Teseleanu a stat doua ore cu paharul de vin in fata, in pauza de masa
Teseleanu a stat doua ore cu paharul de vin in fata, in pauza de masa
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestFostul sef al Vamii Constanta Sud Agigea,
Fostul sef al Vamii Constanta Sud Agigea,
Fostul şef al Vămii Constanţa Sud Agigea, Iulian Teşeleanu, afacerist din tată-n fiu, are gusturi rafinate. Când vine vorba despre vin, Teşeleanu ştie ce să comande şi, mai ales, cum să savureze o licoare bună.
Ieri după-amiază, vameşul "avansat disciplinar" la Galaţi (unde nu se ştie exact dacă mai activează), dar cu siguranţă se ştie că detaşarea sa coincide cu un proces sensibil privind o captură de droguri, a ieşit în staţiunea Mamaia din municipiul Constanţa, alături de o doamnă. Probabil a simţit nevoia să ia masa, una prelungită, de vreo două ore, stropită cu vin şi taifasuri legate de afaceri - credem noi, căci despre starea vremii nu ar fi putut discuta. Locaţia aleasă de Teşeleanu - restaurantul Fattoria din staţiunea Mamaia, semn că vameşul apreciază stilul italian. Răsfăţul lui Teşeleanu în Mamaia este, pe de o parte, de înţeles: vameşul a avut o viaţă tumultuoasă, muncind pe brânci în America, unde descărca din camioane carne congelată, iar în paralel distribuia ziare, aşa că la revenirea în ţară nu i-a mai rămas decât să caute un trai mai dulce. A pus burta pe carte, a învăţat, a devenit vameş, şef de vamă, afacerist de succes prin tatăl său, iar acum... pensionar sau viitor pensionar care începe să-şi respecte orice toană, inclusiv aceea de a zăbovi ore în şir la o terasă, în bătaia soarelui de septembrie!
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News