REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
13.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

TIR RĂSTURNAT la ieșire din Murfatlar spre Valu lui Traian! VIDEO

TIR RĂSTURNAT la ieșire din Murfatlar spre Valu lui Traian! VIDEO

Replica API 29 octombrie 2019 | 02:06 892

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în ceea ce privește fluența traficului, pe DN3 Călărași – Constanța, la ieșirea din orașul Murfatlar către Valu lui Traian, în județul Constanța, un tir (încărcat cu porumb ambalat) s-a răsturnat pe carosabil.

sursa foto/video: DRDP Constanța

Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a conducătorului auto, acesta este conștient însă suferă de traumatism coloană lombară și membre. Circulația rutieră pe sensul către Constanța se desfășoară îngreunat, pe banda numărul doi.

Cauza probabilă a accidentului: neadaptare la condițiile de drum.

Ce spun cei de la ISU:

”Au fost trimise echipaje de pompieri (o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare) și o ambulanta terapie intensiva mobila smurd c. La ajungerea echipajelor, șoferul era scos din cabina autotrenului, ne mai fiind nevoie de intervenția colegilor. Tirul era încărcat cu porumb în saci.”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In zona nu mai sunt politisti ? Cineva a dispus tragerea lor pe dreapta,la caldura,fara nici un consum.Numai salariile lor curg in continuare.Au si sporuri.Bravo baieti.
0
0
SE Merge tare in comuna nu vede nimeni ???
0
0
Mananci cacat ...Butelie are MDM la nr asa ca suge-i pula aia de 100 de milioane
2
2
este masina lu Butelie si frasu' Dorel putza de catzel ! Cara la dubla cate 60 de tone numai marfa !
1
1
de ce dezactivat mereu si absolut orice cometariu legat de harsova si de primar de acolo????? CAUTATI ROMANIA TE IUBESC JUDETE LA STAPAN CONSTANTA! CRED CA ASTA E MOTIVUL JAVRE CORUPTE SI MITUITE.
4
0
Accidentul a avut loc pe timp de ceata din cauza proastei semnalizari a noilor dale de beton puse in mijlocul drumului, sa nu mai vorbim de faptul ca banda a2a nu mai respecta latimea unui drum european
11
0
Tiristii ciorditorii de benzina si cu acre in neregula care evita autostrada. Parapetii despartitori pusi de putin timp si prost semnalizati, ceata, idiotul nu a stiut, s-a urcat pe ei si s-a rasturnat!
11
5
Tiristi circula cu viteza foarte mare . De foarte multe ori circula cu viteza cu mult peste 100 Km pe ora . Asta in localitate .
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468