REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° ConstanÈ›a Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° ConstanÈ›a Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Tăriceanu: PNL a ajuns un fel de tarabă politică; se cumpără aleşi locali, candidaţi, parlamentari

Tăriceanu: PNL a ajuns un fel de tarabă politică; se cumpără aleşi locali, candidaţi, parlamentari

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:00 1081

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat sâmbătă, la Sibiu, că PNL a ajuns ''o tarabă politică'', unde ''se cumpără aleşi locali, candidaţi la alegerile locale, parlamentari''.

Călin Popescu-Tăriceanu

"Am văzut lista şi de la consiliul municipal Sibiu şi de la Consiliul Judeţean, am văzut şi o parte dintre candidaţi şi cred că trebuie să fim cu toţii şi conştienţi şi mândri că reprezentăm în România, liberalismul (...) pentru că PNL-ul nu mai este un partid liberal, din păcate, o spun cu mare regret. Partidul a fost preluat încet de PDL şi de spiritul lui Băsescu şi astăzi, ceea ce văd este un spectacol jalnic pe care preşedintele partidului şi ceilalţi membri îl desfăşoară în ochii tuturor. PNL-ul a ajuns un fel de tarabă politică în care se negociază, cuvântul 'negociază' este un cuvânt frumos până la urmă. Văd că se cumpără aleşi locali, candidaţi la alegerile locale, parlamentari. Tot ce se poate se vinde şi se cumpără. Nu mai demult de o lună, la premierul Orban în birou erau 45 de primari din judeţul Giurgiu, primari PSD, pe care domnul Orban vroia să îi treacă la PNL, cu nişte argumente ideologice (...) cu ideologie îi convingea. Sigur le-a promis la fiecare că le dă pe PNDL, bani pentru localitatea respectivă şi 24 dintre ei, brusc, ideologic şi-au dat seama că sunt liberali, după ce au fost pesedişti şi au trecut în partea cealaltă. Aşa se face politica astăzi de PNL. E regretabil. Din păcate, nici PSD-ul nu cred că putem să spunem că excelează la vreun capitol", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu, scrie Agerpres.

Tăriceanu a fost prezent sâmbătă la o întâlnire cu candidaţii ALDE Sibiu la alegerile locale.

Principalii candidaţi ALDE Sibiu la alegerile locale sunt liderul organizaţiei judeţene, fostul subprefect Horaţiu Marin, pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu, şi fostul comandant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Cosmin Balcu, pentru preşedinţia Consiliului Judeţean.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Expiratule,cate partide ai schimbat sau infiintat?Cu Partidul Conservator cum ai procedat?Daca tu ai fost liberal,eu am fost popa!
1
0
TARICEANU CE NU ITI CONVINE DAR CIT AI FOST LA PUTERE AI UITAT CE IMPUNERI SE FACEAU DIN PARTEA TA PRIN OAMENII TAI IMPRUNA CU LIVACHE SI ACUM VII SA TE VAITI CA O GOGOSAREASA DUTE BA BAIATUL IN DIASPORA SI FREACA LUNETA
2
0
Si tu prostule nimic.Baga mana si ma cumperi pe mine. Vrei moca?
5
1
ce este puscariasule, nu-ti mai gasestei locul- te pui la vanzare si nu te cumpara nimeni, nu dispera poate apare la orizont a opta sotie
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272