REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Tudor Chirilă: Sunt FRUSTRAT că președintele Iohannis și premierul Cîțu nu au EMPATIE față de CULTURĂ

Tudor Chirilă: Sunt FRUSTRAT că președintele Iohannis și premierul Cîțu nu au EMPATIE față de CULTURĂ

Replica API 31 martie 2021 | 19:46 2855

Tudor Chirilă lansează un atac extrem de violent la adresa lui Klaus Iohannis și a premierului Florin Cîțu! Vedeta de la PRO TV a explicat, într-un live pe Facebook, că el și colegii săi din sectorul cultural pun la cale ample proteste, dar cu distanțare. Chirilă a atacat și Biserica, fără a spune despre care cult este vorba, acuzându-o că nu respectă normele sanitare.

Tudor Chirilă

Chirilă spune că la protestele de luni au ieșit doar 2.000 de oameni.

”Eu nu am ieșit niciodată în stradă pentru că m-a scos un partid. Sunt extrem de frustrat că președintele Iohannis și premierul Cîțu se uită fără niciun fel de empatie ca și când sectorul cultural nu există. Sectorul cultural la asta va ajunge, să ieșim în stradă, dar cu distanțare. Voi ieși în stradă ca să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc. Nu sunt mulțumit de modul în care pandemia e gestionată de către autorități.

Nu este vorba că iau COVID, dacă mă duc la protest, ci că dau COVID, despre asta e vorba. Nu înțeleg ce a rezolvat violența din Piața Unirii. Virusul nu pleacă dacă spargem vitrine sau stăm în stradă.

Înțeleg că politicienilor le e frică de Biserică și le țin deschise. ”, a spus Tudor Chirilă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lautarul asta care bate lumea pe strada a ajuns din hastagist rezistent sa protesteze impotriva holerei galbene...interesante vremuri
1
0
mai du.te boschetare chirila in bida matii de pomanagiu.vezi ca e de lucru la sere,la plivit,in agricultura.ia.l si pebitman si toate curvelecu tine si cistigati si voi un ban muncit!
5
1
Alt hartist care spune ca ei oameni de cultura sufera din cauza crizei Covid,lasati ma oamenilor de cultura ca anul trecut au suferit din cauza secetei si oameni care se ocupa de culturile agricole,adica aia care ne aduc painea pe masa si daca ar fi sa ne luam dupa Romani care spunea ca oamenilor trebuie sa le dai paine si circ si pe timpul lor acum peste 2000 de ani painea era pe primul loc pentru ca fara circ"distractie"se poate trai dar fara mancare nu.
7
3
Chirila grohaiturile emise de tine sub forma indefinita de cantece fac parte din cultura campului de mac. Lasa cultura ca e grea
10
1
ia uite cine da lecti......un drogat jegos
14
2
fmm de hastagist nenorocit!!!!
13
3
Labarule sunt oamenii tai ptr care ai supt pula
17
1
Cine vrea omeni destepti?
5
1
Chirila vrea si el bani de-o shaorma cu de toate,la munca bah Chirila.Incepe sezonul de sparanghel in Jermanistan,nu te jena si mergi la munca asa cum fac zeci de mii de romani.
17
2
Asta si ala de la Holograf sunt bocitoarele de serviciu. Daca tot sunt deschise bisericile sa se duca la ei poate ii angajeaza pe la un cor bisericesc. Mai o coliva, mai un colac, o cinzeaca
20
2
esti tu si flexul moldovenesc, pentru ca nu inhatati mai repede faleza Tuzla. Poate se desteapta tuzlenii si la vara va vor primi cu aplauze furtunoase!....
6
0
tu te consideri cumva un reprezentant al culturii?
15
1
pai bine ma maestre... auzi ma tudorica ....tu stii ca in tara asta sunt copii care se culca flamanzi ... mai animalule tu vrei bani
18
2
pai nea chirila nu le tineai tu isonul acestor lighioane ??? acum ce faci te-ai trezit din euforie????
18
3
aoleu da nu tu iti rupeai camasa sa vina neomarxistii si prin dos bagai aur si valuta de la muie psd pe la toate susele pe unde umblai.nu tu te tavaleai in spume ca justitie ca dragnia la puscarie ca vrem o tara ca afara cum numai birna, vladut si julien pot sa ne ofere.acuma i-ao si p-aia a lu PELLEA si faceti ce stiti voi mai bine alupigus.
21
4
Un jeg, ipocrit care isi striga frustarea!
25
3
ce tare un rezist drogat tipa ca guvernul nu ii da bani . ba baiatule fa un concert online si daca ai si voce lumea o sa cumpere bilete. te ai invatat cu banii de la primarii. esti o mare rusine !!!! nu voi strigati ca lumea se poate recalifica sa faca afaceri? hai sa te vedem acum
28
4
Pai mai iesi putin in strada fututi rasa de drogat hastagian rezist
30
7
Nu tu le faceai campanie ?
32
2
Protevist spalat pe creier,statul nu te-a lasat sa mori, nfectat si aruncat in sac la groapa.Voi culturalii,cat impozit ati platit pt cantarile la nunti, botezuri, primarii,cluburi?Tacere.De ce nu ies mai animal nespalat cei care de 30 ani traiesc doar din salariu minim pe economie sau ceva de genul?Dute draqu si creste vaci, oi, cultiva pamantul ca sa ai ce manca asa ca mil de romani. Recalifica-te,ca asa ne spun patronii noua de ani,dar pt noi, astia de care si-au batut joc patronii nu ai manifestat in astia 30 aninApropo, vedeto de pro,sti care e salariu min pe econ?A da Yohannis e de vina!
33
5
Citu si gasca lui au venit sa ia nu sa dea! A imprumutat miliarde de euro sa dea la firmele securistice de-a lui Nasui si Drula mare scula pe bascula!
26
10
O ultima "panarama" din piata obor.Suge pula la jmecheri sa ajunfa in varful curvelor de doi lei. LA CACAT CU ASA SPECIMENE DE DOI LEI
22
5
Nu mai are bani de iarba si protesteaza baiatu, cluburi inchise, concerte ioc, aia la TV nu il mai invita la emisiuni. Sufla vantul prin buzunare, matele ghioraie... asa ca protesteaza baiatu ca nu mai e rezistent.
31
4
Sunt frustrat ca nu mai sug pula.
35
8
Ce iti e si cu lumea asta , cand protesta pt Usr si rezisti , Chirila era reprezentantul tinerilor liberi si frumosi.Acum ca protesteaza impotriva Pnl-Usr rezistii o sa il faca drogat de Vama Veche , repede se mai schimba lumea , interesu isi poarta fesu ...
30
6
Tea ajuns foamea Tudorica , Intra in studio scoate album si vinde muzica pe care o produci nu mai sta la mana intins din concerte facute de primarii !!!
34
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272