REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.2° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
15.2° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Traian Băsescu a anunțat de ce referendumul lui Klaus Iohannis este un dezastru: 'Și-a prins urechile. E catastrofal'

Traian Băsescu a anunțat de ce referendumul lui Klaus Iohannis este un dezastru: 'Și-a prins urechile. E catastrofal'

Replica API 4 aprilie 2019 | 01:00 521

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a analizat decizia lui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pe tema justiției. Băsescu crede că „nu ai voie să riști” ratarea unui referendum pe justiție, scrie stiripesurse.ro

„Klaus Iohannis este în dificultate pentru că au formulat greșit,cred eu... Au fost prea preciși în adresa făcută la Parlament. Probabil a enunțat tema mult prea precis și nu poate ieși din termenii temei. (...) Și-a 'prins urechile' în dificultatea întrebării. După părerea mea referendumul pe tema justiției este extrem de riscant indiferent ce întrebare se pune pe justiție. În primul rând pentru că PSD-ul va boicota orice referendum legat de justiție. Și dacă o să aibă altă temă tot îl va boicota. Au nevoie de o înfrângere a președintelui în perioada premergătoare campaniei prezidențiale. Deci au nevoie să spună: domnule președinte ai cam pierdut! Riscul este uriaș. Dacă nu faci cvorum pe un referendum pe justiție e catastrofal. N-ai voie să riști ratarea unui referendum pe justiție. Categoric o să fie mai mult de o întrebare la referendum. Trebuie scrise foarte scurt cu răspunsuri da și nu”, a spus fostul președinte al României, Traian Băsescu, la emisiunea România9 de la TVR.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare nu te mustra constiinta , pentru distrugerea FLOTEI si a locurilor de munca , pentru mii de oameni ???Acum vrei sa scufunzi si Romana ????
3
1
Traiane, jos ai ajuns. De fapt jos ai fost dar ne-ai prostit frumos jegule.
4
1
Basescule,ai dezamagit destul romanii!Cum ai putut sa pui o japita nenorocita ca Udrea, Ministrul Dezvoltarii? Chiar n-ai mai vazut pizda?
6
3
legea ar fi buna dar nu te intrebi cine o va aplica??? daca iei procurorii si judecatorii o sa vezi ca majoritatea au bunuri care nu justifica dobandirea lor!
2
0
ART. 1 Poate fi supusa controlului, in conditiile prezentei legi, provenienta bunurilor oricarei persoane fizice, daca sint date sau indicii ca exista o vadita disproportie intre valoarea bunurilor acesteia si veniturile sale si nu se justifica dobindirea licita a bunurilor. ART. 2 Valoarea bunurilor a carei provenienta nu se justifica este supusa unui impozit de 80%. Prin justificarea provenientei bunurilor se intelege obligatia persoanei in cauza de a dovedi caracterul licit al mijloacelor folosite pentru dobindirea sau sporirea bunurilor.
6
0
traian basescu , a dat Romania cu cinzeci de ani inapoi, e greu sa ne revenim dupa el si continua sa ne ....infunde !
8
3
A TAIAT PENSIILE SI SALARIILE!
9
3
Referendum pe justitie intereseaza pe cei ce au probleme cu legea.Daca nu sunt criminal,violator,pedofil,hot, de ce sa ma deranjez pt.referendum sa-si regleze politicienii politele?
6
3
Traiane asa, zi-le tu cum stii ca e bine. Poporul pune botul la tine inca. Vorbeste si cu "ficusul" sa adauge si o intrebare pentru noi, daca se doreste sa vina acasa Udrea si Bica Si imbarliga-i pe fraieri sa spuna DA
13
1
basescu are dreptate, trebuie sa faci un referendum din care sa reiasa ca vrei sa faci ceva pentru pulime, ca sa-i faci sa vina la vot, dupa aia le spui ca a fost pur consultativ si nu conteaza parerea lor!! asa a facut si el!
14
1
Sa modificam Constitutia si sa l mai punem odata Presedinte pe asta ca le stie pe toate! Mars mai, jegule!
25
8
... jegule ! Tu si gasca ta de curve ati devalizat tara ! Ai semanat numai ura si discordie ! Bine ti-au mai urat politistii in septembrie 2010 : JAVRA ORDINARA !
36
7
O sa sugeti pula dragi limbistii impreuna cu ciobanul de la sibiu.
24
21
Expiratule, du-te la pensie, ne-ai amarat viata destul! Ai bun simt si lasa-ne!
32
12
ce bine le zici Traiene
21
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212