REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Tudorel CHESOI îi RĂSPUNDE lui Horia CONSTANTINESCU

Tudorel CHESOI îi RĂSPUNDE lui Horia CONSTANTINESCU

Replica API 17 iulie 2020 | 00:00 1797

Se ascute lupta între candidați, la Primăria Constanța. Horia Constantinescu și Tudorel Chesoi au avut un prim clinci pe tema „cine a avut primul ideea”, în privința înființării de sedii ale Primăriei Constanța în mai multe cartiere ale municipiului. Horia Constantinescu, candidat independent, susține că Tudorel Chesoi a fost cel care ar fi „împrumutat” această idee.

„Tudorel Chesoi a spus jurnaliștilor că în calitate de viitor primar, intenționează să înființeze 10 sedii ale Primăriei Constanța în cartierele orașului, pentru ca oamenii să aibă posibilitatea de a semnala problemele zonei în care locuiesc mult mai ușor. O idee super, doar că este împrumutată”, semnalează Horia Constantinescu.

Horia Constantinescu

„Este o manipulare de doi lei”

Tudorel Chesoi spune că a aflat cu surprindere de filmulețul răspândit pe internet de Horia Constantinescu, catalogându-l drept o încercare ridicolă de manipulare a opiniei publice. Potrivit candidatului Alianței Național Țărăniste, ideea primăriilor de cartier a fost adusă în prim-plan în anul 2012, când Tudorel Chesoi era reprezentantul PNȚCD în Alianța pentru Constanța, fondată de PDL și PNȚCD.

Tudorel Chesoi

„Este vorba de o manipulare de doi lei a acestui domn, care a avut chiar și nerușinarea să publice sondaje false, ca să pară mai important decât este în realitate. E limpede că pentru dânsul mijloacele de care poate uza pentru a-și atinge scopurile pot fi și murdare, machiavelice. Ideea primăriilor de cartier nu este inovația domnului Horia C.. Pozând în părintele acestei idei, Horia C. este la fel de ridicol ca cineva care ar pretinde acum că a inventat apa caldă, doar pentru că a făcut un duș mai devreme decât alții.”, a argumentat Tudorel Chesoi.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua jeguri
0
0
ghesoi egal mascarici,umbla doar dupa functie
0
0
horia constantinescu "seful" oficiului pentru protectia corporatiilor este un las. Se chinuie sa dea ochii cu persoanele care-i cer explicatii la abuzurile care le face. Horica, la dna cu tine.
3
1
cu toate ca ai bagat maimutoii astia la inaintare, tot nu vei castiga alegerile! Am inteles strategia...Cat mai multi imbecile si proaste, ca sa se imparta voturile si sa ramai tu cu cele mai multe...Dar poate se prind si hodorogii astia, care te tot pupa in cwr...
4
1
schimbare inseamna oameni noi . face chesoi portul constanta sa fie micul rotterdam ? sa fiim seriosi . avem noi o piata model markthal in locul mizeriei de piata grivitei ? markthal.nl , spido.nl , etc
4
1
Horica si Chesoi sunt iepurasii mei! A, mai e intarziatul de Dobre. Intarziat in limba franceza, stiti voi...
9
1
nu cumva acest chesoi ii facea felatie mascariciului dereglat psihic ? vezi-ti in plm de batranete si lasa vrajeala cu candidatura unde joci rolul de iepure ptr ginerele mort fatalau !
8
2
un control la sange la trompy !
10
1
Ce mai vrea si fosila asta oportunista de Chesoi... sa mai lase tinerii sa aduca noutatea in orasul nostru.
10
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272