REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Țarcul pentru câini din parcul Tăbăcărie, aproape de finalizare

Țarcul pentru câini din parcul Tăbăcărie, aproape de finalizare

Replica API 1 august 2019 | 03:34 499

De săptămâna viitoare, iubitorii de animale își vor putea plimba câinii în spațiile destinate lor care se amenajează în parcul Tăbăcărie.

Este vorba despre două spații (1.500 mp și 2.200 mp) pregătite de Primăria Municipiului Constanța pentru câinii cu stăpân, în funcție de dimensiunile animalelor. Aceasta este soluția pentru deținătorii de patrupede care doresc să-și plimbe animalele fără să-i deranjeze pe ceilalți vizitatori ai parcului.

Astfel, angajații Serviciului Amenajări Urbane au finalizat astăzi lucrările de amenajare a țarcului pentru câini din parcul Tăbăcărie. A fost montat gardul care împrejmuiește spațiul recreativ, iar zilele acestea vor fi amplasate panouri de informare.

Locații similare vor fi realizate și în alte parcuri din oraș.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar ai facut sex cu cateaua ? nu mai ai bani de femei ? daca ne sugi pula iti dam noi ! primar prost ,cainii nu au ce cauta in parc
2
0
Care alte parcuri ?Oamenii pe primul loc nu cainii !
3
0
Urmeaza blocul cu 10 etaje, pentru catelusi!
3
1
Poate afla de existenta lor si vecinul meu ingalat, a carui catea golden ritriver ne caca absolut toate spatiile verzi din jurul blocurilor de ani de zile.
4
1
eu as vrea sa siu cine a avut ideea asta, asa ceva eu n-am mai auzit, si daca se iau animalele la bataie, sar si apartinatorii, vine si ambulanta?
7
0
Ce misto,pot si eu sa ma plimb cu cainele meu OPRESCU LAURENTIU. Nu musca, dar se mai urineaza pe el.
3
1
Din comentarii reiese , ca suntem in Constanta : injuraturi , jigniri si enorm dispret .
9
1
asa incep toate...in curand o sa puneti lacat dupa care taxa de intrare ..si uite asa incet incet acaparezi tot parcu,sau ce a mai ramas din el! si cum adica,daca ies cu patrupedu in parc sunt obligat sa intru in cusca aia cu alti inca 100 ca asa vrea primaria?! baah mai dute dracu si pune in loc de gard niste gratii si baga acolo totii tiganii in frunte cu tine! ...al draq sobolan mascat ce esti tu fagadule
11
2
Prietene esti un schizofrenic esti ca ala de la Caracal sa mi sugi pula cu toti din familia ta
9
0
Bravo primariei! Bravo Fagadau, pt asta te voi vota! Dr sa ai grija sa ia amenzi mari cei care mai plimba javrele prin parc cum vor ei!
3
9
Frumos, acum n-o sa-mi sara amstafu peste javrele de copii darmandu-i si ofensantii sclavi de parinti care n au bani de afterschool
0
17
Care parcuri? ???
13
2
Aveti mai multa grija de animale dacat de copii. Animalele se gandesc la animale.
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272