REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Tăriceanu - îndemn pentru alegători: Nu vă lăsaţi învinşi de un virus; veniţi la vot

Tăriceanu - îndemn pentru alegători: Nu vă lăsaţi învinşi de un virus; veniţi la vot

Replica API 24 septembrie 2020 | 00:00 942

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, candidat la funcţia de primar general al Capitalei, i-a îndemnat pe alegători să nu se lase învinşi de un virus şi să se prezinte, duminică, la urne.

"Ne confruntăm cu un posibil absenteism ridicat. Pe mine mă îngrijorează acest lucru, pentru că lipsa dezbaterilor şi un absenteism ridicat nu fac decât să adâncească deficitul de democraţie din România. Aşa că îndemnul meu este: 'Nu vă lăsaţi învinşi de un virus, veniţi să apărăm democraţia, veniţi la vot!'", a transmis Tăriceanu, joi, într-o conferinţă de presă.

Potrivit liderului ALDE, campania pentru alegerile locale din 27 septembrie a reprodus "tiparul alegerilor prezidenţiale din 2019".

"Problema pe care o văd este că se accentuează deficitul de democraţie. Alegerile nu înseamnă numai punerea buletinului de vot în urnă, ci înseamnă campania electorală cu prezentarea programelor candidaţilor şi răspunsuri la întrebările cetăţenilor, fapt care nu s-a întâmplat. (...) Dezbaterile au lipsit", a adăugat Tăriceanu.

El consideră că Bucureştiul va rămâne "cu acelaşi sistem de termoficare uzat şi perimat în care se bagă milioane de euro''.

"Pierderile din sistemul RADET sunt suportate de toţi cetăţenii. Vom rămâne cu şapte poliţii locale - şase de sector şi una de Capitală care au oameni slabi pregătiţi profesional şi care toacă, din păcate, banii contribuabililor fără ca siguranţa cetăţeanului să fie asigurată. (...) Vom continua să colectăm gunoiul menajer de-a valma. Vom sta ore întregi în trafic. (...) Se va construi alandala pentru că nu există un plan de urbanism general. (...) Dar aşa cum văd, se pare că partidele mari şi-au dat mâna pentru ca să continuăm în acest fel şi prin alternanţa la putere să îşi vadă interesele satisfăcute", a mai spus Tăriceanu.

De asemenea, liderul ALDE susţine că, "dacă va câştiga Orban şi candidaţii lui, acesta va fi un semnal pentru alegerile parlamentare".

"Mă aştept, cât de curând, ca Guvernul şi FMI să bată palma pe un nou program de austeritate, pentru că asta este specialitatea lui", a afirmat Tăriceanu, conform stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai daca vrei sa castigi bani! Oferta sigura si serioasa: Proiect B! Cel mai bun film produs la Hollywood! Alegerea cea mai buna pentru tine! Sistem automat de lucru! Stim ca si tu poti sa castigi bani! Cea mai buna oportunitate a lumii! Numai cu incredere castigi! Hollywood are nevoie de o poveste noua si buna! Solicita acum detalii la adresa de email muncadeacasa08@gmail.com
1
2
logic ca vor veni si fara indemnul tau si chiar de vor veni- oricum , nu tu vei fi cel ales-puscaria , te elege pr tine- asteapta,nu vei trece pragul celor5 procente, imunitatea va dispare si DNA isi va face treaba. Daca erai baiat destept, acum ersi si eliberat si cu banii la tescherea
2
1
Sunt curios cate voturi va aduna fosila...
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920