REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Tudorel Toader îi face praf pe Klaus Iohannis, Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr

Tudorel Toader îi face praf pe Klaus Iohannis, Laura Codruța Kovesi și Augustin Lazăr

Replica API 9 ianuarie 2019 | 03:30 433

Laura Codruța Kovesi a atacat la CEDO decizia prin care a fost revocată din funcția de procuror-șef al DNA, plângerea fiind depusă în luna decembrie a acestui an. În plângere se arată că au fost atacate drepturile omului.

Augustin Lazăr, procurorul general, a contestat în instanță revocarea sa, iar cei doi și-a atras criticile celui care a cerut revocarea lor.

Tudorel Toader s-a dezlănțuit, marți seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la adresa președintelui Klaus Iohannis și a celor doi procurori. L-a acuzat pe Iohannis că are interese să nu îl revoce pe Lazăr, procurorul general, și a vorbit despre cele 47 de dosare pe numele președintelui.

”E, ce ne facem?! Mergem mai departe, fiecare cu opțiunile lui. Faptul că Lazăr se ține de scaun, e evident. Trage și el de timp, doar o ieși din mandat fără a fi revocat. Doamna Kovesi s-a dus la CEDO ca să rămână în actualitate, ca să mai vorbim despre dânsa. La CEDO nu te duci decât dacă ai un proces civil, comercial, dacă ai epuizat toate căile de acces, dacă judecătorul ți-a încălcat drepturile. S-a dus la CEDO pe persoană fizică. Ce să spună? Ce s-a plâns ea acolo? Ar trebui să știm că decizia CCR e definitivă și nu are cale de atac. Nu poți să te plângi la CEDO, pentru că nu e o instanță europeană care să controleze CCR. Ce face Lazăr, ce face Kovesi, ce face Lazăr cu un alt prenume? Trag și ei de timp! Președintele nu vede ce e la Oradea? E un bulgăre care s-a dus la vale și care nu va fi oprit, românii nu vor accepta. CNSAS ne spune, ieri, că niciunul dintre cei 5 nu a fost colaborator, așa că presupusa cauză invocată de președinte nu există. Președintele e setat să nu respecte Constituția. Vom ieși din acest blocaj, într-un fel sau altul. Acolo se blochează totul. Să recitească și să înțeleagă decizia CCR. Eu voi sesiza din nou CCR. Nu știu dacă va înțelege. Fiecare trebuie să își respecte limitele lui de competență. Președintele intră de foarte multe ori în conflicte de natură constituțională și cu mare dezinvoltură. Eu nu știu de ce președintele ține la Lazăr. 47 de dosare nu e puțin lucru! Poate e din solidaritate geografică, poate din interese. Eram judecător (n.r. la CCR) când Iohannis a devenit președinte. Primele 3 sesizări la CCR făcute de ăia care îi sunt consilieri au fost respinse ca inadmisibile.”, a spus Tudorel Toader la România TV, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tontonel toader KAKTUL PRAF face, ca de-altceva nu-i in stare! O sluga psd-ista la fel ca si dorneanu de la CCR ca astia au facut praf justitia si-i scapa pe toti HOTII de LEGE si de PUSCARIE!
2
0
Bai baiatule du-te dracului si invata intai de toate sa vorbesti corect romaneste!!! Pe urma poti veni sa pupi in cur cati psd-isti vrei tu!!! Muie psd!!!
5
1
In aceasta imagine seamana cu voievodul Tihomir , atins de cultul personalitatii ...
5
0
@unu sa ne lingi la toti cacatul ! Si ai grija ca iti taie austriecii alocatia puradeilor din caracal ! Tzigane borat de videle ! Muie dragnea, muie pesede !!!
9
0
Ne Tudorica,pacat de inteligenta dumitale,de ai facut de caca in echipa lui Dragnea si Taricianu,ai zis ca esti smecher dar ze au facut,Codrinel,Mitraliera,Valcov,Olguta si acoliti lor juritici,Ciordache,Niculicea de la distanta Juristi de mare anvergura.
7
0
Bai scursuri sorosiste. Cand o sa ajungeti cel putin la jumatate din nivelului lui de inteligenta atunci va mai puteti gandi sa comentati pe aici. Gunoaie corporatiste si scursuri umane ce traiti din banii lui soros. Huooooo
1
12
Negii aia tot acolo sunt!Bre tataie nu vrei sa i tai?ne provoci scarba ba jegule!Cat mi te prezinti cu negii aia n ai trecere la mine!nota 3 stai jos!Cum se culca cu tine femeile?iti pun o punga de McDonalds pe cap nu?sau ai masca?ai masca lui Iliescu din silicon si o scoti doar de Carnaval si in alea 45 de secunde cat faci sex nu?
11
3
A adus RECT-orel justitia romana de seamana leit cu el, plina de bube! Ma intreb, oare in completurile alea de cinci, nu erau toti cinci judecatori, era vreaunul de alta meserie, nu erau toti judecatori independenti si inamovibili, de ce nu au fost corecte? Si ma mai intreb, in tara asta or fi mai mult de doua milioane de prosti? De hoti sunt convins ca nu ar fi mai mult de vreo douazeci de mii dar sunt bine reprezentati, incepand cu dragnea si valcov. Halal tara!
14
7
de la voi am invatat , l-ati elogiat pe suedezul ratat , deci e de bine .....muie rezistenti !
8
12
Todiras este iel insusi un praf slugarnic
13
8
dle pres si sluga ordinara a unui penal, inca nu ai inteles reactia omului de rand, imbuibarea ta nu are limite?, chiar nu iti este rusine sa joci alaba neagra cu noi?- la puscarie ai sa ajungi alaturi de acest puscarias. Inceteaza 0data ptr totdeuna cu astfel de magarii, nu vrei ca tu personal, la capacitatea ta de a te supune orbeste, sa detii toate functiile in srtat?, ce zici, dupa mintea ta bolnava, te poti descurca
13
7
Toader are mai multa vacanta decat aia trei la un loc scoala
15
5
Tudorel Toader un profesionist chiar daca dracnea si bula iohannis sunt infractori. Omul are toata stima din partea mea, cunoaste legile la perfectie si a ajuns in mijlocul unei batalii intre infractori.... bula iohannis si dracnea-valcov.
12
14
Ia mai zi matale de putorel junior, geniul facultatii de drept din iasi, care din repetent l-ai scos magna cum laudae. Ieste sau nu ieste adevarat? R-ai al dracu de slodovean.
16
13

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272