REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Teroare în satele din Constanța! Hoții dau iama în gospodării fără nici o frică!

Teroare în satele din Constanța! Hoții dau iama în gospodării fără nici o frică!

Replica API 17 aprilie 2020 | 00:24 5544

Numărul infracțiunilor din mediul rural este în creștere. Cu toate că starea de urgență ar fi trebuit să micșoreze infracționalitatea, odată cu apropierea sărbatorilor Pascale, hoții s-au reprofilat pe furturile de animale. Profitând de activitatea intensă cu care polițiștii din mediul rural se confruntă în această perioadă, răufăcătorii dau spargeri pe bandă rulantă în gospodăriile din județ.

Au fost furate 35 de oi

”În noaptea de 7 spre 8 aprilie, la soacra mea din satul Tătaru, comuna Comana s-a întâmplat un furt. Au fost furate 35 de oi. A doua zi de dimineață au venit polițiștii și au făcut niște cercetări preliminare și atât. De atunci nu s-a mai întâmplat nimic cu dosarul. Satul Tătaru nu are mai mult de 50-60 de case, așa că nu era greu să facă cercetări, nu era greu să identifice făptașii. Mă așteptam ca poliția să fie mult mai energică, să meargă la crescătorii din zonă. Poliția motivează că din cauza stării de urgență lucrează noapte de noapte și alte chestii. Noi oile le-am trecut la pierderi, dar măcar să fie prinși făptașii, să nu mai pățească și alții.” este declarația unui constănțean care reclamă furtul a 35 de oi.

S-a deschis și un dosar penal pentru furt calificat

Potrivit informațiilor noastre, în zonă au fost identificate niște camere de supraveghere și acum sunt urmate niște proceduri. Oamenii legii au declanșat o anchetă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Se fac cercetări în continuare în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere a făptașilor.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puneti mana pe bate si aparati-va singuri. Nu asteptati la Politie.
5
0
era un baiat cu str. caraiman.. corect niste ciori cu glugi ..vreo 5-6 erau in parc la far si faceau una alta pe acolo imparteau !!! POLITIIIIIIAAAAA !!!!! UNDE MORTII MA_TII ESTI ????? VERIFICI DECLARATII ??? LA OAMENI SARMANI CINSTITI PLATITORI DE TAXE ???? POLITIAAAAAA SA VA IA DRACU SI PE FAMILIILE VOASTRE DE TAMPITI FRICOSI !!!!!! FRICOSILOR, PIZDELOR! ZDRENTELOR!
7
0
stia nau korona? dar paza contractuala? piele rosii? slujitorii primaru lui ce fac?? sai aiu pe toti la ..goana..rusine acum sau reprofilat pol loc invata abecedarul ..sa ceteasca
5
0
n-au timp de hoti!!! Ele sunt ocupate cu verificarea declaratiilor pe proprie raspundere! Macar daca ar sti sa scrie si sa citeasca dar sunt analfabete!
9
3
Muie Garda! Are dreptate Nicolae de la 12:29!
8
2
Te freci de politisti pe la toate colturile, iar cei opriti si amendati sunt doar sarmanii. De cei cu masini bengoase si cefele groase nu se atinge nimeni. Cat despre hoti, nici nu se pune problema, isi fac mendrele in voie...
20
3
cetatenii sa poata detina arme de foc ...da nu sa putut nici pe vremea raposatului nu se poate nici acuma in epoca democratiei mimate.
8
5
De asta era bine ca sa avem si noi dreptul la autoapararea fizica si a bunurilor,folosind arme de foc sau capcane,fara frica de raspundere in caz ca infractorii mor,ci doar ca actiunea sa fie clar dovedita ca este in scop de aparare,nimic altceva. Hotii sunt la noi ca operele de arta,ingrijiti si asigurati de stat sa nu crape,ei fiind teroristii unui intreg popor.
16
3
pe str. Caraiman, o gasca de glugati dau spargeri dupa spargeri. Se cunosc figurile acestora dar sunt inca liberi. Ma intreb ce au scris in declaratie cand au transportat materialele furate pe timpul noptii din diferite societati zona Vinvico. Tot acesti indivizi au intrat prin efractie si au sustras bunuri din alte societati din zona iar in iarna au distrus parbrizele masinilor din zona pt. a fura.
15
1
de elita au ajuns gloabe in tara , asa ca fura orice , violeaza ce pica si vorbesc cu accent!
14
1
Restrangerea dreptului privind libera circulatie ar trebui sa aiba ca efect intarirea dreptului la siguranta si o mai buna protectie a dreptului de proprietate, insa paradoxal , efectul este invers.
21
3
diasporezii nu fura oi , au lucruri mai bune de facut , s-o futa pe ma-ta
15
23
Puletzilor a venit diaspora sa va fure oile din tarc. Puletzilor nici caini nu aveti pentru ca politicienii au dat lege sa nu aveti caini multi la turma de oi ca sa va fure diasporezii mai usor. Sa votati cu PNL puletzilor!
24
30
Pai politia in loc sa umble dupa infractorii,freaca declaratiiile,ca parca daca ai declaratie nu iei virusu' pulii mele!lasati dracului declaratiiile si filtrele ca v-ati facut destul de cacat!
40
4
militia e mana-n mana cu hotii !!!
40
6
Cu miile alea de oi din portul Midia ,ce se mai aude?Mai e putin si o sa spuneti ca au murit de coronavirus!
32
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272