REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
13.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Teapa la pachet, comandata de pe Okazii.ro

Teapa la pachet, comandata de pe Okazii.ro

Replica API 6 noiembrie 2010 | 00:00 607

A platit 3 milioane pentru un telefon de carton si un mar

A platit 3 milioane pentru un telefon de carton si un mar

Un tânăr constănţean a fost victima unei noi ţepe marca "Okazii.ro". Profitând de naivitatea cumpărătorului, un vânzător inventiv a făcut o super-afacere, postând pe Internet, pe site-ul amintit, un anunţ conform căruia ar vinde un telefon Nokia X2. A găsit şi client, căruia i-a livrat, contra sumei de 3 milioane lei vechi plătită în avans un produs cu totul special. Cetăţeanul care comandase un telefon mobil Nokia X2 a primit o versiune a acestuia făcută din carton, cu toate accesoriile necesare, tot din carton, plus un măr "din partea casei". Cazul a ajuns în ancheta poliţiştilor Secţiei 5 de Poliţie, care fac toate demersurile necesare pentru identificarea şi prinderea făptaşului. Nu este primul caz de acest gen, luna trecută un alt constănţean reclamând, tot la Secţia 5, că a licitat pe site-ul Okazii.ro un ecran de telefon mobil, dar care nu l-a mai primit niciodată. "Am licitat pentru un ecran de telefon mobil pe site-ul Okazii.ro şi m-am înţeles cu vânzătorul din Bucureşti la suma de 85 de lei. Plata am făcut-o în avans, dar vânzătorul m-a amânat, iar acum nu mai este de găsit. Eu am mai lucrat cu site-ul Okazii.ro, dar acum m-am grăbit şi nu m-am interesat despre vânzător", este povestea unui constănţean care a reclamat, în octombrie, neseriozitatea unora care se folosesc de site-ul amintit pentru a vinde doar iluzii. Aşa cum s-a dovedit la sfârşitul săptămânii care tocmai s-a încheiat, nu există doar constănţeni care reclamă că nu au primit produsele pentru care au licitat şi au şi plătit, dar există şi constănţeni care primesc, în loc de lucrurile la care se aşteptau, bucăţi de carton.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
teapa poti sa iei cand iei secondhand de pe okazi dc iei noi nu e teapa
0
0
Okazii, nu face nimic. Am patit-o si eu iar cind am sunat la ei m-au plasat de la x la y si dupa multe telefoane mi-au zis ca problema se rezolva in scris nu la telefon. Am sesizat si in scris dar degeaba. Dupa o zi sau chiardoua iti dau niste raspunsuri ambiguie, din care se vede clar ca nu au nici intentie de a rezolva problema. Nu mai cumpar in veci de la ei.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272