REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
20.8° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Tenis: Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj

Tenis: Simona Halep, suspendată patru ani pentru dopaj

A.F. 12 septembrie 2023 | 18:21 2613

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat, marţi, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA). 

Tenis: Simona Halep, suspendata patru ani pentru dopajSimona Halep

Halep, campioană la Roland Garros în 2018 şi la Wimbledon în 2019, este suspendată provizoriu din 7 octombrie anul trecut, după ce a fost testată pozitiv la roxadustat în timpul US Open, la finalul lunii august 2022. Această moleculă interzisă stimulează producţia de globule roşii şi este interzisă de Agenţia Mondială Antidoping (AMA/WADA).

Simona Halep a ieşit din clasamentul WTA după ce a pierdut şi ultimele 10 puncte, pe care le avea de la ediţia trecută a turneului de la Flushing Meadows.

Halep se afla în clasamentul WTA din 14 mai 2007, când a intrat pe locul 887.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde ati vazut voi meghedon cinstit. Normal ca se dopa. Vroi sa castige bani. Pentru bani s-a dopat. Acum sa ii cera banii inapoi sponsorii ca au facut imaginea dedeman de kkt.
4
0
Sa fie intr-un ceas bun
5
1
Nu o mai pupati in fund ca iesiti si voi pozitivi. Acum scrie istorie cu adevarat
5
1
În ziua de azi sportul a dat faliment La putere sânt pariurile sportive Dacă era americancă englezoaică sau franțuzoaică nu se auzea nimic În r*mânia și în sport dacă ridici capul ți-l taie imediat cei de peste ocean America vrea să conducă tot În pariuri sportive se învârt miliarde de euro zilnic
8
4
Drogata.
10
5
ia sa-mi linjeti mie ca riciu toti astia care comentati aiurea
2
5
Pentru MAFIA DIN TENIS WTA:Doare,nu?Hai sa ți zic un secret:Sportul e sport.Nu l mai confundați cu mânariile .Ca la noi.Sa va tuf,uratilor.Unii dintre noi au făcut sport și știm cum vine treaba.Sa plesniti de ciuda mai aceștia,incorectilor.Si incorectilor și incorectilor.
4
1
Si divortata si cu cariera terminata pe usa din dos. Ce viata de kkt lol
14
8
Le-o trage Sima la fraierii din formație, de-și bate p00la de ei. Hapsânu de Sima ia 70% din bani. Fraierii din formație își ling balele. Sima prăduiește tot. Nimic nu iartă. Și pe el s-ar prădui la ce lăcomie are în el. Cât de șmecher se credea Bola, l-a făcut Sima în foi de viță. De slăbănogul Gudi ce să mai zici, că e ca și inexistent. Sima nu-i fraier de l-a luat pe Lupci. Știe că bijduveanii aruncă cu bani în Lupci. Nu-i p***t deloc. Fără să vrea, Lupci a băgat zânzanie între lăutarii perverși.
8
0
clasic m**e.. a trisat, a bocit, nu o baga nimeni in seama.. branza a fost contrafacuta hahaha. cea la…. oi
8
3
a fost lucratura nevestii grecoteiului care o ardea pe simonel de aia iruc si-a si luat liber singur
8
3
Era de așteptat Romania este pentru șmecheri o țară de lumea a treia și trebuia pedepsita de mafioți cu maxim de suspendare.Ea nu a dat nicio șpaga la WTA...
7
10
Iuruc a lucrat-o, a gresit reteta.
5
3
S-a dat pe mana unei echipe controlată de grecul ala nesimtit. Ei i-au facut-o. De ce o fi renuntat la echipa romana, dracu stie!
11
6
haleapo, ti-au infipt-o. bine ti-au facut. pentru ca meriti.
12
8
Sa îmi lingeți mingeacul la ciclu javrelor de mai jos.
3
18
Juca 1-2 meciuri, câștiga.... și porma se retrăgea. A "umflat-o" și MAPN-ul cu laude și postări și așa a ajuns în top. Când, de fapt, ea, era o makkedoancă belită și manglitoare.
16
8
Mincinoasa cica nu s a dopat. De aia i se marise nasul. Sa dea inapoi banii castigati necinstit.
16
7
makidoni imbecili. au tinut mortis sa-si ia sot m*****n , impinsa de la spate de tot talibanii batrani . si dupa nici macar 1 an au divortat . ia-l pe m*****n si spala-te pe cap cu el .mai vrei m*****n acum ? pot sa bat la pariu orice ca o sa-si ia un strain , francez , italian ceva de genu. sa vezi deranj dupa la makidonii batrani
17
5
Nimic anormal. Maked0ni escroci.
20
5
A luat sau nu constient roxadustatul. Daca nu stia ce mananca este grav. Daca i l-au pus intentionat este si mai grav. Daca nu stia ce face asta este. Vrajeala ca nu a stiut nu tine nicaieri. Ori spune persoanele responsabile sau a stiut ce face . PUNCT!!!! PACAT!!! A stricat o ideie pana la proba contrarie. Tenisul din Romania va suferi.
15
3
Ca va fi suspendata s-a stiut din prima zi in care a fost prinsa drogata "eu am spus mereu ca va fi suspendata nu stiu pentru cat timp dar va fi suspendata"si nu am spus asha pentru ca vad eu in viitor ci pentru ca in toate cazurile cu sportivi drogati voluntar sau involuntar daca te duci la tribunal judecatorul ia in considerare probele de laborator,nu ca am ceva contra Simonei Halep. Asta este,Simona Halep a ramas cu titlurile cucerite si bani castigatzi din tenis dar iese din sport pe usha din spate,un sportiv prins drogat numai este un simbol sau un model de urmat pentru copiii,pentru ca sa fii prins drogat in sport inseamna ca esti un hotz prins la furat.
26
1
O fi fost aracetul din branza.
20
3
Pariurile , pariurile batele vina , cine stie cunoaste
15
3
Jale mare la bijduveni. Halepa, tora îi ahmacă. Înainte, toți bijduvenii erau experți în tenis. Tora, nimeni n-o mai baga în seamă. Bijduvenii îs satana. Eschibaba, Tistimeli, Ciamurlia, Camena... "centre" de psihopați.
19
5
E o veste trista pentru ca pedeapsa e prea aspra! Simona nici macar nu s-a dopat. Cel mai probabil i s-a strecurat mizeria aia de catre cineva din anturaj, iar suspectul principal este dobitocul de fost sot.
7
20
Fapta săvârșită cu intenție!!!
15
3
ce bou esti. mare p***t esti ma relule. de mult te urmareste lumea si se mira cat esti de p***t
5
16
E jale la papu stere la poarta ca o sa stea oaia ca p*****a acasa nu mai conduce papu bentleyu in papuci
30
9
Se descurcă, are oi....
20
7
E doliu la Baia
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515