REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate: Pasagerii au rămas blocați în aeroporturi. Video

Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate: Pasagerii au rămas blocați în aeroporturi. Video

A.F. 2 noiembrie 2023 | 00:00 5901

Toate zborurile companiei aeriene Turkish Airlines cu plecare miercuri seară, 1 noiembrie a.c., între orele 19:00 - 22:00, de la Aeroporturile Istanbul și Sabiha Gokcen au fost anulate, din cauza unei probleme tehnice. Se pare că sistemul informatic nu mai funcționează, iar compania nu mai are acces la listele de pasageri. Informația a fost confirmată de Corina Martin. Și zborul de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța, de la ora 21:15, a fost anulat.

Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate: Pasagerii au ramas blocati in aeroporturi. Videopasagerii au rămas blocați în aeroport

Anunțul a fost făcut de Corina Martin, secretar la Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România.

Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate: Pasagerii au ramas blocati in aeroporturi. Videozborul de la ora 21:55 spre Istanbul a fost anulat

Reprezentanţii aeroportului Mihail Kogălniceanu au precizat că sunt 155 de pasageri care ar fi trebuit să ajungă la Constanţa la ora 21:05 şi alți 55 care trebuiau să decoleze la ora 21:55 spre Istanbul.

„Am anunțat Aeroportul din Constanta cu privire la situație şi suntem în permanentă legătură cu pasagerii agenției noastre, cu Turkish Airlines Constanta şi cu aeroportul. Pasagerii de pe ruta Constanta - Istanbul sunt deja informați de anularea zborului. La Istanbul, în schimb, se pare că începe să se deblocheze situația, dar nu spre orașe sau ţări europene, deci este foarte posibil să nu decoleze spre Constanţa deloc în aceasta seară. Toate sistemele informatice ale companiei sunt afectate“, a declarat Corina Martin.

Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate: Pasagerii au ramas blocati in aeroporturi. Videozborurile anulate

„Am pregătit o variantă de cazare pentru turişti, dacă nu le asigura compania aeriană cazare în această seară, deși pasagerii sunt îndreptățiții la aceste compensații. Sunt sute, mii de pasageri pe Aeroportul din Istanbul în aceasta situație“, a adăugat Corina Martin.

Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate: Pasagerii au ramas blocati in aeroporturi. Videooameni blocați pe aeroport

„Dragi pasageri, există întreruperi în sistemele noastre din cauza erorilor generale din infrastructura noastră de tehnologie a informației. Din acest motiv, toate zborurile noastre cu plecare de pe Aeroportul Istanbul (IST) și Aeroportul Sabiha Gokcen (SAW) din data de 01.11.2023 între orele 19:00 - 22:00 (GMT +3) au fost anulate. Mulțumim pentru înțelegere” a anunțat Turkish Airlines.

Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate: Pasagerii au ramas blocati in aeroporturi. Videooameni blocați pe aeroport

Zboruri care decolează în această noapte din Istanbul sunt către Tbilisi, Ankara, Astana și Almaty (Kazakhstan), Samarkand (Uzbekistan), Karachi (Pakistan), Baghdad, Beirut, Dubai, Sharm El Sheik, Nepal, Hurghada, Male (Maldive), Johannesburg, Tashkent , Mexico City și un singur aeroport european - Viena.

Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate: Pasagerii au ramas blocati in aeroporturi. Videooameni blocați pe aeroport

Update:

400 de zboruri au fost deja anulate, ceea ce înseamnă o presiune enormă pentru mâine pe operatorul aerian, mii de oameni sunt puși pe rute alternative, avioanele fiind arhipline.

Toate zborurile Turkish Airlines au fost anulate: Pasagerii au ramas blocati in aeroporturi. Videooameni blocați pe aeroport

Update 2:

Turkish Airlines nu poate asigura cazare miilor de persoane afectate de anulările de zboruri deoarece compania nu are acces la listele de pasageri și aceștia nu pot fi identificați pentru acordarea cazării.

Video:

Video:

Video:

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tracia Mare !!! Constantimopole !!! la rahat cu turkish
3
2
si ce mai spunea erdogan? vrea sa intre in conflictul din israel? daca nu stapinesc un aeroport civil...............
3
2
Sa meargă cu Camelia Tour ca pleacă azi și ajung peste trei zile cu antichitatile alea de autocare!
4
0
Fi o oportunitate pentru turismul nostru,dacă ar fi de acord doamna regina șefa a plimbaretilor,Corina M. Și anume turismul de aventură totală ,adrenalină non stop,etc. Fără cazare,fără masă, fără nimic.Deci,Gaza ar fi destinația. De ce nu,pentru că agențiile noastre de turism încă promovează destinații precum Egipt,Turcia și restul țărilor din zonă. Asta,în contextul actual, de belea mare de tot p'acolo .Nu prea i interesează pe afaceriștii din domeniul plimbaretilor siguranta și chestiile nesemnificative de genul asta, bani să iasă. Deci ce credeți doamna regină șefa a patronilor din turism,o idee bună ,nu? Așa vin și bani la buget.
5
0
Nu mai plânge atat dupa turismul romanesc cand tu duci avioane de romani in Turcia
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468