REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

TRECERILE de PIETONI, transformate în LOCURI de PARCARE

TRECERILE de PIETONI, transformate în LOCURI de PARCARE

Replica API 14 ianuarie 2021 | 21:20 2080

Pentru anumiţi şoferi din Constanţa se pare că nu prea există reguli când vine vorba de parcare. Nici bunul simţ nu prea este la el acasă, mai cu seamă în cazul celor care îşi lasă maşinile pe câte două sau trei locuri de parcare rezervate persoanelor cu handicap. Nici trecerile de pietoni nu au fost „uitate” de cei care nu au habar de reguli de circulație.

Deşi în Codul Rutier este prevăzut că maşinile nu au voie să oprească la mai puţin de 25 de metri distanţă de o trecere de pietoni, pe unii îi doare fix în cot, ba mai mult, își parchează autoturismul din dotare chiar pe trecerea de pietoni. Regulile de circulaţie nu sunt respectate, poate şi din prisma faptului că mulţi şoferi nu le înţeleg sau pur şi simplu nu le pasă. Acesta este şi cazul unor șoferi care, fără pic de jenă, şi-au lăsat maşina pe trecerea de pietoni. Astfel de parcări au fost surprinse, zilele trecute, în municipiul Constanța, dar și în localitatea constănțeană, Cogealac.

„Definiţia de a parca fix ca un bou”

Faptele şoferilor nu au fost trecute cu vederea de ceilalţi participanţi la trafic care au catalogat gestul ca fiind drept „definiţia de a parca fix ca un bou”. Acelaşi lucru l-au gândit şi pietonii care au trecut prin zonă şi care le-au „umplut frigiderul” şoferilor total iresponsabili. „Oare când or să priceapă dobitocii că parcând așa se creează situații periculoase pentru pietoni? Imaginați-vă că pot fi părinții voștri pe trecere!”, a declarat un pieton indignat.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rezolvatea e foarte simpla:anulat permisul pe loc! Dar.cine sa o faca? Sunt acasa din15 septembrie si,sincer, nu cred ca pana acum am vazut mai mult de 4 sau 6 echipaje de la rutiera pe strazi! Ve dracu s-au pensionat.toti?
0
0
Umplut frigiderul. Bou. Ca la piata chiliei.
8
0
TL-CAS...Parcheaza ca la stana la ta-su'!
3
0
frate ,de unde au luat astia permisul din TL ?bai,dar toti ,sunt bombe in cta ...circula ca orbecii,fara nici o noima ..sunt petarde rau..Fratilor,ce treburi aveti pe la noi ?eu zic sa le oprim masinile la intrare in cta si sa i invitam la city buss.te duci ,iti faci treaba ,apoi vii frumos sa ti iei masina si pleci la tine ,sa mergi in stufaris cum vrei tu .ha ha
6
0
TL-CAS...ce sa mai zici boului
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272