grav în urma incidentului, care în prezent este internată la Terapie Intensivă la Spitalul Județean Constanța, este din Cogealac.

„Fata este din comună de la mine, Ana Maria Luca, este în spital este foarte greu. De aceea fac un apel către toți constănțenii să fie foarte atenți pe trecerile de pietoni. Am auzit de la tatăl ei, Gheorghe Luca, este consilier la noi la primărie. Fata este foarte grav, este la terapie intensivă. Ca să fie mai protejați cetățenii, este nevoie de scuaruri și semafoare”, a afirmat primarul.

Reamintim că, duminică seara, un tânăr de 20 de ani a condus autoturismul pe banda a treia a Bulevardului Alexandru Lăpușneanu, dinspre Soveja spre stațiunea Mamaia, iar la marcajul pietonal din apropierea intersecției cu strada Dispensarului, a surprins și accidentat un grup de patru persoane. Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, spun oamenii legii. În urma accidentului, una dintre victime, Alexandru Sava, un bărbat de 28 de ani, a intrat în stop cardiorespirator și a murit la spital.

ACCIDENT MORTAL pe Bulevardul Lăpușneanu. „Sunt TRECERI DE PIETONI PROST SEMNALIZATE, NEILUMINATE!”

VIDEO. Starea victimelor rănite în accidentul de pe Bulevardul Lăpușneanu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiti decat lumea sa treaca pe la trecerile de pieton sa fie loviti in plin mai bine de evirat. Cred ca paronoicii, bolnavii psihic putoii ori hodorogii infantili si-au facut un obicei de a lovi oameni pe trecerea de pietoni
1
0
Trecerea de la Universitate este la fel de periculoasa. S-a facut scuar doar spre facultatea de medicina. La cealalta nu...e un pariu cu viata sa treci pe acolo mai ales cand se lasa intunericul. Nimeni nu franeaza, nimeni nu acorda prioritate. SA SE PUNA LIMITATOARE DE VITEZA!
1
0
Indiferent de varste,exista soferi atenti care conduc bine si soferi idioti care sunt pericole inclusiv pentru ei insisi. Cat despre faptul ca victim are un parinte cu nu stiu ce ocupatie chiar nu conteaza,ca doar asta nu-I face organismal sa fie mai mult sau mai putin rezistent la boli si altele.
2
0
Ridicati masinile parcate neregulamentar in statiile de autobuz si in fata trecerilor de pietoni . Statia liceul decebal este mereu ocupata de masini parcate , iar pe intreg bulevardul lapusneanu sunt masini parcate pana la limita marcajului pietonal . Nu exista vizibilitate , iti apar instantaneu in fata , in special cei de inaltime mica . Politia sa ia masuri , trecerile trebuie sa fie vizibile , nu mascate de masini parcate .
3
1
Asteptam ca Fagadau sa isi spuna parerea despre Cogealac
0
1
A aduce aportul este pleonasm .Verificati ce scrieti, copiati,transcrieti...
1
0
Oricine si fi, sa te vad eu pe tine cand treci de 60 ani ca o sa vrei atunci sa conduci madina, dar... ghinion.. au dat astia o lege prin care cei pe 60 ani nu mai au voie sa conduca......
3
0
sa interzici niste drepturi castigate prin examen,la ce varsta s-ar anihila doctoria sau ingineria si cine ar putea face asta doar dracnea muiepesedeul
2
0
Ori vrei sa pari prost si sigur asta e, altfel scriai viitoru cu un singur i, ori... oricum esti idiot. Mai bine erai prost decat un idiot care se crede destept ca face pe prostu'.
4
1
Esti tanar dar prost.
8
1
A-r trebui sa se deie o lege ca ce-i peste 60 de ani sa numai aiva voe sa conduca ca sant inplicati an multe accidente sa fim lasati doar noi tineri sa conducem ca noi tineri santem viitoru tari eu sant tanar ce pula mea am 27 de ani
2
10
Aha,cand sunteti trosniti de viata va ganditi sa mai luati masuri de protectie cu scuaruri? Cand mureau altii care nu erau de-ai vostri nu va pasa. Hai gata.Viata merge inainte,nu va tavaliti pt ca sunteti OAMENI MARI.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369