REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Tibi Curt: Alibec rămâne la Farul, vrem să ne batem la campionat

Tibi Curt: Alibec rămâne la Farul, vrem să ne batem la campionat

Virgil STOIAN 30 iunie 2023 | 00:00 2727

Farul Constanța a reușit să câștige campionatul după un parcurs excepțional și acum este gata să înceapă lupta în cupele europene unde speră să ajungă cât mai sus. Reporterii Replica au vorbit cu vicepreședintele clubului, Tibi Curt, despre campionatul câștigat, despre emulația produsă de acest titlu printre suporteri, despre meciurile din cupele europene dar și despre meciurile naționalei.

Tibi Curt: Alibec ramane la Farul, vrem sa ne batem la campionatTibi Curt

Tibi Curt consideră că acest titlu obligă responsabilizarea echipei pentru sezonul viitor însă crede că echipa pregătită de Gică Hagi se va mobiliza și își va atinge în continuare obiectivele: ”Suntem foarte mândri că am reușit să aducem titlul la Constanța, dar acest lucru ne și responsabilizează mult pentru sezonul următor. Am făcut o campanie de transferuri reușită, sunt foarte multe nume noi, jucători în care Gică Hagi are mare încredere și cu care sperăm să ne atingem obiectivele și în următorul sezon. Nu va fi simplu pentru că suntem angrenați pe mai multe planuri. Vom avea primul meci, pe 8 iulie, Supercupa României, cu Sepsi și vrem să aducem trofeul susținătorilor echipei noastre. Am efectuat deja un stagiu de pregătire, la Poiana Brașov, și vom mai avea câteva meciuri amicale. Pe de altă parte avem și câțiva jucători lipsă, cei care au fost la loturile naționale, care se vor alătura lotului nostru după întoarcerea din Polonia.

Tibi Curt: Alibec ramane la Farul, vrem sa ne batem la campionatDenis Alibec

Alibec rămâne la Farul

Vicepreședintele Farului este bucuros că suporterii sunt în număr atât de mare alături de Farul și crede că vor fi și mai mulți după construirea noului stadion: ”Eu rămân cu imaginea din Piața Ovidiu, a fost o mare mândrie să văd atâta lume în piață venită să ne susțină. Toate abonamentele aproape au fost vândute pentru sezonul următor și îi așteptăm în continuare pe fani alături de noi. Cei care și-au luat deja abonamente vor putea, în caz de calificare, să vină și la al doilea tur preliminar din Champions League care se va disputa tot la Ovidiu. După aceea, dacă vom ajunge în turul 3, probabil că vom juca pe stadionul Arcul de Triumf. Suntem încrezători în șansele noastre și vom încerca să trecem mai departe. Nu va fi ușor, însă suntem încrezători. Alibec rămâne la Farul și vom vedea ce se va mai întâmpla. Pe 10 va începe demolarea stadionului și sperăm ca din toamnă să înceapă construcția la cel nou, iar noi sperăm ca din 2025, în vară, să începem campionatul pe un nou stadion. Vrem să avem o capacitate mai mare, să vină mai multă lume să ne vadă. Noi vrem să ne batem la campionat și la cupele europene an de an. Anul acesta am fost cea mai tânără campioană din Europa, ăsta este ADN-ul nostru, și vom continua astfel și pe mai departe. ”

Tibi Curt: Alibec ramane la Farul, vrem sa ne batem la campionatStadionul Gheorghe Hagi

Avem șanse să ne calificăm la Campionatul European

În privința echipei naționale a României, Tibi Curt crede că jucătorii Farului ar fi meritat să joace mai mult în aceste meciuri: ”Am avut mulți jucători convocați și la naționala mare și la tineret, noi ne-am fi dorit ca jucătorii noștri să joace mai mult, însă aceasta a fost alegerea selecționerului și noi mai mult de atât nu putem face. Însă cred că jucătorii noștri meritau să joace mai mult, după ce au arătat anul acesta în campionat. Avem șanse să ne calificăm la Campionatul European însă depinde doar de noi, însă sunt încrezător că ne putem califica.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si sa nu-l mai cheme ali-bec , sa-l cheme ali-far
1
0
Sa vezi ce va incarca sherif ,noroc că v a dat steaua meciul de ați ieșit mari campioni
3
6
este o echipa s***a , nu trece de sheriff tiraspol , nu are sanse .fotbalul romanesc este o mizerie .
0
4
Ce faru ma? Viitorul..Echipa adevărata faru nu mai e demult.hagi=Viitorul
7
5
Alături de echipă, alături de băieți. Hai Farul!
6
0
Doar Făruțul contează , Curt trebuie să înțeleagă că Tribuna B este trup și suflet alături de Făruțul nostru ! Forța Farul Constanța !
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272