REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Traian Băsescu, declarație surprinzătoare: 'Poate fi declarat Omul Centenarului'

Traian Băsescu, declarație surprinzătoare: 'Poate fi declarat Omul Centenarului'

Replica API 26 noiembrie 2018 | 00:44 363

Traian Băsescu este recunoscut ca fiind un om deloc bisericos! Fostul președinte a intrat în memoria colectivă a credincioșilor cu o poză în care apare râzând, în mijlocul membrilor Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Cu toate acestea, Băsescu spune că Patriarhul Daniel ar trebui să primească un titlu onorific, după ce a reușit să împlinească un vis de peste 140 de ani al românilor: construirea unei Catedrale Naționale, conform stiripesurse.ro.

”Poate fi declarat Omul Centenarului. A împlinit un vis al românilor ortodocși de peste 100 de ani. Momentul de azi va rămâne în istoria ortodoxiei române și nu numai.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Piei satana. Acest nemernic ateu din poza a facut tot ce este posibil mai rau in tara asta
2
0
Votati miscarea poPULAra. Votati PF Daniel !
1
1
Dupa ce au vazut ca preasfintitul si constructia catedralei au sustinerea publicului, au inceput si politicienii ca faca ciocul mai mic. Pana acum tot mancau caca ca mai bine se construiau spitale...acum tac precum ....in papusoi.
2
2
Isus a intrat in Ierusalim calare pe un magarus, imbracat mai mult decat modest, o camase de sac stransa c-o funie de mijloc si descult! La catedrala popii neamului inmuiati in aur din cap pana-n piciare, descalecand din gipane si mertane la fel ca popii care l-au condamnat pe Isus la moarte! Popii l-au ucis pe ISUS si l-au eliberat pe HOTUL Barabas. Preotii de azi ar trebui sa fie sanitarii poporului, sa le panseze ranile sufletesti ..N-ai sa vezi asa ceva la astia!
4
0
T R A I A N E !!!!
7
5
Traiane, degeaba te chinui cu declaratii cu care speri sa mai iei vreun vot. Sunteti dusi, 2% este scorul vostru poti sa stai si in maini .de cacat ati fost asa veti ramane
14
3
Scopul scuza mijloacele.Uneori se calca si pe cadavre.Apropos,poate ca va fi locul de veci al patriarhului in incinta asezamantului, ca tot are merite deosebite.A fost construita din contributia neamului si va fi a neamului, nu cu dedicatie asa cum isi da cu presupusul Traian Basescu.
2
1
Si dumneavoastra ati putea primi titlul ,,Omul celor 100 de pahare consumate la un protocol "!
14
11
IL invitati pe omul centenarului preamereufericitul daniel sa vada cum sunt in ce conditii sunt,,carati,, copiii de gimnaziu la scoala cu microbuzul? E o minune ca nu se imbolnavesc! Si duceti-l pe omul centenarului sa vada scolile neincalzite cum stau copiii la cursuri si duceti-l in spitale sa vada daca mai are bani sa ajute si el cetatenii carora le urla sa iasa la referendum.
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272