REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.2° Constanța Dum., 26 Mar. 2023
Anul XX Nr. 6314
10.2° Constanța Duminică, 26 Martie 2023 Anul XX Nr. 6314

Trei cetățeni străini, depistați cu droguri de mare risc, în Comana. Video

Trei cetățeni străini, depistați cu droguri de mare risc, în Comana. Video

Redacție 1 februarie 2023 | 17:08 1747

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat un cetățean francez care a trecut ilegal frontiera de stat și care avea asupra sa 40 grame de canabis. În acţiunea ilegală, bărbatul a fost sprijinit de două persoane, un bărbat şi o femeie, care l-au călăuzit pe acesta în vederea trecerii ilegale a frontierei de stat.

Trei cetateni straini, depistati cu droguri de mare risc, in Comana. Video

În ziua de 31 ianuarie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, pe timpul derulării misiunilor specifice în zona competenţă, au depistat în zona localității Comana, judeţul Constanţa, un cetățean francez în vârstă de 36 de ani, care a fost preluat din apropierea frontierei cu Bulgaria de către o femeie, cetățean polonez în vârstă de 26 de ani, aflată la volanul unui autoturism.

Procedând la verificarea mijlocului de transport și la efectuarea unui control asupra celor două persoane, a fost descoperită asupra acestora cantitatea de 40 grame de substanță vegetală cu miros înțepător de cannabis.

La cercetări s-a stabilit ca cetăţeanul francez a trecut ilegal frontiera din Bulgaria, fiind condus în apropierea graniţei de un conaţional, de unde şi-a continuat deplasarea pe jos spre teritoriul României, când a fost preluat de femeia, cetăţean polonez.

Extinzând  cercetările, în PTF Negru Vodă a fost identificată şi cea de a treia persoană, cetățean francez, în vârstă de 23 de ani, care l-a călăuzit pe teritoriul Bulgariei pe conaţionalul său în vederea trecerii frontierei ilegal în România.

Video:

În cauză, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Constanta, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere ilegala a frontierei de stat și călăuzire în vederea trecerii ilegale a frontierei de stat,  iar cu privire la drogurile găsite, cercetările sunt efectuate de către polițiștii din cadrul B.C.C.O. Constanta, sub coordonarea D.I.I,C.O.T - Serviciul Teritorial Constanța.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
352410482840
5/49
21246111913
joker
36197331516