REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

TRAGEDIE la Constanța: O femeie și-a înfipt CUȚITUL în INIMĂ, de față cu copilul bolnav de autism!

TRAGEDIE la Constanța: O femeie și-a înfipt CUȚITUL în INIMĂ, de față cu copilul bolnav de autism!

Replica API 2 mai 2020 | 13:56 41234

Tragedie fără margini! O femeie în vârstă de aproximativ 34 de ani, care ar fi fost depresivă, a cedat și a ales să-și încheie socotelile cu viața într-un mod cât se poate de șocant. Aceasta și-a înfipt cuțitul de bucătărie în zona inimii. A fost găsită de către oamenii legii și de către cadrele medicale în bucătărie, lângă ea aflându-se copilul său, în vârstă de 6 ani, bolnav de autism. Potrivit informațiilor noastre, soțul se afla la serviciu.
Totul s-a petrecut într-o locuință situată la intrare în municipiu, dinspre Valu lui Traian.
În cauză se efectuează cercetări.

foto: documentingreality.com

Polițiștii din cadrul Secției 4, sâmbătă, 2 mai, au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 34 de ani, se află decedată la locuința de domiciliu din municipiul Constanța.

În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au stabilit că trupul neînsuflețit prezintă o plagă tăiată în zona pieptului.

Până la acest moment, toate pistele din cercetări conduc spre varianta unui suicid.

Cadavrul a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Menționăm că femeia nu a lăsat un bilet de adio.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
va repetati cu stirea asta...oricum pacat
0
0
Avea nevoie de ajutor.cine putea? Statul mafiot.
4
1
Nici nu poti macar sa-ti inchipui cum s-a intimplat !-----Cred ca disperarea fata da viata pe care o traia cu un copil bolnav
5
0
Dumnezeu nu iti da mai mult dacat poti cara nici odata dar oameni mai pun greutate pe viata altora si rezultatul e vizibil. Mare pacat chiar imi pare foarte rau
7
0
De ce? Ce treaba are Mitroi cu acest caz? Nu se da mare cu canalizarile , el chiar a facut ceva pt comuna! Mereu se gaseste cate unul nemultumit!
5
5
Unde sunt aia care prin Constanta cica ajuta oamenii cu servetele?! Domnule Mitroi, dumneata stiai de cazul asta sau doar te dai mare cu canalizari?!
7
1
La asa ceva duce izolarea la depresii si sa mai ai si un copil bolnav.Pacat era tanara.
7
1
pana la urma cine a impins-o sa isi infiga cutitul in inima :diavolul sau bunul dumnezeu?
8
15
Pacat , pacat , Dumnezeu sa-i ierte gestul ei si sa o odihneasca in pace !
15
5
Nu mai infiinta nimic.Mai bine pune mina pe carte ca risti sa ajungi milionar analfabet ca jiji.
4
4
Ani de guvernare....romaneasca
13
2
Chiar nu era necesar sa puneti poza cu moarta picata lata.. ca credeam pe cucvnt!
16
2
cine a spus sa te fereasca dumnezeu de durerile si necazurile pe care le poti duce ,bine a spus ,numai un animal nu reactioneaza la un asemenea necaz!
17
4
respect pentru ce ai scris, mesajul este atat de cuprinzator. Cred ca voi incerca sa infintez o ONG exact pentru aceasta categorie de oameni. O zi placuta!
15
8
O tragedie greu de evitat. Regretam gestul femeii care probabil nu mai vedea niciun viitor in viata.
18
3
Adrian Sobaru de la TVR, cel cu un copil bolnav tot de autism s-a aruncat de la o loja a camerei deputatilor, asta e disperarea
28
3
Lipsa de intelegere din partea celor apropiati,istoricul familiei care face ca cineva sa nu aiba incredere in a-si spune durerile in speranta unui ajutor macar simbolic,deznadejdea omului care nu vede nici o iesire. Suntem praf. Familia este primul sprijin si ulterior se pot cere ajutoare,insa daca omul e convins,bazat pe experienta personala ca nu are support din nici o parte,e STOP. Pacat. Indiferenta fata de suferinta aproapelui poate aduce indiferenta altora fata de suferintele tale,caci asa se intampla. Asa se dezmembreaza familiile,societatea.Apoi degeaba te plangi ca lumea este rea.
43
3
Dumnezeu, numai exista credinta si bun simt, respect si onoare,va dedeati la ce e mai dracesc si rezultatul vine ...tiptil!
17
20
Doamne fereste-ne de nenorociri! Nu-i de ajuns ca unii au deja niste suferinte, a mai venit si acest virus nenorocit care distruge minti si vieti pentru care neputinta ii impinge la gesturi necugetate.D-zeu s-o ierte !
26
6
s-o fii omorat-o covidul sau legile tembele ale lui kkt cel mare, cat timp poti sta arestat in casa cu un copil bolnav de autism,acum o saptamana o alta femeie din arad si-a omorat copilul de 10 ani dupa care a incercat sa se sinucida,dupa aceea media lui handel cel mare nu a mai guitat nimica,muie iohanis,muie penele
33
21
A murit din cauza virusului invizibil. Disperare saracie.
30
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272