REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Traficantul care a vândut droguri unui ofițer sub acoperire, condamnat

Traficantul care a vândut droguri unui ofițer sub acoperire, condamnat

Victor ROTARU 27 noiembrie 2022 | 00:00 11648

Cotan Dorin a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, acord care a ajuns pe masa procurorilor pe 7 septembrie a.c.. Cotan Dorin este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc, în formă continuată (3 acte materiale). Traficantul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Magistrații din cadrul Tribunalului Constanța au admis acordul de recunoaștere a vinovăției la data de 10 noiembrie 2022. Sentința nu este definitivă.

Cotan Dorin

Totul a început pe 7 octombrie 2021, când Cotan Dorin a vândut colaboratorului sub acoperire 5 comprimate care conțineau substanță activă MDMA și două doze de timbru, care conțineau substanța activă LSD, în schimbul sumei de 600 de lei, tranzacția având loc în imobilul unde locuia inculpatul. Pe 12 octombrie 2021, inculpatul a vândut colaboratorului .... 4 comprimate care conțineau ca substanță activă MDMA în schimbul sumei de 400 de lei, tranzacția având loc tot în imobilului unde locuia Cotan Dorin.

Pe 10 noiembrie 2022, inculpatul Cotan Dorin a deținut în vederea vânzării de droguri de risc și mare risc, în imobilul unde locuia, 39 comprimate care conțin ca substanță activă MDMA, 90 comprimate care conțin ca substanță activă 3,4-methylenedioxymethamphetamine MDMA; 8,83 grame substanță cristalizată care contin ca substanţă activă Metamfetamina şi MDMA; 3,06 grame substanță cristalizată care conțin ca substanță activă MDMA; 5,15 grame cristale care conțin ca substanță activă MDMA; 12 doze timbre pe care s-a pus în evidenta Lysergide(LSD, Lysergic acid diethylamide), 6,90 grame Cannabis; un cântar electronic pe care s -a pus în evidență MDMA şi THC; 5 grindere în care s -a pus în evidență THC; 2,41 grame seminţe ovale, care sunt semințe de Cannabis pe care s-a pus în evidenţă Tetrahidrocannabinol THC; 0,98 grame fragmente vegetale (tulpinițe) pe care s-a pus în evidență THC.
Cotan Dorin a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, încheiat pe 7 septembrie 2022. Astfel, inculpatul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. Sentința nu este definitivă.

Minuta judecătorească

Cotan Dorin a avut probelele cu legea și în trecut, când pe 21 februarie 2015, în timp ce se afla la o petrecere cu mai mulți prieteni, între el și doi prieteni a izbucnit un conflict spontan, și cu un obiect ascuțit, Cotan Dorin, le-a creat mai multe plăgi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incultu asta de Elvis Cocalea zis Calu injectatu si cutitaru vinde moarte de la cocaina pana la droguri de ucid copii politia il protejeaza si il tine liber are 6dosare pe rol
0
0
Daca ati fi mai prompti si prin parlament, ar fi mai ok
0
0
Toleranta zero pt vanzatorii de moarte alba. Arsi pe rug sau executati in public.
4
4
Pai cu asa pedepse este si normal ca traficul de droguri a crescut de la an la an in Romania,cu legi date de parlameri,aplicate de judecatori si cu politisti care se fac ca nu ii vad pe traficanti sau care chiar ei ii aprovizionaza pe deleri cu droguri,deci pentru ;parlamentari,judecatori si politisti nu sunt suficiente salariile pe care le au plus alte drepturi,pensionarile la varste fragede si cu pensii de serviciu ci cat timp sunt activi fura cat pot sau se folosesc de legile statului care parca sunt create pentru a incuraja furtul de catre oameni care lucreaza cu legea si interpretarea legilor din Romania.
5
4
i a dat cu suspendare ca a turnat pe altcineva.. asa fac cei mai multi.. la ce credeti ca se refera intelegerea cu procuratura? hahaha
7
1
Justitia romana cum ma suspendare pai numai la cantar e 1 -3 ani ....justitia romana
6
1
Mai Du-te-n mm cu Cernavoda ta..vb pe.langa subiect frustatutule.mars în cartierul tau de kkt columbia
4
3
Doi de la comunitara din Cernavodă, unu urat din Fetești cu una de 1,25 m , la tura de noapte stau la pod în oraș, ne cer șpagă ca altfel nu ne lasă să trecem podul sau ne dau amenzi, după care se duc la ea în ap la încazire, ii face o m**e, toată lumea știe ca femeia e pe felie cu suptul și asa lea trecut noaptea...... Domnul Director știe toate aspectele astea dar le tolerează.
6
5
I-au dat cu suspendare saracutu. a avut pile in politie sigur
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920