REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

„Tolerață zero” în Cumpăna față de cei dau muzica la maximum și aruncă gunoaie în stradă!

„Tolerață zero” în Cumpăna față de cei dau muzica la maximum și aruncă gunoaie în stradă!

Replica API 8 iulie 2019 | 01:48 764

În repetate rânduri, locuitorii din comuna Cumpăna, în special cei din zona „Derea” și cartierul „Dealul Spirii” au reclamat faptul că vecinii de etnie romă nu țin cont de regulile conviețuirii în societate: muzica ce răsuna din boxele date la maximum, noapte de noapte, gunoaie aruncate pe stradă, caii și măgarii lăsați liberi pe străzi etc. Vineri, Primăria Cumpăna a organizat o ședință publică, la care au participat atât reprezentanții Poliției, membri ai comunității rome, dar și localnici nemulțumiți.

La întrunire au fost prezenți primărița Mariana Gâju, consilieri locali, comisarul șef Ovidiu Dragomirescu, șeful Secției 1 Poliție Rurală Constanța, agent șef principal Marius Albu, șeful Postului de Poliție Cumpăna, dar și alții. În cadrul ședinței au fost punctate principalele reproșuri ce li se aduc vecinilor de etnie romă: petrecerile cu muzica dată la maximum, gunoaie aruncate în stradă sau strânse în curți, animale lăsate libere pe străzi etc. După ce a prezentat o situație a amenzilor aplicate de Poliția Locală de-a lungul timpului, primărița Mariana Gâju a solicitat atât polițiștilor locali, cât și celor de la poliția națională, „toleranță zero” față de orice încălcare a normelor de conviețuire socială.

De menționat că „Replica de Constanța” semnala, încă din vara lui 2018 problemele reclamate de locuitorii din Cumpăna și la data respectivă, de asemenea, reprezentanții administrației publice locale subliniau că polițiștii locali sunt prezenți în mod regulat în zonele cu probleme și aplică amenzi. Ba chiar și la data respectivă se promitea că atenția polițiștilor locali va fi îndreptată mai mult spre zonele unde erau semnalate abateri de la regulile sociale!

F.B.

Citește și: VIDEO. TERORIZAŢI de vecinii care ascultă noapte de noapte MANELE, iar ziua fac MIZERIE!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Albu Marius,la fel de cioara ca si ciorile din Dealul Spirii...isi pune mintea cu copiii si le da suturi in fund,asa arata el ca este militian...Nu se pune cu cei mari,fuge ca un las ordinar...puneti-l sa scrie o fraza si ii vedeti nivelul de cultura...vai si amar de capul nostru!
2
0
Ai cautat "trotoar" si n-ai gasit? Bine ca era totul "neangrijit" iar singurele semne de punctuatie pe care le cunosti sunt "..."! Normal psd!
0
0
success domnule Marius Albu
2
1
Ce sa mai spunem de Casa de Cultura unde chiar in blocul de deasupra magazinului de piese auto un trompetist isi face vocalizele in fieecare dimineata intre orele 7 si 8?
1
0
Dupa zeci de ani de zile la ghiseu la dat caziere ... e mai greu sa inveti munca operativa de politie ! Aici trebuie sa alergi dupa hoti nu e ca la ghiseu program fix ! Altii de varsta ta au iesit la pensie de multi ani !
4
0
ia dati foc cioropinelor ...datile si o bataie sora cu moartea , puneti niste mancare si bautura otravita si vedeti cum dispar ....
3
0
Ete unde erau astia cu chitantierul pentru muzica data prea tare pe plaja in toiul noptii.
2
2
pe cand si in constanta ?
4
1
Foarte frumos, dar sa nu ramana la nivel de vorbe.
5
1
De acord ca politia si jandarmeria sa inceapa naibii sa si mai munceasca daca si asa merg la serviciu. Totusi nu este sufficient,pentru ca dupa treaba facuta de politisti,magistratii patriei lasa libere scursurile ,dau pedepse modice .
7
0
Dupa ce i-a zapacit de cap cu bairamul din strada unde politia a asistat ca la spectacol, ba mai rau se pare ca ia si protejat, vine acum kodarla asta de primarita asta si baga gargara psd-ista! ce drak ne luati de prosti! Toata Cumpana si C-ta stie ca hotii si mafiotii sunt protejati si aparati de politia locala. Politia are grije de toti interlopii si-i informeaza imediat cine-i da pe goarna si reclama...Asta-i politia din democratia psd-ista! Si la Cumpana, si la C-ta si la Eforie sau Mangalia. In toata tara interlopii sunt protejatii si oamenii cinstiti ABUZATII multor institutii ale statu
8
1
sunt din c ta si am fost zilele trecute in cumpana am fost dezamagita total strazi neasfaltate strada principala fara trotoar ....totul neangrijit , dezastru total nu ma asteptam la cat o vad pe doamna primar la tv toata ziua trancanind credeam ca si face ceva dar.....nimic...normal psd
10
0
Primaria le da ajutoare maxim fara sa faca munca in folosul primariei, au case facute fara nici un act fara sa ii deranjeze cineva. Legea este foarte permisiva. La final tot primaria ii tine in brate
12
1
In cumpana, politia este un dezastru total. Tiganii condusi de virlai fura de rup si vand benzina sub nasul politistilor, de ani de zile. I au lua si foc casele in care avea depozitata benzina si politia, primaria..si alte institutii au dormit..somn adanc. Somn usor...restul sunt doar vorbe...bla..bla...bla . Gaju...bla..bla...bla.
13
0
Jajgi dethjsk bgkau
3
0
PSD-ul a umplut tara de tigani, asistati sociali, paraziti. Toleranta zero pentru ca la Cumpana s-a dus in cap PSD la europarlamentare. Dar vin localele si gaju o sa le multumeasca tiganusilor pentru voturi
19
0
la festival se incalca Legea nr. 61 din 27 septembrie 1991 articolul 26 si 27 si autoritatiile asista acolo fara nici o problema. dar pe cetatenii de rand nu este o problema sa ii amendati. pentru ca ei nu produc milioane de euro in 4 zile.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212