REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Transexualul Delia Rexha, vacanță de coșmar... în parcul de la Far. Video

Transexualul Delia Rexha, vacanță de coșmar... în parcul de la Far. Video

Mirela PASCAL 11 noiembrie 2022 | 00:00 30555

Delia Rexha, cântăreață de manele în vârstă de 25 de ani, originară din Oradea, a trăit prin clipe de coșmar joi seara, în parcul de la Far...zice ea.  Iubitul ei, Luis, ar fi fost bătut, chiar în fața ei, de un individ musculos, care i-a cărat pumni și picioare din cauza unui video pe TikTok. Cei doi se află în vacanță pe litoral, fiind cazați într-un apartament din zonă.

Delia Rexha a venit, împreună cu iubitul, să petreacă câteva zile romantice la mare. Deși spera la vacanța de vis, iată că aceasta s-a transformat într-un coșmar, după ce ar fi fost atacați în parcul de la Far de un bărbat musculos. Delia ne-a declarat că mergea la un magazin din zona Far pentru a face cumpărături. La un moment dat, a observat că o tânără, care era însoțită de un grup de alte fete, făcea un tiktok. Fiind convinsă că i-a filmat și pe ei, i-a cerut politicos, spune Delia Rexha, să șteargă filmarea, moment în care adolescenta l-a chemat pe tatăl ei. Acesta, având asupra lui o armă albă, a mai spus ea, a început să-i care pumni și picioare bărbatului.

I-am cerut frumos să șteargă filmarea, pentru că sunt persoană publică și nu vreau să apar pe TikTok la ea. Aceasta l-a chemat pe tatăl ei, care a venit cu un cuțit. L-a luat la bătaie pe iubitul meu, Luis, pe mine era să mă nimerească cu cuțitul în șold”, a  spus, pentru Replica, Delia Rexha.

Deia Rexha și iubitul Luis

Bărbatul i-a cărat pumni și picioare iubitului Deliei, de față cu fiica sa, care era vizibil afectată de ceea ce se întâmplă și care încerca să-l convingă să renunțe la scandal.

Delia nu spune adevărul?!

Potrivit martorilor, altfel ar fi stat lucrurile. Aceștia spun că tatăl a venit pașnic să stea de vorbă cu cei doi, numai că Delia și Luis ar fi provocat scandalul. Tot martorii mai spun că, de fapt, cuțitul îl avea Luis. Mai mult, spun cei doi ar fi fost puțin... euforici.

Poliția nu a fost sesizată, deocamdată, Delia Rexha precizând că va merge în cursul zilei de astăzi, 11 noiembrie, să facă plângere, însoțită de un avocat.

Cine este Delia Rexha

Delia Rexha este persoana despre care s-a zvonit că a avut o aventură cu Marius Elisei, soțul Oanei Roman și nu numai. Celebrul transsexual s-a iubit și cu regele manelelor, Nicolae Guță. Cântăreața este renumită în țara noastră datorită faptului că a participat la mai multe emisiuni TV precum „Chefi la cuțite”. De asemenea, Delia Rexha a apărut și într-unul dintre episoadele serialului „State de România”.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vb lu ala de mai jos..bulanul asta tatuat face prostituție, are anunțuri prin ziare la publicitate.transexual pe dracu..Un bulan spart ca și iubitu..2 bulani care stau la far.pe 1 mai.intrebati vecini replica p..lii.cica au venit în vacanta și ăștia sunt aici de câteva luni bune.bulangii vor reclama
2
0
Este cea mai tare transexuală care baga pe toți în ziar și are avocați treaba voastra
1
2
0749432211 bulanu e transsexual vip pe publidospatru, ii găsiți tatuaju pe gat in pozele postate
3
0
Dar de ce scrieti despre toti boschetarii? Voi cum ati aflat? Ati facut sex cu ei si v au cerut sa le faceti reclama? Sunteti praf
3
2
Asta este Marius Stoica zis Paris . Care ne dădea in primire la pușcărie .
5
2
E greut la abator….
1
4
Fițuică de tot cacatu , materiale infecte despra mizerii ! Bă idioților, bă slugilor , habar n'aveti sa faceti o ancheta jurnalistica , numai de mizerii sunteți in stare ! Si alea scrise cu titluri de cacat , infantile si texte cu greseli de ortografie ...daca știți ce-i aia !
9
1
Un bulangiu care a vazut ca aia sunt doua tramvaie si a zis sa se dea si el smecher in fata copilei .Daca erai vreun smecher ce dracu mai scoti cutitul la doua tramvaie ? Asta trebuia futut in fata proastei de copila sa vada cat de smecher e tasu
6
8
Înainte să vina la mare și să facă scandal,sa mai citească un pic. Vin toți proștii și se cred șmecheri la Constanța. Voi nu știați că la Constanța s-a inventat șmecheria?
24
12
Bună ziua pe noi ne interesează în momentul de față cine a avut armă albă,în filmare se vede că bărbatul cu barbă are arma albă, și se fac cercetării ,nu mai comentați aicea aiurea,noi ne luăm după filmare.
14
3
Toți care înjurați aiurea sa ne Su?eți ha ha sunteți niște mizerii în Constanța haideți sictir javrelor
5
11
Astia au venit sa racoleze minori pt a isi satisface poftele animalice. 2 gay obositi care se plimba prin parcul de la Far. Bine le a facut. Cum urla olaritul asta.auzi,transexual.un idiot care si a largit rozeta si un altul care ii place sa dea la ochiu maro. Tu va n gura de dezaxati
26
9
vacanta in noiembrie in parcul de la far he he . Sunteti p******i .Ati venit sa va dea laltii la b**i poponautilor .
9
7
S-a desfiintat sanatoriu psihiatric de la Agigea!?
10
5
In loc sa se publice stiri de interes public, se publica numai mizerii. La fel de grav e faptul ca cei care posteaza si scriu ca le e scarba si ca vai ce nenorociti sunt cele doua personaje, de fapt ar vrea sa le-o traga la dos. Adica, nu le mai e asa de scarba si ar vrea un sex... indivizi de nimic...
13
4
despre ce alteceva puteau sa scrie...ati luat bani de la feliciu,nui asa cwrvelor??
7
1
tu esti chior sau ne crezi p****i? ce isi apara nu apara nimic. ala agreseaza? De cutitul pe care il are javra in mana d ece nu zici nimic. sa se duca la puscarie...
8
2
s-a simtit ofuscat traveul ca a fost inregistrat atunci cand era-n trecere prin parcul de la Far. Pai fmm de cersetor de atentie. Bataie pana le ies figurile de vedete de carton din cap.
13
7
Parca era si F. Munteanu de la sky cu bulangii de de nu l-ati filmat
6
4
DACA AM TOATA FISA PERSOANEI PUBLICE PREGATITA , STIU CA A U MANCAT SI CEI TREI BUCATARASI DIN MANA ASTUIA,SI CELEBRUL IN TOATE GALAXIILI ,TELECTUALUL LUI UTA MANELARUL L-A TESTAT,CRED CA AIA CU PULITZERU VA BATE PE LA REDACTIE,CE SA MAI, E DE HAUR STIREA ,VACANTA IN PIATA FARULUI, IN MIZERIA AIA, E CA SI CUM AI SPUNE DE PLIMBARI PE TROTUARELE CONSTANTEI, DE NESFARSITE PISTE DE BICICLISTI,MI-E RAU
4
3
sa ne pupi in c*r infecto cu articolu tau despre infectu asta travestit. Sper ca fi tu sa devina si el o printesa sa si ruap gaozu in doua
11
6
Transexualul acesta e pus numai pe scandaluri e venit din Oradea cu ala sa lucreze pe site nu in vacanta Bravo pentru băiatul acela o merita cu vârf și îndesat sa știe unde se afla ca aici nu e Oradea aici e Constanta si nu fac legea niște transi încă odată bravo !
23
7
Ce voce are rexhu asta zici ca e ma-sa lu luis
7
4
Si Feliciu nu era pe acolo ?
10
1
Promovati laturile societati . Un copil care are rezultate bune la scoala , un tanar care a dezvoltat o afacere , ceva care sa ne faca sa apreciem cu adevarat . Promovati mizeriile , promovati paraziti societati . Chiar daca va plateste , asemenea specimene nu au ce cauta in viata publica . Sunt o rusine a fiintei umane , sunt o scarba .
30
3
Care e sugqciul pana la urma? Sau amandoi? Nu conteaza, au anunt pe publi34? Vreau sa-i rup rozeta asa zisei cantarete. A fost cineva cu el? Recenzi, va rog. Merci.
9
6
Asta in pantaloni albi nu e partaru ala de Paris fost bodyguard la luv ?
15
2
fugi ba luis ca a filmat
8
2
La fel ca toti masonii si el ...ce vreti? Isi rupe rozeta...nu ca aia filmati si santajati dupa din masonerie sau Rotary,Rotaract , ca DeSantis filmat in facultate la Yale cand facea parte din Skull and Bones. Cultul secret este "rozeta" asta printre alte abominations Baphomet e bisexual,zeul lor si ei la fel.
7
7
Dupa ce am gasito pe acest trans pe publi24 platisem si a trebuit sa il fwt
11
3
foarte bine ia facut taticu ,sa le sparga cwru la toti dezaxati asti,sa stea drku in casa sa nu umble dezlegati prin parc
21
5
respect pentru taticul
25
7
satane de travestiti stati in banca voastra ca taticii de fete nu dorm va rupem fasul pe voi
22
6
Politia doarme. N-au mai trecut politistii pe la Far de mult.
10
6
Este o nebunie sa-ti tai p**a
15
3
Turnati in acod poponautii astia.
18
5
Au iesit bulanii în parc la far..pai astia stau acolo cu chirie și se prostituează.bine I a făcut ala..ce urla țiganul ala transsexual.lol
30
5
Dragi redactori.....ne aratati un video....in care un tata isi apara copilul......si vreti sa ne facem sa credem ca un tras cu iubita au fost agressti?????animalele isi dau viata pentru puii lor.....un tata ce sa faca????
30
9
Pe tine era sa te nimereasca cu cutitul in labii bai partzarule. S-a umplut lumea de pooponari. Inainte v-ar fi luat la canal. Va dadea un factory restore de incepea sa va placa pasarica inapoi.
40
5
Ăștia clar , nu-s sănătoși la cap ! Toți dereglații , toți părțarii se cred persoane publice. Auzi titlu.. " În vacanța , în piața de la Far "... , care acum este în amenjare ! Băi astia de la fiþuica asta și care aveti tupeul să va dati reporterii plm , voi citiți ce debitați ? Clar nu , ori atata va duce capu ! Căt despre maimuțoii , foarte bine a făcut tipul ăla care le-a spart fața ! Auzi la ei , sunt persoane publice !? Poate prin budele publice...
54
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367