REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

TURIȘTII, experiențe PARANORMALE în drum spre CONSTANȚA

TURIȘTII, experiențe PARANORMALE în drum spre CONSTANȚA

Replica API 23 aprilie 2021 | 16:46 14571

Constanța, blocată de o forță divină?! Turiștii se plâng că au avut parte de experiențe paranormale în drumul spre Constanța și astfel nu au mai putut ajunge în mult dorită vacanță pe litoralul românesc. O fi oare așa, sau unii oameni se încred în tot felul de idei preconcepute?

Turiștii români ar vrea să vină pe litoralul românesc însă... se pare că o forță necurată îi oprește. Da, este greu de crezut pentru unii, însă, iată că astfel de situații chiar există, dovadă fiind mărturiile unor cetățeni. „În luna decembrie am avut concediul de odihnă și mi-am făcut planul să plec la Constanța, la un prieten. Iubesc marea indiferent de anotimp... Am vorbit cu prietenul să mă aștepte la gară și eu mi-am pregătit bagajele. Trenul era dimineața la ora 5.40 așa că am plecat spre gară pe la ora 5.00. Pe stradă era pustiu, întuneric și ceață. Am mers în jur de 5 minute de casă și la o intersecție mare o forță invizibilă m-a oprit. Încercam să merg câțiva pași și ceva mă făcea să mă întorc. Am încercat de cel puțin 5 ori să merg înainte dar nu reușeam. De câte ori înaintam de atâtea ori zidul invizibil mă dădea înapoi. Până la urmă nu am mai plecat în ziua aceea. Nu știu ce s-a întâmplat dar am presupus că aș fi pățit ceva rău dacă plecam atunci”, a spus o femeie din Slatina.

Mașina n-a mai vrut să meargă spre mare

„Și eu am pățit așa cu familia. Stabilisem să mergem un weekend la mare. S-a amânat prima dată cu o săptămâna pentru că a avut gazda o problemă. Apoi când a trebuit să plecăm, toate bune și frumoase, seara la ora 22 ne-am pus în mașină, eu, soțul și fetița de 3 ani. Am mers 20 de km și mașina s-a oprit de 3 ori. Am hotărât cu soțul că nu putem ajunge în condițiile acestea și să mergem cu altă ocazie. Cum am întors către casă, mașina nu s-a mai oprit deloc până în fața blocului. Nu a avut nicio defecțiune, a fost pusă la punct înainte de a pleca”, a spus o altă femeie.

Da, nu este deloc amuzant, dar iată că astfel de situații chiar există.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa scrii mizeria asta si sa o numesti articol? Cum se pot numi ziaristi astfel de persoane?
7
0
Zidul este de la mirosul de branza cu aracet !
3
0
Usturoi la oglinda
2
0
E de la emisiunile mitocanului caraghios dela Litoral TV caraghiosul de Valentin Coman iubit de Leo. Domnul Mohammed stie ca se face de ras?!
1
2
Putin a creat o noua arma.
4
0
O forta invizibila ma forteaza sa ma dezabonez de la voi. Eu nu vreau, dar nu ma pot pune cu fortele divine.
12
2
Mare grija la fantome!! Bantuie pe litoral
14
1
E fantoma ospatarului care te va trage pe pila si cea a cocalarului care te va baga cu masina pe nisip
18
3
unde nu da norocul sa opreasca forta asta invizibila toti cocalarii si ghertoii sa mai vina pe litoral.
70
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212