REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Tinerii prezenți pe litoral au experimentat efectele drogurilor ajutorul ochelarilor speciali ai Agenției Antidrog! Video

Tinerii prezenți pe litoral au experimentat efectele drogurilor ajutorul ochelarilor speciali ai Agenției Antidrog! Video

Replica API 2 iulie 2022 | 00:00 1872

Consumul de droguri, cât și a alcoolului, în rândul tinerilor este una dintre probleme acute cu care se confruntă România. Pentru a descuraja consumul ilicit de substanțe, specialiștii de la Agenția Națională Antidrog au descins în stațiunea Mamaia și i-au provocat pe tineri să experimenteze efectele drogurilor și ale alcoolului cu ajutorul unor ochelari speciali.

Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța din cadrul Agenției Naționale Antidrog a organizat în cursul zilei de vineri, 1 Iulie a.c., o conferință de presă pentru lasarea campaniilor și proiectelor de prevenire a consumului de droguri care vor fi implementate pe litoral, în perioada sezonului estival 2022. Evenimentul care a avut loc pe Plaja Tomis din stațiunea Mamaia, este organizat în parteneriat cu instituțiile partenere în Planul de măsuri comun pentru prevenirea consumului de droguri și reducerea riscurilor asociate consumului de droguri pe litoralul românesc în perioada sezonului estival.

Cu această ocazie, specialiștii de la Agenția Națională Antidrog au luat la pas plaja din stațiunea Mamaia și i-au provocat pe tineri să experimenteze efectele drogurilor și ale alcoolului cu ajutorul unor ochelari speciali, dar și pentru a-i informa pe tineri despre efectele pe care le pot avea substanțele interzise.

,,Vai! Nu văd culorile bine, văd totul distorsionat și văd totul mișcat.”, a spus unul dintre tinerii care au încercat ochelarii.

,,Am simțit amețeală, m-am dezechilibrat. Nu-mi trebuie nici droguri, nici alcool. Nu m-aș urca în mașină cu o persoană beată sau drogată.”, a transmis un altul.

Tinerii care au experimentat ochelarii au fost de acord că siguranţa este grav pusă în pericol de către persoanele care urcă la volan după ce au consumat alcool sau droguri.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reclama la droguri nimic deosebit Uni vor sa vada si cum e sa consumi dupa ce testeaza ochelari
0
0
cum adica au aparut? au peste 5 ani si s au facut si documentare despre asta
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272