REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
8.6° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

TEROARE! Ansamblul REZIDENŢIAL al lui DUŞU se construieşte NOAPTEA

TEROARE! Ansamblul REZIDENŢIAL al lui DUŞU se construieşte NOAPTEA

Replica API 23 decembrie 2020 | 10:54 7938

La intersecția străzilor Barbu Ștefănescu Delavrancea și Salcâmilor se ridică un ansamblu rezidenţial de către firma DDN Global, al cărei unic asociat este Niculae Duşu, patronul Celco. Este vorba de două blocuri ridicate între case, spre nemulţumirea vecinilor. Aceştia sunt din ce în ce agasaţi de firma care se ocupă de ridicarea ansamblului rezidenţial. Pe lângă zgomotul pe care utilajele îl produc ziua, iată că de la un timp, probabil pentru a termina cât mai repede, betonierele şi excavatoarele lucrează chiar şi noaptea, lucru care îi scoate din minţi pe cei care locuiesc în zonă.

Firma DDN Global deține un teren de 4.135 mp la interesecția străzilor B.Șt. Delavrancea și Salcâmilor, în cartierul Coiciu, teren format prin alipirea mai multor loturi și care îi apaține lui Niculae Dușu. În anul 2017 aici a început construcţia Ansamblului Rezidenţial Salcâmilor. Nemulţumirile au tot curs în privinţa acestei construcţii. Ultima nemulţumire a vecinilor este din cauză că activitatea pe acest şantier continuă până târziu în noapte. Maşini de mare tonaj, betoniere şi alţi mastodonţi fac un zgomot infernal, cei din jur neputând să se odihnească din cauza acestora.

“Nu mai suportăm zgomotul făcut de betoniere noaptea. Nu putem să ne odihnim, se lucrează şi până la ora 2 noaptea. Nu e de ajuns că s-a dat voie să se construiască, acum nici nu ne lasă să ne odihnim.” a declarat pentru ziarul Replica, un vecin nemulţumit.

Verii Duşu, acţionari la operatorul portuar SOCEP

Niculae Duşu, împreună cu vărul său Ion Duşu, controlează și operatorul portuar Socep Constanţa (SOCP) prin intermediul firmei Grupul DD S.A. Cea din urmă, alături de DDN Global S.R.L, sunt acționare la SIF Transilvania.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
toate imobilele construite vor fi inchiriate de dl Dusu. atunci sa vedem ce va fi
0
0
AMIRALE.....MISCA BRE CEVA PT ORAS....MAZARE A RIDICAT MULT ORASU...MAI ALES IN PRIMU MANDAT.....MATALE CE FACI ? ORI VREI SA CONFIRMI CA ESTI UN SLUGOI POLITIC...SPURCATI GALBENI CE SUNTETI...
0
2
Gata. Construieste cineva, deranjeaza. Repluca, trebuie sa intelegeti ca orice investitie inseamna prosperitate in tara asta. Sunteti retardati? Ce sa spun... Deranjeaza zgomotul, deranjeaza praful cad se cobstruiesc autistrazi si strazi, poduru si pasaje, deranjeaza si cand se fac PUZ uri pentru cartiere rezidentiale, orice se investeste deranjeaza. Sunt curios cum ati construi voi fara zgomot si praf.
5
10
investitiile sunt bune si necesare ,Mai ieri aflam de la ziar ca unul lua mai multe loturi de la primarie insumand 100mp si urma sa faca o investitie.Urbanismul nostru deocheat amesteca investitia cu nevoile unei persoane lasand sa rasara blocuri pe 100mp cu n nivele inconjurate de case .Oamenii pe linga celula in care dorm mai au nevoie de un spatiu de recreere , de plimbare, de parcarea masinii , de un loc de joaca pt copii , Populatia a ramas constanta de multi ani .De ce se practica aglomerarea asta?
8
2
Nu a fost partenerul USRPLUS pe cta? Ce credeati ca daca pleaca fagadau si gasca lui inepta vin altii mai buni mai morali mai decenti si cu bune i tentii?fiti oameni buni seriosi,tot manglele alea se fac doar se schimba personajele,daca Cta a ajuns sa fie la cheremul unora care au facut EUROPALETI,fratii iacob,mari afaceristu,nu vreau sa stiu ce combinatii sunt cu CELCO GSP samd.... asa zisii reformisti...defapt noii FOMISTI.de la primu la ultimul toti au vrut combinatii cu statul sau o leafa la stat.fiti seriosi.aceaisi mizerie
13
5
amiralul de carton mana-n mana cu liftele pagane ,deci si el este un..........
5
4
Pai si locala primariei ce pazeste ? Au doar rol rutier ? Eu cred ca nu. Au si rol de liniste publica.Cum e cu ordinea si linistea publica a cetatenilor, mai ales noaptea ? Cine o asigura ? Legea e lege. E Sacra. La fel blocul mastondond urat facut IN MARE GRABA ACUM de fosti consilieri liberali pe locul fostei Gradiniti nr.1, din Grivitei, confiscata abuziv de cineva smecher politic in 2008. Au gonit copii de la Gradinita aceea.Ca sa faca afaceri grase cu blocuri acolo. Un cutremur daca vine, praful se va alege de el. Sper ca gol.Nedreptatile se platesc. La un moment dat.Doamne fereste.
11
1
Fals e ceea ce ai scris tu. Acolo nu a fost niciodata nici urma de copac. Era curtea betonata si halele Regiei de Drumuri si Poduri. Abia acum se vor planta copaci dar, asa cum e si normal, dupa ce se va finaliza constructia si curata terenul. Ai scris numai ca sa bagi strambe cand tu stii foarte bine care era realitatea acolo. Dar vrei sa creezi discutii si scandal cu orice pret. Mi-e scarba de asa "oameni"...
10
4
Poate vrei sa fii ironic cand scrii"de vina este PSD"dar chiar asa este mai laba trista,pai fosti primari ai Constantei Radu Mazare si apoi Fagadua nu erau PSDisti ma?;oricum daca vorbim de machidoni pentru ei nu conteaza partidele ci doar bani,daca tatal este PSDist,fiul PNList, lale USRist si varu PMPist nu este nici o problema ci este o recomandare caci daca cei care pleaca de la putere sunt de-ai noci si cei nou veniti sa fie tot de-ai noci,asa sta treaba mai tantalaule nu o mai da tu politic.
10
3
Nu i ati sustinut voi, ma, pe penelei in campanie. Lupu la CJ si amiraluk vietii la primarie. Baaa, nici nu i numisera, dupa alegeri, si se intalneau seara de seara cu individul asta pe care l criticati la Pitico in P Ovidiu. Oare ce vorbeau ei, despre binele Cta. Acuma vad ca l criticati. Ipocriti in fev ti!
8
5
Cum ar fi sa citim si despre toate sponsorizarile pe care dezvoltatorul le-a facut catre spitalele din Constanta? Va bucurati cand ajungeti in spitale si folositi echipamentele donate si nu mai trebuie sa plecati in alte spitale? Noi nu trebuie sa ne bucuram de un oras ca cele din vest cu locuinte moderne si spatioase? Noroc ca exista generatia tanara care isi doreste mai mult de la orasul nostru.
14
11
Asa a facut si pe Mircea. A ocupat tot terenul cu cladirea si a luat parcearea locatarilor, ii mai si ameninta pe cei care parcheaza
11
1
Ziua nu-i ca noaptea. Ceva prastii cuie si multa moie pt pesede
12
1
asta a fost la un pas sa fie seful orasului! omul din spatele lui Stelica Ipocrica, care nu vedea cele 2 blocuri dintre case. bine ca nu a iesit ca era vanduti pana acum. Si sa ma lasati cu donatiile ca Dusu doneaza ca e om bun. Toti smecherii cu bani doneaza pentru a li se reduce din taxele pe care trebuie sa le platesca!
13
7
Iar jegurile de machidoni???
27
5
Au facut prapad in zona, au strict asfaltul, pragul ne intra in case, toata vara nu am putut sa stam cu usile deschisa, mediu ce face, nu a venit nimeni sa vada ca au facut prapad, nu au plantat un copac macar dar au defrisat toti copacii care erau inainte, in proiect sunt trecuti, in realitate, nu. Politia locala sa vina sa vada cum iese din santier si strazile sunt pline de noroi
30
7
De vina este PSD-ul
23
6
Dupa ce ati vandut terenurile sau mai bine zis o parte dintre ele, acum ce va asteptati? Sa cultive machedonii cartofi sau ceapa? Asa o sa va impinga pe toti la garsoniere si cu 30 K de euro in banca. O sa plecati toti de acolo. Vor fi blocuri machedonesti peste tot. Asta este viitorul Constantei!
25
3
Verii-fratii-nepotii-unchii Dushu sau Dusu? Adica Dusu in sensul de oameni dusi? Sau Dushu in sens de para din plastic, din care tasneste apa cu presiune, cu care se masturbeaza femeile?
12
3
Este aroman bani are suflet cei mai trebuie ca urateste orasul si asa ciopartit.....
24
4
Deci.....hai sa revenim la oile noastre.....dusu,pusu,cusu,lusu este machidon????
25
6
Grijania mamii lor de talhari
32
4

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407